Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aż dwa razy kirbiego trzeba było wrzucić? Wiiu nie ma aczików u mnie jest skreslona ;/

knack x 6 = kirby x 2

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zadnej strzelaninki w mrocznych klimatach sf

Opublikowano

klapki mając całego jednego eksa na dwa lata będą PC wypominać brak gier xD

co tu się o d p i e r d a l a

na szczęście Kymel przyszedł na ratunek, jak zaorał, ja pier,dolę :obama:

Opublikowano

Kto mi zmontuje jakies pudlo do 3k z dyskiem ssd

Mojego pewnie za tyle tera złożysz.

Opublikowano

Wpada blachara na forum konsolowe, próbuje błysnąć i jedna z pierwszych gier, które wymienia, to Star Citizen - i tak niezmiennie od czterech lat, a premiera przy dobrych wiatrach pod koniec 2016. Wstydu, kurfa, nie macie!

Opublikowano

Niech mazzeo wróci i zbierze niedobitki botów bo tu sie drugi pclab robi. Bym zapomniał: TYLKO SONY wy komputerowe pomioty pasibrzucha gabena !

Opublikowano

ale tam sa gry co jeszcze nie wyszły :/

Wystarczy Xenoblade na zachodzie + mario kart i mi więcej nie trzeba.  Dodatkowo wsteczna kompatybilność z wii. Zresztą teraz PC są tak mocne, że każdą grę można odpalić z wii/ps2 na emu i bawić się lepiej niż przy obecnych tytułach wypuszczanych na konsole (smutna prawda, ale prawda). Ostatnio więcej gram na emku z podpiętym padziorem (np. z gierki ps2, które w podbitej rozdziałce i wymuszonym AA wyglądają lepiej niż remastery xD)

Piszę to jako posiadacz ps4 i wii u (która imo jest jedyną prawdziwą konsolą na rynku, bo oferuje coś czego nie ma na PC) 

Zresztą zacytuje swój post 

Przy 1-2 wartych kupna exów i tak prędzej czy później wszyscy tutaj przerzucą się na PC i taka jest brutalna prawda... no chyba, że nagle pojawi się tyle za(pipi)istych exów jak w czasie życia PS2 (na co się nie zanosi, bo branża niestety stoczyła się na samo dno - jedne exy "third party" dewów to DLC i to gówniane). Innym jakże smutnym faktem jest to, że jedyną prawdziwą konsolą (konsolą w tego słowa znaczeniu jak z czasów ps2/psx'a) w tym momencie jest niestety tylko wii u....

Sam zaczynam się rozglądać nad jakimś upgrade stacjonarki, bo obecnie siedzę na lapku, który jest wydajny ale to nie pudło, w którym mogę sobie coś poprzestawiać ;( 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wpada blachara na forum konsolowe, próbuje błysnąć i jedna z pierwszych gier, które wymienia, to Star Citizen - i tak niezmiennie od czterech lat, a premiera przy dobrych wiatrach pod koniec 2016. Wstydu, kurfa, nie macie!

O wstydzie pisze osoba, która boi się pokazać w co gra na plejstejszyn. XDDD

BEKA WNUSIU

Opublikowano

To Star Citizen zebrało już 50 mln dolców a jeszcze wyjść nie może.

Opublikowano

Boi się bo w nic nie gra, bo nie ma w co xD

Opublikowano

Część już wyszła, bodajże 20gb ze 100. Nawet na początku marca była otwarta beta dla każdego, każdy mógł sobie ściągnąć i sprawdzić jak gra się prezentuje. 

