Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli płacenie kilku tysi dodatkowo za lepsze klatki w multiplatformach to dealbreaker to nie mam pytań. Wydaje mi się, że 60fps nie uczyni ch.ujowej gry dobrą, a 30 dobrej złą.

Obstawiam, że pijesz też do cen gier. Na konsolach w przeciwieństwie do pc możesz sprzedać grę jak Ci nie podpasuje lub się znudzi z niewielką stratą, więc pozdro stemowa frajernio :)

xD Czyli teraz deal breakerem jak klapiszcz wyścigowiec, o matko, myślałem że tylko medrek się do tego przyznaje. No ale z drugiej strony nie dziwię się, gry na PS4 są tak czerstwe, że szkoda je na półce trzymać. Jednak bycie peasantem jest opłacalne w takim wypadku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fajnie,że po 11 latach na forum uświadomiłeś sobie, że 3/4 ludzi tutaj jedzie na używkach :dafuq: Lepiej kupić na premierę i sprzedać niż czekać na cebulackie bundle i kitrać kasę ze skrzynek w cs'a na promocję stemowe.

Jak tam ins pieniążki już odłożone na gierki za 1$, w które nigdy nie zagrasz :reggie: ?

Opublikowano

gry takie same, więc chyba przydałoby się odwiedzić zakład zamknięty mudżinku bubu

Właśnie nie są takie same. Są płynniejsze, 3 x ładniejsze, tańsze, w promocjach w cenach kebaba od mudżina spod PKP w Poznaniu z moźliwościa gry za pomocą pada od Xboxów, czy gu.wien od Sony. :master:

Opublikowano

Nie ma sensu tłumaczyć. On nie ogarnia, że gierke na premierę można mieć 2 razy taniej w 2 razy lepszej jakości. PC zło i drogo, nie to co PS4.

Opublikowano

Czemu nie napisać od razu RÓŻNICA GENERACJI jak to mawia wasz nowy idol Dave Czezky ?

Beka z was cebulaki. Kupujecie drogiego kompa, a potem jak na gierki nie starcza to myk tu torrencik, tu promocja 3 letniej gierki :reggie: A i jak jakaś gra wychodzi tylko na konsolę to skomlecie swoimi śmiesznymi petycjami i tekstami "konsolowi betatesterzy".

Z tym 2x taniej to też beka. Pozdrawiam wszystkich blaharzy co kupili s(pipi)one gta4, asasyna, czy inne (pipi) od ubi topiąc 120-140zł w szambie. Jak gra jest s(pipi)ona na konsoli to gonię ją w pizdu do żyda i płaczę co najwyżej nad straconym banknotem z Chrobrym.

Opublikowano

Miminalne wieska 1

Supported OS: Microsoft® Windows® /XP/Vista 

jak widac oficjalnie win 8 nie jest wspierany.

Czyli wszystkie gry wydane przed datą wypuszczenia nowego systemu, które nie mają go w swoich wymaganiach, mają prawo nie działać? A co z bajkami, że pecet zawsze jest backward compatible? :dynia: :dynia: :dynia:

Na ostatnich stronach widzę wielu kandydatów na oddział zamknięty psychiatryka...

Lemonka usuń konto.

@Soban

spier,dolone GTA IV? Serio (pipi), będziemy rozmawiać o czymś sprzed 7 lat?

Może porozmawiajmy o GTA V, które mimo wielu modlitw i spiętych pośladów kąsolowców okazało się znakomitym portem?

A jeśli chodzi o ludzi którzy kupili Asasyna za 120-140 zł, no to cóż, ani trochę nie jest mi ich żal. Nawet jakby zamiast gry na płycie był obrazek z gów,nem.

Opublikowano

Fajnie,że po 11 latach na forum uświadomiłeś sobie, że 3/4 ludzi tutaj jedzie na używkach :dafuq: Lepiej kupić na premierę i sprzedać niż czekać na cebulackie bundle i kitrać kasę ze skrzynek w cs'a na promocję stemowe.

Jak tam ins pieniążki już odłożone na gierki za 1$, w które nigdy nie zagrasz :reggie: ?

Czy to nie insiak się kiedyś pucował, że za gry na PS4 nie płaci, bo ma dojście i za darmo ogrywa? A teraz od klapiszczy wyścigowców i peasantów wyzywa :rotfl:

Opublikowano

Nie wiem o czym piszesz peasancie, mam (znaczy miałem, bo sprzedałem gówniane PS4 miesiąc temu) każdą konsolę tej generacji. Kupuję gierki na premierę, orpócz PS4 tutaj pozyczałem bo same kupska. Torrent służy tylko do tego by obejrzec grę o tron bo nie chce mi się czekać kilku godzin jak puszczą z lektorem na ejdźbio.

Opublikowano

Aleś mi pocisnął. Chyba przeniosę się na gejmonly.

Opublikowano

Soban wez pod uwage za za te 3.5k golda otwiera sie przed Toba mnostwo gier z bogatej biblioteki pc + wszelkie nowe gry.

Dla mnie to jest wazny argument w pc gaming, to ze moge grac i w stare i nowe gry na jednym sprzecie.

