Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dynamiczna zmiana rozdzielczości lepszy framerate > stała rozdzielczość, gorszy framerate. 

Ale wiesz gdzie ty masz tą dynamiczną zmianę rozdzielczości? Podczas gameplyu jak patrzysz w chmury i stoisz w miejscu, to masz (pipi) rozmazane, a nie full hd, które xzłom dzwiga tylko w menu. Jak beka xDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma znaczenia ile minut i w co kto tu grał.

Jak pisałem, że GTA V jest słabe i nie grałem - to było że nie grałem, nie mam prawa się wypowiadać.

Jak pisałem, że GTA V jest słabe i przeszedłem - to było, że się nie znam.

Dlatego by unikać subiektywnych sporów, powinniśmy się kierować Metacritic ;)

Opublikowano

mendrek do budy gdy dorosli rozmawiaja

Opublikowano

Obstawiam, że już pękło drogi Ficklapie. Teraz będziesz się tłumaczył adminom co zrobiłeś Bartoszkowi.  :/

@Karolek

I dalej to jest aktualne jeśli chodzi o twoja osobe. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak pisałem, że GTA V jest słabe i nie grałem - to było że nie grałem, nie mam prawa się wypowiadać.

4NNmS0h.jpg

Bloodborne na kolanach z pełnymi ustami :banderas:

Opublikowano

No dobra ale klatki na ps4 tak spadają że w to czasem ledwo grać idzie i nie naginajcie faktów.

Opublikowano

mendrek do budy gdy dorosli rozmawiaja

To chyba Ty dziś deklarowałeś chęć wyjścia stąd:

dosc tego tematu na dzis, ide grac w prawdziwe dzielo sztuki made in poland, kto sie waha niech kupuje - prawdziwe arcydzielo

Cóż, jesteś tak samo niekonsekwentny jak Twoje poglądy w stosunku do Sony.

Opublikowano

czy ja wypowiadalem sie bulduper kiedykolwiek o genialnosci czy fajnosci blooodborne'a tak jak ty masz teraz beke z wieska3, ze nie jest genialny choc nie grales ani sekundy?

Mam bekę z partacwa REDów a wy stawiacie im pomniki i łykacie tę spier.doline jak niemka sperme. Co do wypowiadania sie z genialnosci W3 mam takie same prawo jak Czez piszący o BB, że jest nudne i gó.wno widzac grę u masorza jakieś 5 minut.

Otwarte przestrzenie czy galop przez las oferują podobne rezultaty - regularne spadki pojedynczych klatek na PS4 burzą płynność w ruchu, a Xbox One działa ponad 30 FPS, wprowadzając własne problemy z synchronizacją. W walce obie platformy wyrównują się do 30 klatek na sekundę, choć dłuższe potyczki - jak ta z gryfem - pokazuje większe kłopoty przez nagromadzenie efektów przezroczystości ze znaków, takich jak Igni. Efekt końcowy jest taki sam: żadna wersja konsolowa nie oferuje wrażeń tak płynnych jak powinna, a obie skłonne są do większych spadków podczas rozgrywki.

Opublikowano

Czez ostre cpanie, gra jest brzydka i nudna, ale widziałem ją 5 minut :yao:

19470-5c0d8ed5.jpg

16916311402_2a5bbca9fc_o.png

Lb9i8Ih.png

10428712_739974866115107_360233793117370

11068401_731587256953868_226331762131674

19519_731586443620616_639530398733431542

Fotki robione za pomocą share, czyli w ruchu gra wygląda jakoś 10 razy lepiej, a na dobrym ledzie, to jest w ogóle start trek i nowa generacja. Mesjasz 2015 tylko na Królestwa Niebieskiego. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To co ty pie.rdolisz o 1080p 60 fpsach i włosach?

:facepalmz:

To tylko CW, mógłbyś mi polecić jakieś dobre dedykowane sterowniki z PClaba.

Opublikowano

Obstawiam, że już pękło drogi Ficklapie. Teraz będziesz się tłumaczył adminom co zrobiłeś Bartoszkowi.  :/

Dziecko drogie moge iść teraz i kupić tego wiesmina i grać a ty nadal możesz sobie marzyć o kieszonkowym od mamy żeby pograć w to wiec kto tutaj ma bóldupy?