Poza tym TLG wychodzi i też wyjść nie może więc :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Aż dwa razy kirbiego trzeba było wrzucić? Wiiu nie ma aczików u mnie jest skreslona ;/

podobnie, choc dodalbym do tego brak czatu. xD

WiiU nie ma aczików, nie ma czatu i nie ma również wielu innych niepotrzebnych rzeczy 

Opublikowano

podobnie, choc dodalbym do tego brak czatu. xD

WiiU nie ma aczików, nie ma czatu i nie ma również wielu innych niepotrzebnych rzeczy 

Jak exy z 70 na metacritcu - ta "jakość"  Panowie :sorcerer:  (i nie mówicie o BB, bo jedna jaskółeczka wiosny nie czyni)

Opublikowano

Część już wyszła, bodajże 20gb ze 100. Nawet na początku marca była otwarta beta dla każdego, każdy mógł sobie ściągnąć i sprawdzić jak gra się prezentuje. 

Poza tym TLG wychodzi i też wyjść nie może więc :reggie:

Wiedziałem, że tak napiszesz xD

Opublikowano

:D

Właśnie to jest ta różnica, SC powstaje krócej, ma pewnie taki sam budżet jak TLG, a jest grywalny i ludzie go widzieli, a TLG to taki yeti - niby jest, ale nikt go nie widział. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
Elite: Dangerous, Star Citizen, Cities: Skylines, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Starcraft II, sezony w Diablo 3 (naiwni konsolowcy myśleli, że na "next-genach" będą jednakowe wersje), Civilization: Beyond Earth, Divinity: Original Sin, nowy Unreal, Hearthstone, Shadowrun, Legend of Grimrock 2, The Talos Prin(nene)le, Europa Universalis IV, This War of Mine, Endless Legend

Nie wiem czemu, ale czytając tego posta słyszałem:

CLICKING.GIF

http://mirat.eu/promocja-taboret-ringo-alu-buk-naturalny,id15075.html

Produkt niedostępny. Hm, to pewnie przez te ostatnie gry co na PC-ta wyszły.

Opublikowano

Mojego pewnie za tyle tera złożysz.

to moze sprzedam pare chinskich gierek z malymi dziewczynkami i dorzuce kilka stow

Opublikowano

Elite: Dangerous, Star Citizen, Cities: Skylines, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Starcraft II, sezony w Diablo 3 (naiwni konsolowcy myśleli, że na "next-genach" będą jednakowe wersje), Civilization: Beyond Earth, Divinity: Original Sin, nowy Unreal, Hearthstone, Shadowrun, Legend of Grimrock 2, The Talos Prin(nene)le, Europa Universalis IV, This War of Mine, Endless Legend

Nie wiem czemu, ale czytając tego posta słyszałem:

CLICKING.GIF

http://mirat.eu/promocja-taboret-ringo-alu-buk-naturalny,id15075.html

Produkt niedostępny. Hm, to pewnie przez te ostatnie gry co na PC-ta wyszły.

11035464_918370171529565_104731998539406

lepiej grać w dragon age II xD

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Pc to teraz główna platforma do gier jak chcesz next gena. wii u to jedyna konsola warta zakupu no ale nie ma trofeów czy aczików. Tak oto ms kilka lat temu wymyślił sposób jak bezmyślne owieczki do siebie przyssać na stałe. Potem sony podchwyciło a na pc czy wii u to nikogo nie obchodzi. Dlatego pc i nintendo to master race a reszta to plebs:)

Opublikowano

No jak się nie ograło, to zdecydowanie warto zaliczyć Dragon Age 1, 2 i 3. Ja nie ograłem. Nie zamierzam olewać jak jakiś gimber co jak coś ma 2 miechy to staroć i przypał to ruszać. Bluber zmień może nicka na "gimber-gamingu".

Opublikowano

Nie rozumiem po co grać w jakieś gierki na 6 i 7 skoro są gierki na 8, 9, a nawet 10. A już wiem :klapek: i :cebula: w jednym. :obama:

Ofc Uncharted nie ograne, Soulsy nie ograne. Aż boję się wchodzić w profil Karola, żeby czegoś jeszcze nie znaleźć. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie nowie akurat o Dragon Age, ale te gierki na 7 i 8 sa czesto znacznie lepsze niz te na 9 czy nawet 10. Branza ocenia schematami, jak sie chce pograc w cos naprawde ciekawego to z reguly nie sa to gry z najwyzszymi ocenami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.