Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:dafuq:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy ktos z was Panowie jest pakersem, jezdzi ciemno zielona Honda, ma dziecko,jest z Warszawy i byl dzisiaj w Arkadii?

Pytam bo jechalem dzisiaj ze ciemno zielona Honda która miala pod rejestracja wypisane jak byk na czarnym tle "PLAYSTATION" trzy razy. Auto wjechalo razem ze mna do Arkadii na parking i tam sie nasze drogi rozstaly, ale bedac w Saturnie spotkalem napakowanego goscia z synkiem, który mial szarego T-shirta z wielkim napisem "PLAYSTATION" na plecach i klacie.

Chodzil, sapał koło gierek PS4, mamrotał cos ze "(pipi) czemu takie drogie, na allegro taniej". Gdy dzieciak podbiegl do standu xbox one zeby machnac w Forze dostał bure od starego na miejscu, nie slyszalem co dokladnie ale przewinaly sie słowa "zostaw" i "guwno".

Gdy podszedl do niego pracownik i spytal "Czy moge w czyms pomóc?" wódz Playstation z duma odpowiedział "NIE, MAM PRAWIE WSZYSTKIE TE GIERKI HEHE, TAK PATRZE ZE DROGO COS". (pewnie kupuje sloty na allegro xD)

Przyznać sie, który to z was? :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

z opisu wnioskuje, ze janczes z soulem

Opublikowano

exact ponoć na wakacjach w pl :kaz: pakers się nie zgadza ale reszta nawet nawet.

Opublikowano

Wakacje w polsce i dalej cw. :reggie:

Opublikowano

pakers się nie zgadza ale reszta nawet nawet.

Moze byl z kolega? :Coolface:

Opublikowano

Lel. Ale dowalili z tym Batmanem. A za rok pewnie wyjdzie goty. :pawel:

Origins nie wyszlo do tej pory goty :reggie:

Opublikowano

Nie wyszło bo twórcy oficjalnie wyłożyli lachę na grę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

DLC za grosze można było kupić ostatnio, wiec wielkiego problemu nie ma.

Z opisu to mi sie wydaje, ze YETI z Lemem na zakupach

Opublikowano

Maciomaniak nie jest przypadkiem jakimś Twoim autorytetem ? wnioskuje po sygnaturze, bo ja n/p na jego słowa to nawet wysrać bym się nie chciał.

Moim autorytetem ma być bot i blacharz? Nie żartuj. Moja sygnatura pokazuje hipokryzję waszej xboxowo-pecetowej koalicji, która jeszcze niedawno srała na maciomaniaka jedynie plusami pod każdym postem. Teraz się idola nie wypierajcie :kaz:

Ale masz, uściśliłem jego pozycję na forum, obliczoną na podstawie plusów jakie mu daliście w ostatnie kilka miesięcy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jak mu dałem jednego plus to świat i ludzie, sam osobiście jechałem po nim i to nawet całkiem dobrze, oba pojazdy docenione przez forumek!

hahah, jaka zmiana sygantury nagle  :kaz:  lęk przed tym, że nie tylko ja o tym pomyślałem w taki sposób? no nie dziwota, bo inaczej się tego odebrać nie dało  :reggie:

Jak zwykle musiałem zapodać solidnego "panczlajna" że by biedny klap uświadomił sobie, że znowu zrobił coś nie tak  :yao:  

Opublikowano

DLC za grosze można było kupić ostatnio, wiec wielkiego problemu nie ma.

Lepiej miec wszystko w pudelku a nie rozpiz.drzone bo jakichs dyskach, chmurach czy innych strefach czasowych. GOTY AC goty.

Opublikowano

Deweloper Origins nawet by tego na dysku nie umiescil bo pwiedzial, ze pier.doli i zadnego  patcha i tak nie bedzie :yao:

Opublikowano

Co za dzien,zainstalowalem ordera na plejstejszon ale jak probuje nacisnac nowa gra to wypluwa mi plyte. Wlaczylem prawilnego next gena i pogralem w Ori and the blind forest, to sie nazywa konsola a nie jak ten szrot z remasterami remasterow.