Opublikowano

No Yeti, podkręciłen sobie jeszcze dżiforsa co by W3 chodziło JESZCZE lepiej niż na tym twoim obesraństwie. Także możesz już zacząć płakać :kaz:

W ogóle jak kisnę (pipi) z tego twojego gloryfikowania wersji na ps4, jakby to było dotknięcie nóg boga xDD. Brzydziłbym się grać jak śmieć na chu,jowych teksturkach i cieniach. I te ząbki. No ale pakerom pewnie takie rzeczy nie przeszkadzają, mało sprzostrzegawcze kreatury.

Opublikowano

:obama:

W dodatku bez czytania książek i grania w poprzednie części. :pawel:

Opublikowano

No granie w starocie, z czasów sławy PC-ta to jedyna chyba dobra funkcja growa tejże platformy. Tylko, że wtedy wystarczy stary szrot po leasingu z miejskiej biblioteki, a nie game rig za 3-4 tysiące. Zresztą - nawet do nowych hitów na PC wystarczy jakiś staroć, wszak to już nie czasy gdzie Crysis wymagał kupna kompa od nowa, tylko czasy gdzie cebulactwo robi zrzutkę i wymaga by poszło na kompach z biedry - stąd takie graficzne "hity" jak Pillarsy czy PoE, a furorę robią CS: GO czy LoL-e, Doty i karcianki.

A te wypieranie ze świadomości blaszek problemów, to chyba efekt pewnego przyzwyczajenia. Dla nich problemy to coś powszedniego i normalnego, a które każdy widział chociażby na legendarnym streamie z Twitcha gdzie gość premierowo odpalał na tajtanach GTA V i była beka wśród konsolowców z jego problemów.

Zresztą patrząc na to co ma do zaoferowania PC, trzeba być chyba ulungiem by wybierać go zamiast konsoli. Jasne, można go mieć w roli uzupełniacza, dodatku do dania głównego. Choć chyba Wii U by lepiej i tak tu pasowało...

Opublikowano

Ulung > Karol dziadujący o jrpga w plusie

Opublikowano

game rig

Jezu gdzieś się ty uchował, jakbym czytał pryszczata z gryonlajn.

Opublikowano

Ulung > Karol dziadujący o jrpga w plusie

To czepianie się na siłę, uznaję jako objaw kompletnego wyczerpania się pomyslów i wysuszonego niczym krzak na pustyni poczucia humoru.

:reggie:

Opublikowano

Temat powinien zmienić nazwę na System Wars, bo boty i nintendozboczki dawno rozbite w pył orbitują gdzieś daleko we własnym malutkim wszechświecie, a PC pojawił się jako godny rywal dla SONY Playstation 4.

Opublikowano

PC, PC, PC - a złożycie mi za 1600 takiego co ma moc jak PS4?

Ch*j z mocą, od dawna wiadomo że to nie surowa moc decyduje o jakości gier na platformę, tylko podejście i polityka wydawców (budżet, dywersyfikacja zasobów developerskich, wyznaczony czas, podejście wydawcy, wybór technologii, ect. ).

W skrócie: komuś się musi chcieć, musi potrafić i musi mu się to opłacać.

Oczywiście moc sama w sobie nie jest bez znaczenia, ale wystarczy np. po!ityka parytetu i już można sobie tą moc w pupę wsadzić.

Opublikowano

nie

Opublikowano

Mocniejszego.

Nie zlozysz za to za zadna kase takiego na ktorym sa gry za cwierc tysiaca :yao:

Opublikowano

Zależy czy Ps4 umie już odtwarzać mp trójki czy nie, bo choćbym nie wiem jak sie starał to w 2015 tak upośledzonego sprzętu nie da sie złożyć

Opublikowano

Jak zwykle boty nie potrafią zrozumieć, że gracze s.rają na xbox one gdyż jest gorszą konsolą od ps4 a kosztuje tyle samo. Skoro na żadnej nie ma jeszcze dużej ilości exów to po co płacić za gorsze multiplatformy i słabą grafę w exach? Zakup Xboxa one w tej chwili nie ma sensu i nic nie wskazuje na zmianę. Tym bardziej w Polsce gdzie przewaga PS4 wynosi 10 do 1 nie ma sensu kupować xszrota. Tylko najbardziej zatwardziałe xboty kupiły xboxa one. Nie potrafie zrozumieć jak można być fanem jakiegoś kawałka plastiku? W tej generacji to ps4 jest najlepszą konsolą i oczywistym pierwszym wyborem. Xboxa można będzie kupić za 2 lata w cenie 800 złotych i ograć te 10 exów. 

Przestańcie pieprzyć o pc i xboxie gdyż za 1400 złotych na PS4 zagram w najlepszej jakości w multiplatformy przez najbliższe 4 lata. Na xboxie nie ma dużo lepszych  exów a pc kosztuje 3500 złotych więc nie dziwcie dlaczego gracze masowo kupują ps4.

Opublikowano

Wczoraj masorz zrobil mi i orzeszkowi prezentacje bloodbornea.

Prawie zesralismy sie ze smiechu.

Gra z grafika gorsza niz god of war 3 nonstop dropuje do 10 klatek :yao:

Celowy zabieb zeby bylo trudniej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.