Opublikowano

No Ty masz, bo ja już mam konsole zamówioną i będę grał na dniach, a Ty dalej zioniesz ogniem z dupy i czekasz na jakieś pixele z vity, bo wszystko poszło na kolejny tatuaż z serduszkiem. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

4NNmS0h.jpg

Bloodborne na kolanach z pełnymi ustami :banderas:

Czyli tak jak pisałem, gra pokroju BB wcześniej na X bąku niż klapom się wydawało   :kaz:

@Yeti 

i tak nie widzisz różnicy między 900p a 1080p nawet na swoich 55 calach  :lapka:  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kupic konsole dla jednej gry, wydac 1700zl dla jednej gry i potem ogrywac indory z vity - a ta jedna gra to ex,ktory  bez day one patcha dzialal jak padlina i mial liczne bugi, a po patchach dalej gubi klatki w multi do 16fps - przemyslany zakup, kto bogatemu zabroni, mnie na to stac

kupic wieska3 na premiere gdzie nawet zwykla edycja ma wieksza zawartosc niz kolekcjonerki od sony - beka z was kupujacych gierki na premiere i skladajacych preorder, haha jeszcze gierka gubi klatki i ma bugi, trzeba czekac na patche, hahaha nawet mi was nie zal

:bolduper: :bolduper: :bolduper:

Opublikowano

Widziałem obie gry na żywo i graficznie Wiesiek zaciąga nosem BB pod każdym względem, modele postaci wykonanie otoczenia, efekty cząsteczkowe itp

Framerate w obu grach bardzo zbliżony 30 fps + spadki. 

ps dziwne, że wam ten rozmazany obraz w BB na tych 55 cala w ogóle nie przeszkadzał  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Yeti 

i tak nie widzisz różnicy między 900p a 1080p nawet na swoich 55 calach  :lapka:  :cool:

No jak masz wade wzroku, to może nie widzisz.

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy.

i ponownie

:kaz:

Opublikowano

No jak ktoś gra w grafike to pc jest jedynym wyborem.

do czasu jak sie obada na streamie w co gra na pc czezky z kolegami

Cieżko sie to czyta po 4000 stron walenia konia do 1080p na plejstejszon

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem, gra pokroju BB wcześniej na X bąku niż klapom się wydawało   :kaz:

Czekam na eksa na xzłomie, który dobije do 92, lepiej dla botów aby to było w tym roku, bo w 2016 microsoft może załadować ten złom na tiry i wywieźć tam gdzie leży atari.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No Ty masz, bo ja już mam konsole zamówioną i będę grał na dniach, a Ty dalej zioniesz ogniem z dupy i czekasz na jakieś pixele z vity, bo wszystko poszło na kolejny tatuaż z serduszkiem. xd

Udalo się wycebulić jednak od mamy jeszcze przed koncem matur?

Opublikowano

Widzę po poście Ficusia, że nie tylko nie ma znaczenia czy ktoś grał w jakieś gry czy nie, ale nawet czy kupił konsolę czy nie.

Ktoś nie ma konsoli - źle.

Ktoś kupił konsolę - źle.

Także bluberze, nie przejmuj się. Dla nich nie ma znaczenia co zrobisz. Zawsze jakiś standard sobie do kolejnego bzdurnego hejtu dobiorą.

Opublikowano

dajcie sobie jeszcze buzi

Opublikowano

Z CW to się teraz niezłe FFA zrobiło. Nawet członkowie tych samych obozów się między sobo bijo :obama: Tylko na PC zgoda i harmonia :newell:

Opublikowano

Udalo się wycebulić jednak od mamy jeszcze przed koncem matur?

Pięknie piecze amora. :banderas:

WIĘCEJ PROSZĘ :bolduper: :bolduper:

Opublikowano

DOBRA SUTON WKU.RWILES MNIE NIKT NIE BEDZIE MI ZARZUCAŁ NA DARMO BÓLDUPY. WYSŁALEM DZIEWCZYNE BO SAM SIEDZE W PRACY PATRZ NIE DLA PSA KIEŁBASA

11287197_1020637194613917_1402033116_n.j

Opublikowano

fart ze zauwazyla co bierze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.