Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A jest ta krew na ziemi co tyle trułeś o nią? :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

filthy dirty xbox peasants grają z pełnym hud-em :sick:

Opublikowano

A co za roznica Bartua? Tak Cie bola jakieś guziczki? xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A jest ta krew na ziemi co tyle trułeś o nią? :P

Nie :whyyy:

Tzn jest na wielu potworach ale ludzie i niektore potwory sa zbugowane, krew na mieczu sie tez nie pojawia, chociaz powinna.

Ale tak czy siak, co za gra :banderas:

Opublikowano

A co za roznica Bartua? Tak Cie bola jakieś guziczki? xd

No beznajdziejnie to wyglada jak z jakiejś gierki ubi

Opublikowano

No ale gierki Ubi są przecież genialne. Samo Rockstar powinno się od nich uczyć, jak widać CDPR już zaczęło. :banderas:

Opublikowano

No ale gierki Ubi są przecież genialne. Samo Rockstar powinno się od nich uczyć, jak widać CDPR już zaczęło. :banderas:

Wiadomo :fsg: ale pozwalają w opcjach wyłączyć wszystkie wspomagacze (black flag na pełnym morzu bez zbędnych ikonek :obama: ) dzięki czemu można ich genialnością jeszcze bardziej sie napawać.

Opublikowano

Odpaliłam W3 w robocie na biurowym komputerze z gtx660 i świetnie to wygląda, efekty świetlne bardzo dają radę, za te śmieszne 119zł to jest must-have dla każdego  :banana:

Opublikowano

I jak z tym paczem? Da sie grac juz? Ile wazyl? Sutek siedzi na forumie to chyba sie sciaga xD

Opublikowano

Kumpel z pracy mi mówił, że patcha na ps4 wczoraj mu 40 minut pobierało :dynia:

Opublikowano

Mejma widzę jeszcze piecze. :obama: 

Opublikowano

Nic nie piecze bo nie daje sie zapinac w du.pala przez tworcow, ktorzy juz w styczniu wiedzieli, ze bedzie pacz na premiere w maju xD. Ale niektorzy lubia :reggie:

40min xDDDDDDD. Wy "wkladam plyte i gram" a CDP "wkladam pyte i mam" xDD

Ale gimbaza juz dzis nie rozumie jak to sie drzewiej grywalo. Dzis pacze to cos naturalnego. "Herbate mozna zrobic, kanapki przygotowac, albo skorzystac z toalety". Nawet mi was nie zal.

Opublikowano

i tak to, ze dzisiaj wiesiek3 ma premiere to maly cud, redzi do konca pewni nie byli ze sie wyrobia na dzis pomimo przesuniecia premiery w lutym, dalsze przesuniecie premiery nie wchodzilo w rachube, obie wersje na konsole byly przez caly czas w oplakanym stanie, szczegolnie ta z xone, jestem w szoku ze zdolali ja tak swietnie ostatecznie poskladac

Opublikowano

Zaraz wpadna admini i was zbanuja, wy gamonie.

SWIETY GERALT!!!

Patrzec, a tak naprawde ten pacz dodaje 4 ostatnie godziny gry :o

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

jedyny prawilny gerard byl zegnany na anfield w sobote

Opublikowano

Patrzec, a tak naprawde ten pacz dodaje 4 ostatnie godziny gry :o

Jedna komnate, 3h cutscenek i 30min napisow koncowych? :yao:

Opublikowano

jedyny prawilny gerard byl zegnany na anfield w sobote

butler umarł?

Opublikowano

Jakie ustawienia Ci poszły na tej grafie? Też mam taką, a jeszcze godzinę na kuriera muszę czekać :(

na domyślnych odpaliłam, postprocessingi chyba wszystkie na wysokich, pozostałe ustawienia różnie, wyglądało to bardzo dobrze, płynność rozsądna około 30fps

Opublikowano

Kumpel z pracy mi mówił, że patcha na ps4 wczoraj mu 40 minut pobierało :dynia:

Wczoraj koło 23:20 łącze 25 MB/s - 8 minut (patch na PS4) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.