Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

The Last Guardian Might Just Get Shown at This Year’s E3

http://www.thegamescabin.com/the-last-guardian-might-just-get-shown-at-this-years-e3/

trololo

Weź Ty się ogarnij i zmień ten avatar boś niegodny Naughty Dog.

Niestety niewiernego już nie nawrócimy.

btw

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=164279896&postcount=4503

So yeah, the X1 version is unlocked, and (at least for me) it leads to very very ugly frame pacing problems, and in the end it looks way less smooth than on PS4.

Myślę, że spokojnie wyjdzie patch, który blokuje framerate na 30fps. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

The Last Guardian Might Just Get Shown at This Year’s E3

http://www.thegamescabin.com/the-last-guardian-might-just-get-shown-at-this-years-e3/

trololo

:facepalmz:

Fanek, ja szanuję PlayStation od dziecka, gram na konsolach Sony od ponad 15 lat i wiesz co, wstyd mi dziś za takich jak Ty. Przez Ciebie traci na tym porządny elektorat marki - gracze, którzy naprawdę znają siłę marki i potrafią uszanować poglądy innych. 

I naprawdę wierzysz, że TLG jeszcze powstaje? Projekt oficjalne pokazano gdzieś w 2010. Od tamtej pory minęło ponad 5 lat. Fumito Ueda odszedł od Sony już kilka lat temu. Samo Team Ico dziś funkcjonuje jako Japan Studio. Weź Ty się ogarnij i zmień ten avatar boś niegodny Naughty Dog.

lol....

a myślisz, że po co dopisałem "trololo"

znalazłem to przeglądając prase to po prostu wrzuciłem

Sorry ale w Twoim wykonaniu nawet taki żarcik brzmi jak bezmózgi trolling. 

Opublikowano

"Team Ico" zawsze było Sony Japan, to nieformalna grupa po prostu, nie żaden trademarkowany byt.  No i Ueda mimo odejścia od Sony nadal większość czasu spędza w kwaterach SJ, pracując jako freelancer (bo ma grę do skończenia, dopóki oficjalnie nie zostanie skasowana/zaprezentowana).

Opublikowano

Nemesis, no nie popisałeś się troszeczkę...

Opublikowano

Czemu mają służyć te obrazki?

Opublikowano

No i? Tak bardzo chciałeś nam oznajmić, że nie ma różnic? :dafuq:

Opublikowano

Czekam na analize techniczna obrazkow Fanka, bo nie wiem co mam myslec

Opublikowano

Stawiam ze jakas beka z Xboxa?

Opublikowano

Pewnie nie ma jakiegos occlution

Opublikowano

Czekam na analize techniczna obrazkow Fanka, bo nie wiem co mam myslec

ja na analizę DF. to bardzo ważne gdzie spadnie całe 5fps więcej plus ożywi ten wspaniały temat :3

Opublikowano

No i? Tak bardzo chciałeś nam oznajmić, że nie ma różnic? :dafuq:

Jak je powiększysz to widać, że obraz na PS4 jest ostrzejszy. Widać to szczególnie po roślinności.

Opublikowano

Wspaniale, a coś czego nikt nie wie? 

Opublikowano

ja wciąż nie wiem co to jest occlution

Opublikowano

Wspaniale, a coś czego nikt nie wie? 

No podobno miało nie być żadnych różnic? (przynajmniej takie odniosłem wrażenie po ostatnich postach w tym  temacie).

Opublikowano

No poza rozdzielczością, o której wiadomo od dawna to jakie niby są różnice na tych screenach?

Skoro wrzucasz screen to myślałem, że pojawiły się jakieś nowe różnice, o których jeszcze świat nie słyszał. :dafuq:

A jak nie to :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja wciąż nie wiem co to jest occlution

Może ostrzejsza trawa albo coś w tym stylu.

Opublikowano

suteq jak nie chce przyjąć do wiadomości że occlution lepsze na nadkonsoli a na bonerze rozmazane jak wszyscy wiedzo co  :banderas:

Opublikowano

Czemu mają służyć te obrazki?

Nie wiem, ale ruchalbym obie wersje z jednakowa namietnioscia :shieeet:

Juz jutro o polnocy, garnitur wyprasowany, klakierki wypolerowane... :banderas:

Opublikowano

suteq jak nie chce przyjąć do wiadomości że occlution lepsze na nadkonsoli a na bonerze rozmazane jak wszyscy wiedzo co  :banderas:

Ja nawet kur.wa nie wiem co to jest. XD

Ty zresztą też. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja nawet kur.wa nie wiem co to jest. XD

Ty zresztą też. :kaz:

:dynia:  :dynia:

Opublikowano

Dzień Dobry :)

W pracy nudy, większość poleruje już gałkę oczekując na Wiedźmina, to pomyślałem że zacznę dzisiaj :)

PlayStation>Nintendo>>xbox=blacha

Opublikowano

Ficek ogarnij się i zmień konto.

Opublikowano

juz sie przelogowalem

ino vita!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.