Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No... w sumie będą - funkcja "record that" na Xboxie, snap achievów, lepszy pad i lepsza usługa sieciowa. Lepiej wybrać wersję Destiny na Xboxa One.

Zapomniałeś o dwóch dużych dlc, które na xbonera trafia ale jesienią 2015. Pięknie was Bungie wyruchalo.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wy cały czas o tym gabenie - gaben to, gaben tamto, #tylkogaben. tymczasem gog galaxy otwiera biuro w LA. wielka polska już niedługo. co prawda tylko w cyfrowym świecie, ale zawsze.

Opublikowano

No... w sumie będą - funkcja "record that" na Xboxie, snap achievów, lepszy pad i lepsza usługa sieciowa. Lepiej wybrać wersję Destiny na Xboxa One.

Zapomniałeś o dwóch dużych dlc, które na xbonera trafia ale jesienią 2015. Pięknie was Bungie wyruchalo.

Lepsze to, niż jak Was wyruchało Sony z line-upem na ten rok ;)

Czekaj, wczoraj (dzisiaj?) wyszła nowa aktualizacja do PS4 oznaczona numerkiem 1.74! Co wprowadza? Eee... nic? Typowe.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie siedzę w temacie Destiny, ale z tego co wiem, to DLC będą wychodzić na obu platformach w tym samym czasie, a jedynie na PS4 będą jakieś dodatkowe pierdoły jak skiny postaci.

Opublikowano

pasjonująca ta dyskusja o grze będącej w becie do której łaskawie zapowiedziano dwa dlc jeszcze przed właściwą premierą.

Opublikowano

Jesli Destiny bedzie tak samo wygladac na obu konsolach, to znaczy ze zmniejszyli grafe na PS4?

Opublikowano

Tak, z tego 3/4 tych komend nie działa albo trzeba ja wypowiadać po kilka razy  ;)

Więcej komend? Chyba w twojej alternatywnej rzeczywistości.

Spróbuj na swoim szrocie za pomocą komend głosowych zapisać wybrany fragment zamiast ostatnich x minut albo zrobić screena.

Jeśli te komendy wypowiadałeś jak bełkoczący gansta-murzyn z hameryki, to się nie dziw, że konsola nie słuchała. Następnym razem sugeruję mówić z angielskim akcentem. Miliony ludzi nie mają z tym problemu.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jesli Destiny bedzie tak samo wygladac na obu konsolach, to znaczy ze zmniejszyli grafe na PS4?

Tak, grafika na PS4 jest mniejsza.

Opublikowano

xD

Opublikowano

A na PPE w newsie informacje, że beta Destiny na Xboxie One chodzi w 720p... Taaa, skąd oni biorą tych pismaków?

Tak, z tego 3/4 tych komend nie działa albo trzeba ja wypowiadać po kilka razy  ;)

Więcej komend? Chyba w twojej alternatywnej rzeczywistości.

Spróbuj na swoim szrocie za pomocą komend głosowych zapisać wybrany fragment zamiast ostatnich x minut albo zrobić screena.

Screena będę mógł robić od wrześniowego update'u, natomiast nagrywanie ostatnich x minut za pomocą funkcji "record that" można ogarnąć w ustawieniach. Domyślnie to 30 sekund, można zwiększyć do 5 minut. 

Opublikowano

Waldek nie dostający milionów plusików za posty,to wystarczający dowód na to, że PC lest po prostu lepsze.

#TylkoGaben

Niestety ja i Yeti to ostatni Baronowie jeszcze przed ekskluzywnym urlopem, gdzie miedzy kolejnymi rundami BF4 i zabawa w Destiny będziemy wciągać krechę z jędrnych pośladków na plaży.

Obecnie reszta Baronów pławi sie w luksusach na jachtach i stąd mniejsza ekspozycja nadrasy graczy.

Xbocki szlam i blacharska gówniarzeria cały czas czuwają na chacie u rodziców, zamknięci w swoich pokoju piją PoloCoktę i od razu widać to w CW

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Jak szukasz rzetelnych informacji o grach, to na pewno nie powinieneś ich szukać w polskim internecie, gdzie wszyscy przepisują od innych bardzo mierne tłumaczenia (często masa przekłamań/ktoś czegoś nie zrozumiał bo angielski jest trudnym językiem itd.) zachodnich newsów.

@Walduś

Czyli konsolowcy to zwykli narkomani wciągający jakieś kreski, może przez to nie widzą różnic między PC a konsolą.

