Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

:banderas:

A na kompie 119zl :banderas:

Komp nikogo
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak, tak Maciek - teraz napiszesz, ze 1 przejscie gry to 3h ? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

:banderas:

A na kompie 119zl :banderas:

+ 6k na nowego kąpa :kaz:

600 milionów :kaz:

Ciemnogród, powaznie.

Nie no, do grania wystarczy ci coś tańszego, ale prawdziwy Janusz Race interesuje się tylko Ultra :kaz:

Opublikowano

Zerotul to w ogóle dziwny przypadek. Wymaksował 6 postaci w nudnym Destiny, męczył się ze średnim watch_dogs. No, ale tak to jest jak się gra dla aczików, a nie dla przyjemności. [*]

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia :cool::lapka:

Weź nie pisz, bo kopiesz tylko własny grób. A o gwarancji słyszał?
Ale to trzy razy padł ten bubel i miałeś czwartą i poszła do żyda, bo za głośna?

Sony :kaz:

I to ja się pogrążam xD OK
Przecież wy w ogóle tematu nie znacie, ale co tam, ponabijać się z siebie potraficie. Otóż, żadna ps4 mi nie padła, powody były inne. Dalej chcecie coś wiedzieć, bo mnie w sumie nawet bawi ta sytuacja z waszej prostej niewiedzy i głupoty.

ten związek jest skomplikowany, już nic nie chcemy wiedzieć.

Opublikowano

Powaznie bedziecie grali w Wieska 3 na konsolach? :dynia:

fix'd

Opublikowano

Tak, tak Maciek - teraz napiszesz, ze 1 przejscie gry to 3h ? xD

Pierwsze przejście tej gry było najdłuższe i zajęło mi jakieś 7-8 godzin, każde kolejne trwało około trzech. Nie wiem, jak długo grałeś w Knacka, ale na easy da się go ukończyć w niewiele powyżej 2 godzin. 

Opublikowano

To Moldar w końcu nas oświeci dlaczego ze względu na gwarancję musiał od końca 2013 r. kupić cztery razy PS4? 

Opublikowano

Kurde ten DC jednak świetny dobrze że się pozbyłem tego szrota rozmazanego. Nie długo pobiję exacta w wyzwaniach a pokrytegospermą w TloU

Opublikowano

pytam jeszcze raz, kto kupił MCC i nie wytrwał do końca drugiej części?

Nie wiem czy nie latwiej Tobie byloby wymienic listy osob, ktorzy singla ukonczyli. Przeciez wiekszosc fanow kupilo ta gre wylacznie dla multi, scena praktycznie dla HALO 1, a Ty bedziesz walil glupa i pytal sie kto nie skonczyl ? No loolek - nawet z najwiekszych xbotow Ci ktorzy jednym tchem wymieniali 4 gry na jednym dysku (A TERAZ DODATKOWO MA JESZCZE WYJSC ODST - najgorsza czesc jaka sie ukazala) nie ukonczyli singla... Nawet scena by pewnie nie skonczyla, gdyby nie fakt, ze dostali gre 2 tyg przed premiera, gdy serwery jeszcze nie dzialaly... Szybkie przejrzenie profili 2 ostatnich stron i co ? - Soul, Bzyku, Kubson, Farm nie ukoncyzli 2ki, Kermit nawet tej gry nie kupil, no mam wymieniac reszte ? Wejdz do tematu i poklikaj sobie sygnaturki zobacz czy znajdziesz w ogole kogokolwiek, kto zaliczych chociaz 2-3 czesci.

Maciomaniak i cala reszta po zaliczeniu 2ki zakonczyla swoja przygode z HALO, taki to wlasnie dealbraker !

Gdy wyszlo Destiny ciagle powtarzales, ze gra umrze po 3 miesiacach, bo wszyscy beda grali w MCC.

Destiny sprzedalo sie 7mln kopii a serwery pekaja w szfach do dzisiaj.

sorry kolego, ale jestem w trakcie przechodzenia do premiery Halo 5 spokojnie skoncze wszystkie czesci :kaz:

Opublikowano

Kurde ten DC jednak świetny dobrze że się pozbyłem tego szrota rozmazanego. Nie długo pobiję exacta w wyzwaniach a pokrytegospermą w TloU

Mnie sie nie da pobić.
Opublikowano

ale sie szykuje kopalnia beki na premiere gta V w dziale PC xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

widzę już te posty" mam taki procesor i taka karte, pójdzie na low w 25 klatkach?!?!? PROSZE POWIEDZCIE ZE TAK! "

Pewnie tak, ale nie na tym forum. Każdy tu już ograł GTA V i jedyne osoby, które czekają na wyjście na PC to takie, które bez problemu odpalą sobie grę w 60fpsach

Opublikowano

u sony standard, swieta i znowu serwery w burkina faso nie wyrabiaja

Opublikowano

You may be experiencing issues related to launching games, applications, and/or social features such as trophies, messaging, or friends list. We appreciate your patience while we address this. 

#sonytakiedobre 

bo swieta spedza sie z rodzina a nie gierkami :sorcerer:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

small_1587439760.jpg

SDCCq6Z.png

Zeratul, założyłeś już ten pistolet w BB czy jeszcze tego nie rozgryzłeś?
Opublikowano

Quantum Break kolejne po Zeldzie przełożone, a miał być taki za(pipi)isty rok :/ Dobrze chociaż, że to 1 z 4 dużych gier na 2015, zawsze mniej boli niż strata 1 z 2 jak na ps4 :lapka:

Opublikowano

Quantum Break kolejne po Zeldzie przełożone, a miał być taki za(pipi)isty rok :/ Dobrze chociaż, że to 1 z 4 dużych gier na 2015, zawsze mniej boli niż strata 1 z 2 jak na ps4 :lapka:

Chyba 1 z 3,bo nikt normalny nie liczy tego gówna zwanego fable legends :reggie:

Opublikowano

halo, forza, tr - qb jest czwarte

wiec dobrze napisal wypada 1 z 4

tyle gier na xbona ze juz ciezko u klapow z liczeniem xd

Opublikowano

Oni już wiedzą, że TR move to 2016

Opublikowano

small_1587439760.jpg

SDCCq6Z.png

5untqe.png

SDCCq6Z.png

Opublikowano

WINA DEVELOPERA

Opublikowano

SlR80dD.png

SDCCq6Z.png

DAT GDDR5

Opublikowano

Dokladnie Destiny mega gra. Ja juz zebralem swoj klan posrod ludzi grajacych w ta zacna gierke i zaraz idziemy wszystkich tłuc w multi

Children_playing_video_games.jpg

Ja wiem ze ty bys wolal grac z takimi ludzmi jak ten ponizej, ale widac dobiera ci graczy po skillu i poziomie jakie prezentujesz...  :reggie:

Wolalbym grac z tym gosciem w warcaby niz z kimkolwiek w srake zwana Destiny.

No. no wiem przeciez ze ty i ten gosc to bratnie dusze.

small_1587439760.jpg

SDCCq6Z.png

Zalozylem. Pomoc ci wbic 26lvl w Destiny zebys mogl chociaz jeden raid na normalu sprobowac? :yao:

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Chyba zaczne pobierac drobne oplaty od mojego avatara, moze do premiery Wieska 3 uzbieram na przyzwoita blache xDDD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.