Opublikowano

Było trzeba kupować gierki w pudełkach a nie od ruska na bazarze.

Opublikowano

13 maja kolejna konferencja Sony, na której mają zapowiedzieć nowy future, czy będzie esport na PlayStation?

WYZWANIE.jpg

Powyższy obrazek w języku polskim zawiera zdanie: „Czy jesteście gotowi, aby zaakceptować wyzwanie?”. Brzmi trochę jak możliwość rzucania sobie wyzwań w trybie wieloosobowym. Coś podobnego posiada DriveClub. Roześlemy znajomym filmik z wyzwaniem „Zabij tego bossa w mniej niż minutę?”. Nie wiadomo, gdyż to tylko spekulacje, ale 13 maja 2015 roku na pewno dostaniemy odpowiedź.

Aktualizacja 28.04.2015, 19:11

Jedna z sugestii dotyczących tego, co zostanie ogłoszone 13 maja 2015 roku dotyczy... eSportu. A konkretnie oficjalnej ligi PlayStation. Założenie mówi o rywalizacji pomiędzy graczami za pośrednictwem wirtualnego rankingu. Materiałem do ogrywania będą najpopularniejsze obecnie gry. Będziemy mogli dostać nawet nagrody w postaci darmowych tytułów czy abonamentu PlayStation Plus.

http://www.pssite.com/news-41063-sony_szykuje_dla_nas_jakas_bombe__nowe_rozwiazanie_dla_gier_online.html

PlayStation-Official-League.jpg?zoom=1.5

PlayStation eSports is here with a new online league in Spain, pitting PlayStation 4 owners against each other for national rankings and prizes including PSN currency for free games and free additional months of PlayStation Plus.

http://www.consulgamer.com/sony/playstation-esports-launches-spain-playstation-official-league/2298/

discuss :fsg:

Opublikowano

13 maja kolejna konferencja Sony, na której mają zapowiedzieć nowy future, czy będzie esport na PlayStation?

bedzie esport, powiem więcej już jest 

poza tym Esport na konsolach :dynia:

za wyjątkiem Halo :problem:

Edytowane przez asax

Opublikowano

No z halo też beka.

Opublikowano

W ogóle gierki beka, kto tu jeszcze jest frajerem i w nie gra? So 1996. Ja tylko układam top listy i krytykuję mainstream.

Opublikowano

W ogóle gierki beka, kto tu jeszcze jest frajerem i w nie gra? So 1996. Ja tylko układam top listy i krytykuję mainstream.

Granie w gry jest przereklamowane.

Opublikowano

esport na konsolach  :dynia:

Siedziałem w tym, próbowaliśmy, staraliśmy się ale to jest niemożliwe z wielu powodów. Niech to już umrze.

Zresztą:

Założenie mówi o rywalizacji pomiędzy graczami za pośrednictwem wirtualnego rankingu. Materiałem do ogrywania będą najpopularniejsze obecnie gry. Będziemy mogli dostać nawet nagrody w postaci darmowych tytułów czy abonamentu PlayStation Plus.

Jakiś ranking online w gierki typu Drajwklap i shootery z autoaimem ale HURR DURR PACZCIE JAKIEGO ESPORTA MAMY ! ONLY ON PLEJSTEJSZYN EKSKLUZIW KONTENT.

Może by tak zrobili coś, żeby konsole były konsolami, żeby te pudełka plastikowe miały w sobie coś co skłoni typowego blacharza do zakupu. Esport? Spoko, dobra zabawa, można się z ziomkami dobrze bawić w drużyne ale to jest na PC, w dodatku to jest obecnie coś WIELKIEGO a nadchodzi jeszcze nowe, dobre UT. Kalkowanie tego na konsolach jest pozbawione sensu bo po każdej takiej imprezie jak IEM w Katowicach ludzie popatrzą tylko na te konsolowe ligi jak na paraolimpiade dla ludzi z klapkami na oczach.

I proszę sobie tu nie urządzać heheszków z grania w gierki bo to poważna sprawa  :shotgun:

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.