Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Until Down na czerwiec zapowiadali, na to czekam

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten rok będzie mega słaby skoro na ps4 wychodzi tylko Until Down...chyba ze na E3 coś zapowiedzą i do końca roku wydadzą xd

Opublikowano

Duzo oczekujecie od PS4 panowie.

BB juz wyszlo - gra roku

Wiedzmin 3 - to jak bedzie chodził na XOnie moze praktycznie oznaczać exclusive dla PS4

Project Cars - to jak chodzi na XOne stanowi exclusive dla PS4.

Tyle dobra a wam mało.

Opublikowano

Bo ex4ct nie moze sie pogodzic, ze biorac pod uwage jak wiedzmin 3 i project cars chodza na pc stanowi z nich eksy na pc, wiec siedzi na tym pclabie, onanizuje sie do screenow z peceta, a potem przychodzi tu wyladowac swoja frustracje, ze grajac na ps4 musi siedziec z miska na wymioty na kolanach.

Opublikowano

XD

Zalecam odpoczynek od internetu od czasu do czasu i troche sexu na odprężenie.

Opublikowano

Powiedział konsolomaniak przesiadujący na pclabie

Opublikowano

Szuka screenów z komunijnych laptopów, żeby sobie tłumaczyć, że jednak warto było kupić ps4 bo na piecu wcale gierki lepiej nie wyglądają/działają

Opublikowano

A mnie (pipi)ie grafika. Dopoki desing jest Za(pipi)isty i nie chrupie to ja jestem spelniony.. Ciesze sie ze wiedzmin wyglada tak jak wyglada na ps4 myslalem ze bedzie gorzej.. A jest naprawde niezle.. Zeby obrzydzic migrafike to trzeba sie postarac np(risen1 na x360) wspolczuje ludziom co licza kazdy detal roznicy. Mi dopoki gameplay sie zgadza w 99 procentach. To jestem.. Zadowolony

Opublikowano

jestem.. Zadowolony

>console wars

>zadowolony

Kolego, chyba Ci się tematy pop,ierdoliły.

Ta, wpadają newfagi z buciorami i wprowadzają jakąś pedaliadę: "To mi się podoba; fajnie jest; grafika się nie liczy; po co się kłócić", a moderacja nie reaguje

Edytowane przez teddy

Opublikowano

A mnie (pipi)ie grafika. Dopoki desing jest Za(pipi)isty i nie chrupie to ja jestem spelniony.. Ciesze sie ze wiedzmin wyglada tak jak wyglada na ps4 myslalem ze bedzie gorzej.. A jest naprawde niezle.. Zeby obrzydzic migrafike to trzeba sie postarac np(risen1 na x360) wspolczuje ludziom co licza kazdy detal roznicy. Mi dopoki gameplay sie zgadza w 99 procentach. To jestem.. Zadowolony

Widac, ze nowy. Zadowolony? Z dzisiejszych gier? Chyba w rzeczywistości Mendrka.

Opublikowano

Boże, jaki ten Wiedźmin 2 na X360 jest cudowny <3 na blaszce był do dupy, grało się niewygodnie i jakoś tak nienaturalnie, a na prawilnej konsoli sam miód :banderas:

Beka z blacharzy, że grają na tych szrotach :kaz:

Opublikowano

Duzo oczekujecie od PS4 panowie.

BB juz wyszlo - gra roku

Wiedzmin 3 - to jak bedzie chodził na XOnie moze praktycznie oznaczać exclusive dla PS4

Project Cars - to jak chodzi na XOne stanowi exclusive dla PS4.

Tyle dobra a wam mało.

MGSV kolejny eks, bo nie dość ze będzie chodził lepiej to w multi będzie pełno ludzi z forum, a na xone co będzie? Na pewno nie Mazzeo, bo on tej gry nie kupi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Boże, jaki ten Wiedźmin 2 na X360 jest cudowny <3 na blaszce był do dupy, grało się niewygodnie i jakoś tak nienaturalnie, a na prawilnej konsoli sam miód :banderas:

Faktycznie w gry robione pod PC na PC gra się nienaturalnie

Opublikowano

rayos napisz cos jeszcze o multi, najwiekszej nowosci roku panskiego 2015

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

Opublikowano

mgsv? to ta gra tego ziomka co juz nic nie zrobi i studia co usuwa co sie da, zostawiajac gierki na komorki? moze kupie, po smierci michaela jacksona tez wychodzily jego dobre plyty

Opublikowano

MGS V czyli "piąta" odsłona gównianej serii którą jarają się wszyscy bo to modne chwalić MGSa i Kojime :reggie:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

Zacznij od zaorania swoich 124 gierek na steamie :kaz:

Opublikowano

Zacznij od zaorania swoich 124 gierek na steamie :kaz:

Ostatni raz na stimie grałem sto lat temu :rayos:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.