Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:kaz:

Zamiast siedziec i grac w mesjasza ze mna, z Masorzem i z Plejem na imprezie wolisz produkowac tutaj jakies dyrdymaly, no bardzo nieladnie.

Robiłem coś przed chwilą w co byś nie uwierzył także tego :lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zamiast siedziec i grac w mesjasza ze mna, z Masorzem i z Plejem na imprezie wolisz produkowac tutaj jakies dyrdymaly, no bardzo nieladnie.

Mieso jadles? :Coolface:

Opublikowano

twojej mamy :kaz:

Opublikowano

Mieso jadles? :Coolface:

Meczyl sie caly dzien, zeby zalogowac sie na swoje konto na psnie, bo na pozyczonej ps4 od kolegi nie dal rady :reggie:

Opublikowano

Szuja zagramy kiedyś w BFa. Wierzę.

Opublikowano

CW najlepiej pokazuje jak tragiczna jest sytuacja xbaka w naszym kraju, skoro nawet Szuja,który wcześniej plul na konsole Sony i bez promek bronił każdej ogrywanej na YT pozycji z X'a wolal wziąć PS4 z Infejmusem!

Zdunek dla odmiany kupil ja z Destiny. :banderas:

Wychodzi na to, ze ta konsole hejtuja tylko Ci którzy jej nie mają, podświadomie o niej marząc... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

First Light nie był zły, Second Son jakoś bardziej mi się podobał niż Sunset Overdrive :reggie:

W DC już mi lepiej idzie,przez tą forze naprawdę można cofnąć skilla w samochodówkach :)

Opublikowano

wczas niektorzy sie zorientowali, ze nie ma wiekszego hipokryty cw niz bulduperek. Unity kupujesz? wszak prawilnie musisz miec przeciez cala sage raka od ubi, ktora od zawsze hejtujesz ograna.

Opublikowano

Gardzę każdą osobą, która posiada ps4 a nie kupiła Bloodborne. Nie jestescie graczami.

Opublikowano

Cw off

Wesołego jajka!

Cw on

#tylkoNintendo #tylkoVita #tylkoXbox

Opublikowano

Ostatnio zastanawiałem się co kupić, BB czy po raz 3 GTA V(ograne na XOne i X360). Wybrałem oczywiście prawdziwego mesjasza

GTA V :banderas:

Opublikowano

Ty jesteś chuyowy, nie liczysz się.   :Coolface:

Opublikowano

Serio szuja kupił ps4 z infamous ? xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Szkoda, a był to użytkownik goty, chociaz nie wydaje mi sie zeby długo wytrzymał z 5h padem i ta gow,niana chińska zabawka

Opublikowano

Wiec na forum zostało 4 osoby z Xboxem, 4 z 6 w Polsce.

Opublikowano

Super jakość padów Sony,R2 roz(pipi)ał mi się ę: 2annde.jpg

Sony takie dobre

Opublikowano

Chyba nie wliczyłeś do tej statystyki Blubera? Przecież On nigdy Xbone nigdy się  nie pozbył

Poza tym nie rozumiem beki z Infamousa, przecież obok Bloodborne'a to jedyna dobra gra na PS4, która przekroczyła granice 80 pkt na MC

Opublikowano

Też tego nie rozumiem. Wyśmiewanie infamousa i jaranko jego klonem sunset overdrive :/

Opublikowano

Bez Cole'a to juz nie to samo. :frog:

Za to jest gej w rurkach wiec wiadomo czemu Kalafior kupil. :kaz:

Teraz tylko kwestia czasu az do kolekcji dolaczy super order 1886 oraz genialny ac unity. Do tego killzone oraz 6xKnack. :obama:

Soban zdobyl platyne w BB szybciej od tej cebuli z uk. Widac kto tu jest mistrzem soulsow. <uchyla_kapelusz>

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Haha Sunset Overdrive klonem infamous xDDDDD ale trzeba być zapyziałym ignorantem tfu klapo-ulungiem

Opublikowano

Chyba nie wliczyłeś do tej statystyki Blubera? Przecież On nigdy Xbone nigdy się nie pozbył

Przecież on nigdy nie miał XOne...
Opublikowano

W obu latasz dynamicznie po mieście i strzelasz stroboskopami w otwartym świecie.

Dealbreakerem dla bąków jest humor przypominający ukochane przez nich polskie kabarety. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.