Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Składki dalej istnieją? Wydawało mi się, że zarówno MS jak i Sony skutecznie zablokowało tę funkcję. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nic mi nie mówcie o skladeczkach, jak widze ile tego do okola jest to głowa boli.

Pamiętam czasy jak bucowano 4 sloty na ps3  :sir:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Składki dalej istnieją? Wydawało mi się, że zarówno MS jak i Sony skutecznie zablokowało tę funkcję. 

Sony jak robi update'y to losowo wielu cebulakom licencje gasna na martwych slotach, ale jeszcze nie usuneli tej opcji.

Opublikowano

No to dobrze, fajnie potem czytać ten płacz :cebula: 

Opublikowano

Nic mi nie mówcie o skladeczkach, jak widze ile tego do okola jest to głowa boli.

Pamiętam czasy jak bucowano 4 sloty na ps3  :sir:

Dalej to sie robi, teraz poprostu dwa sie trupi, a dwa sa aktywne. Chociaz ostatnio to utrudnili poprzez reset passa tylko raz na 6 miechów.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No to dobrze, fajnie potem czytać ten płacz :cebula:

Mod na ps3site dostał bana na konsole, bo cebulakował sloty płacone skradzionymi kartami xD 

Potem jeszcze chciał to sprzedać na legalu, to go raportowali na allegro  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ło luju :obama:

Opublikowano

Mi sie przypomnial Musiol i ktory musioł wgrac sobie trofki a potem je ukryc :sir:

Opublikowano

I te bany jakie dawał gdy ktoś go o to zapytał. :dynia:

Opublikowano

Ja mam kumpla, który ma znajomego, który z kolei kręci się blisko dyrekcji Metro Group na Polske i on twierdzi, ze rzeczywisty nakład Wieśmina 3 na Xbox One na Polske to 10 tys. sztuk, takze tego... :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Mi sie przypomnial Musiol i ktory musioł wgrac sobie trofki a potem je ukryc :sir:

Ta, teraz tam  wszyscy recenzenci ukrywają  profile gdy się okazało że recenzje piszą  w grach w których mają 1 trofika ( gdzie w 30 minut gry zdobywa się 8 ).

Edytowane przez kypq

Opublikowano

Ja mam kumpla, który ma znajomego, który z kolei kręci się blisko dyrekcji Metro Group na Polske i on twierdzi, ze rzeczywisty nakład Wieśmina 3 na Xbox One na Polske to 10 tys. sztuk, takze tego... :reggie:

Boty moga sie poczuc jakby kupowali edycje kolekcjonerska
Opublikowano

Ja mam kumpla, który ma znajomego, który z kolei kręci się blisko dyrekcji Metro Group na Polske i on twierdzi, ze rzeczywisty nakład Wieśmina 3 na Xbox One na Polske to 10 tys sztuk, takze tego... :reggie:

:reggie:

Nie rozumiem co Twoj post wniosl do tematu :reggie:

Opublikowano

Ja mam kumpla, który ma znajomego, który z kolei kręci się blisko dyrekcji Metro Group na Polske i on twierdzi, ze rzeczywisty nakład Wieśmina 3 na Xbox One na Polske to 10 sztuk, takze tego... :reggie:

Opublikowano

Ja mam kumpla, który ma znajomego, który z kolei kręci się blisko dyrekcji Metro Group na Polske i on twierdzi, ze rzeczywisty nakład Wieśmina 3 na Xbox One na Polske to 10 tys sztuk, takze tego... :reggie:

db6be9bdc748043fc12ef1bc79fdf8.gif

Opublikowano

Ja mam kumpla, który ma znajomego, który z kolei kręci się blisko dyrekcji Metro Group na Polske i on twierdzi, ze rzeczywisty nakład Wieśmina 3 na Xbox One na Polske to 10 sztuk, takze tego... :reggie:

To już twój problem nie mój...

Opublikowano

To już mój problem nie twój...

FIX

Edytowane przez Hum

Opublikowano

:reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie: 

Opublikowano

:frog:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Pomyliles tematy, to CW tutaj niczego nie wnosi sie do tematu :reggie:
Opublikowano

Wystarczy porównać mój post z tą perfidną xbocką mistyfikacją by wiedzieć co wniósł :frog:

Mniejsza z tym EA idzie droga Ubi i prezentuje swoje gierki przed e3:

NFS%202015%20Plotka.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.