Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O tym ze Fanek i tak jest madrzejszy. Zgadlem?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O tym ze Fanek i tak jest madrzejszy. Zgadlem?

fanek przynajmniej by sie umiał zalogować na xone

Opublikowano

No i ? Wciaz (pipi)icie o jaraniu sie grami, w ktore klapy nie graja, a pozniej sami podajecie liste gier, ktore albo maja status TBA, albo w ogole was nie interesuja, bo jak juz wychodzi to okazuje sie wlaczyliscie ja na 20 minut... W sumie sie nie dziwie - tez zasypialem przy 5tce, ale mimo wszystko dalem jej wieksza szanse, niz Soul wypisujacy ja w pozycjach do zakupu na 2016r. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Forza jest ogólnie nudna, mam nadzieję, że Horizon jest o wiele lepszy.

To zalezy czy grałes w jedynkę.
Opublikowano

Akurat z FM6 jest ten problem, ze to bedzie FM5 na sterydach... jak wychodzilo FM4 to ja jeszcze FM3 mialem niedokonczone... przez co pomimo, ze kupilem FM4 to je olalem, bo zanim skonczylem FM3 to Horizon wyszlo, ktore jest IMO lepsze od Motorsport. Wydawanie tak rozbudowanego Motorsport raz na 2 lata, gdzie moze jeden tor sie nowy pojawia, to mija sie z celem. Nie wiem czy raz na 3 lata to nie jest zbyt czesto... a w miedzyczasie daja Horizon ktore jest mega masakratorem.

Opublikowano

O to jednak zgadlem, he he he.

Opublikowano

Akurat z FM6 jest ten problem, ze to bedzie FM5 na sterydach... jak wychodzilo FM4 to ja jeszcze FM3 mialem niedokonczone... przez co pomimo, ze kupilem FM4 to je olalem, bo zanim skonczylem FM3 to Horizon wyszlo, ktore jest IMO lepsze od Motorsport. Wydawanie tak rozbudowanego Motorsport raz na 2 lata, gdzie moze jeden tor sie nowy pojawia, to mija sie z celem. Nie wiem czy raz na 3 lata to nie jest zbyt czesto... a w miedzyczasie daja Horizon ktore jest mega masakratorem.

Jezeli FH6 mialaby byc takim samym odcieciem kuponow jak 5tka, bez zmiennych warunkow pogodowych, pory dnia, z tymi samymi trasami po raz n-ty i podobnym kontentem to rownie dobrze dla mnie moga jej w ogole nie wydawac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jestem tego samego zdania, w FM6 ma byc wszystko albo niech mnie w tyłek pocałują.

Dobrze ze mi o tym napisales amster bo juz mialem leciec do sklepu. Nie bede przeciez gral w jakas aborcje chromatyczna.

Przepis na zrobienie gry w 2015 roku:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=157282672&postcount=190

Ten ostatni obrazek wygląda niemal jak Evil Within :whyyy:

Przecież masz tam napisane = 2015 Video game :-)

Dlatego ważna jest rozdzielczość, jesli jest skasowana z 720p to jest kaplica przybytku efektach nałożonych na gre.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Fable to tez od lat taka tendencja spadkowa, ze nadchodzaca odslona bardziej zalatuje mi kolejnym sredniakiem niz dobra szpila. Jedynie w ciemno na TR i HALO moglbym postawic, HALO dzieki bogu ma juz oficjalna date premiery, TR zas moze zaliczyc obsuwe...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gdyby przesunęli TR na 2016 to byłby strzał w kolano.

Opublikowano

Forza jest ogólnie nudna, mam nadzieję, że Horizon jest o wiele lepszy.

To zalezy czy grałes w jedynkę.

No właśnie nie. 

Gdyby przesunęli TR na 2016 to byłby strzał w kolano.

Przesunięcie TR to tylko kwestia czasu. 

Opublikowano

To jak nie grałes w 1 to będziesz sie swietnie bawił.

Opublikowano

FM6 spokojnie wystarczy na ten rok. 

Wlasnie do tego pije!

FM6 spokojnie wystarczy - jestem takim fanem Forzy ze w 5tke przegralem 1 h ! xD

no a w destiny i bf4 premium grales wiecej h niz fanek zyje na tym swiecie tylko o czym to swiadczy?

pewnie grał więcej niż 15h

Opublikowano

Jak wyjdzie FM6, to pewnie wielu użytkowników będzie musiało tu sporo rzeczy odszczekać ;)

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że Halo 5 w tym roku nie wyjdzie skoro tylko FM6 została na ten rok według łatwego ?  :yao:

gdy by nie wasze cytaty to bym nawet nie wiedział co on tam nabazgrolił w kierunku mojej osoby.

widzę, że niczego nie tracę, dalej (pipi)i jak potłuczony. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie po prostu jak zwykle nie rozumiesz, do tego po raz N-ty wychodzi Twoja hipokryzja.

Jestes takim fanem TR i Forzy ze nawet ich nie skonczyles, ba - nie wiem czy zagrales w te pozycje dluzej niz 10 minut.

Prosciej juz nie napisze, sorry! 

(a teraz mozesz wracac do jaranka grami, w ktore nie grywasz xD )

Edytowane przez easye

Opublikowano

łatwy cokolwiek tam napisałeś(pewnie jakiś pojazd) powiem Ci tylko tyle przestań sapać jak pedofil w smyku, zrób coś ze swoim życiem i odpisuj co sobie tam chcesz od dawna masz ignora, wesołych świąt januszu. :cool:  :lapka:

Żelazna zasada CW, nie trzeba grać w gierki, aby je oceniać. 

Że niby w co nie grałem?  

ps pisze to gość który pograł na swoim PS4 20h  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No najlepszego Soulik. Caly Radom ma nadzieje, ze tym razem z mama zostaniesz na swieta w stolicy i choc jedna butelka zbyszko ostanie sie na swiatecznym stole zorganizowanym przez wladze miasta. :cool:   :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Nawet smiechlem xD.

Opublikowano

kto kupił mcc i nie wytrwal do kinca drugiej części? Podaj nicki

Ja jeżeli kupię to tylko do multi, single mnie nie interesuje w ogóle.

:kaz:

Same here - zwlaszcza ze juz pare razy go ukonczylem na poprzedniej generacji i jeszcze poprzedniej !

Sam sobie Mazzeo poklikaj w GT (nie mowie juz nawet o tych, ktorzy po raz pierwszy stykneli sie z seria)

4 GRY !!! HALO MCC NAJLEPSZE MULTI, 4 GRY w cenie jednej!!!!

I zobacz ile czesci ukonczyli i ile czasu spedzili przy tej pozycji ^^

pytam jeszcze raz, kto kupił MCC i nie wytrwał do końca drugiej części?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.