Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Until Down na czerwiec zapowiadali, na to czekam

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten rok będzie mega słaby skoro na ps4 wychodzi tylko Until Down...chyba ze na E3 coś zapowiedzą i do końca roku wydadzą xd

Opublikowano

Duzo oczekujecie od PS4 panowie.

BB juz wyszlo - gra roku

Wiedzmin 3 - to jak bedzie chodził na XOnie moze praktycznie oznaczać exclusive dla PS4

Project Cars - to jak chodzi na XOne stanowi exclusive dla PS4.

Tyle dobra a wam mało.

Opublikowano

Bo ex4ct nie moze sie pogodzic, ze biorac pod uwage jak wiedzmin 3 i project cars chodza na pc stanowi z nich eksy na pc, wiec siedzi na tym pclabie, onanizuje sie do screenow z peceta, a potem przychodzi tu wyladowac swoja frustracje, ze grajac na ps4 musi siedziec z miska na wymioty na kolanach.

Opublikowano

XD

Zalecam odpoczynek od internetu od czasu do czasu i troche sexu na odprężenie.

Opublikowano

Powiedział konsolomaniak przesiadujący na pclabie

Opublikowano

Szuka screenów z komunijnych laptopów, żeby sobie tłumaczyć, że jednak warto było kupić ps4 bo na piecu wcale gierki lepiej nie wyglądają/działają

Opublikowano

A mnie (pipi)ie grafika. Dopoki desing jest Za(pipi)isty i nie chrupie to ja jestem spelniony.. Ciesze sie ze wiedzmin wyglada tak jak wyglada na ps4 myslalem ze bedzie gorzej.. A jest naprawde niezle.. Zeby obrzydzic migrafike to trzeba sie postarac np(risen1 na x360) wspolczuje ludziom co licza kazdy detal roznicy. Mi dopoki gameplay sie zgadza w 99 procentach. To jestem.. Zadowolony

Opublikowano

jestem.. Zadowolony

>console wars

>zadowolony

Kolego, chyba Ci się tematy pop,ierdoliły.

Ta, wpadają newfagi z buciorami i wprowadzają jakąś pedaliadę: "To mi się podoba; fajnie jest; grafika się nie liczy; po co się kłócić", a moderacja nie reaguje

Edytowane przez teddy

Opublikowano

A mnie (pipi)ie grafika. Dopoki desing jest Za(pipi)isty i nie chrupie to ja jestem spelniony.. Ciesze sie ze wiedzmin wyglada tak jak wyglada na ps4 myslalem ze bedzie gorzej.. A jest naprawde niezle.. Zeby obrzydzic migrafike to trzeba sie postarac np(risen1 na x360) wspolczuje ludziom co licza kazdy detal roznicy. Mi dopoki gameplay sie zgadza w 99 procentach. To jestem.. Zadowolony

Widac, ze nowy. Zadowolony? Z dzisiejszych gier? Chyba w rzeczywistości Mendrka.

Opublikowano

Boże, jaki ten Wiedźmin 2 na X360 jest cudowny <3 na blaszce był do dupy, grało się niewygodnie i jakoś tak nienaturalnie, a na prawilnej konsoli sam miód :banderas:

Beka z blacharzy, że grają na tych szrotach :kaz:

Opublikowano

Duzo oczekujecie od PS4 panowie.

BB juz wyszlo - gra roku

Wiedzmin 3 - to jak bedzie chodził na XOnie moze praktycznie oznaczać exclusive dla PS4

Project Cars - to jak chodzi na XOne stanowi exclusive dla PS4.

Tyle dobra a wam mało.

MGSV kolejny eks, bo nie dość ze będzie chodził lepiej to w multi będzie pełno ludzi z forum, a na xone co będzie? Na pewno nie Mazzeo, bo on tej gry nie kupi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Boże, jaki ten Wiedźmin 2 na X360 jest cudowny <3 na blaszce był do dupy, grało się niewygodnie i jakoś tak nienaturalnie, a na prawilnej konsoli sam miód :banderas:

Faktycznie w gry robione pod PC na PC gra się nienaturalnie

Opublikowano

rayos napisz cos jeszcze o multi, najwiekszej nowosci roku panskiego 2015

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

Opublikowano

mgsv? to ta gra tego ziomka co juz nic nie zrobi i studia co usuwa co sie da, zostawiajac gierki na komorki? moze kupie, po smierci michaela jacksona tez wychodzily jego dobre plyty

Opublikowano

MGS V czyli "piąta" odsłona gównianej serii którą jarają się wszyscy bo to modne chwalić MGSa i Kojime :reggie:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

Zacznij od zaorania swoich 124 gierek na steamie :kaz:

Opublikowano

Zacznij od zaorania swoich 124 gierek na steamie :kaz:

Ostatni raz na stimie grałem sto lat temu :rayos:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.