Nigdy nie zapomnę tego dnia, gdy pierwszy raz w życiu skosztowałem Chivas Regal na lodzie, lato, Doom 3 na najwyższych ustawieniach, chłodzący wiatrak i wspaniały dźwięk mechanicznej klawiatury (CUDO). Takich wspomnień z konsolami niestety nie mam, bo konsole to tak jak napisałeś - kreche wciągnąć, chlew zarzygać...

Edytowane przez ping

Opublikowano

potwierdzam. sam w tym kryminalnym procederze uczestniczyłem. jednak sytuacja uległa znacznej poprawie. teraz wymazuje się znaki wodne ze screenów.

Opublikowano

potwierdzam. sam w tym kryminalnym procederze uczestniczyłem. jednak sytuacja uległa znacznej poprawie. teraz wymazuje się znaki wodne ze screenów.

Wszystko dzięki PC z zainstalowanym PhotoShopem (pewnie pirackim, w końcu to konsolowcy myślący, że na PC wszystko jest darmowe, z zatoki i każdy piraci) który od CS5 ma wspaniałą opcję Content Aware do usuwania takich rzeczy w kilka sekund.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Waldek nie dostający milionów plusików za posty,to wystarczający dowód na to, że PC lest po prostu lepsze.

#TylkoGaben

Niestety ja i Yeti to ostatni Baronowie jeszcze przed ekskluzywnym urlopem, gdzie miedzy kolejnymi rundami BF4 i zabawa w Destiny będziemy wciągać krechę z jędrnych pośladków na plaży.

Obecnie reszta Baronów pławi sie w luksusach na jachtach i stąd mniejsza ekspozycja nadrasy graczy.

Xbocki szlam i blacharska gówniarzeria cały czas czuwają na chacie u rodziców, zamknięci w swoich pokoju piją PoloCoktę i od razu widać to w CW

To ze bedzie sobie tylki posypane proszkiem nawzajem wachac to zachowajcie dla siebie...

Opublikowano

będziemy wciągać krechę z jędrnych pośladków na plaży.

To teraz już wiem dlaczego takie bzdury wypisujesz na stronę A4. :D

Opublikowano

A ktoś tu próbował wciskać kit, że wersja na Xboxa One będzie słabsza i obcięta z efektów... Bullshit, beta wygląda identycznie na obydwu platformach, nie licząc rozdzielczości, a w pełniaku różnic nie będzie absolutnie żadnych.

Ekskluzywne dodatki przez rok na ps4 i wolę nacisnąć raz share dla zrobienia screena.

A poza tym, mamy świetną grę na obie konsole, to najważniejsze :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

ekskluzywne dodatki do kału, WOW.

Opublikowano

oj pingu nie dla psa kiełbasa, w dzień rejs, opalanie sie, piękne, kobiece dzieła sztuki, w kieliszku Macallan Fine rocznik '26, a wieczorem, zmęczony wygrywaniem życia growa euforia przy Nadkonsoli, gdzie zamiast paprać sie w ustawienia grafiki (co za kuriozalny pomysł w ogóle - Baronowie grają tak, jak przygotowali to artyści devowie, a nie jakieś ustawienia na low, a moze teraz bez cieni bedzie lepiej, a moze jak kupie kartę za 3k to bedzie fajniej - smutne to), gdzie zamiast siedzieć przy biurku i grać na klawiaturze jak jakaś biurwa w Urzędzie, odpadają jachtowy projektor, siadają na kanapie i lądując kolejny meczyk online rozmawiają w party jak podległe im xboty pracowały w minionym tygodniu czy jak podległe xbotom blacharstwo dostało na komunię wiecej Ramu.

Ping to nie Twój swiat, nie staraj sie go zrozumieć, gdyż to nie jedna, to dwie klasy wyżej. Idź sie kłócić z Maciomaniakiem - mimo jego służalczego tonu względem Baronów, możesz z nim porozmawiać, tylko grzecznie, bo to konsolowiec, wiec jak mówisz to spuszczaj wzrok.

Nie chcesz? Przykro mi - talk to the hand

Opublikowano

http://deadendthrills.com

Screeny robione w 4k plus mody, zobaczcie se takiego Skyrim n.p.

#pcmasterrace

Uważaj, zaraz Ci napiszą, że to na pewno tylko concept arty. W końcu dla miłośników konsol, taka grafa będzie dostępna jedynie w formie concept artów. Przynajmniej przez najbliższe 10 lat.

Opublikowano

ten gameplay z TLOU był podawany w temacie PS4, poza tym video jest w 720p

waldus dobrze gada!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ten gameplay z TLOU był podawany w temacie PS4, poza tym video jest w 720p

Co faktu nie zmienia, że graficznie wygląda tak samo, jak na PS3.

Ale ok, rozumiem, 720p i 30fps na YouTube.

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.