Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dynamiczna zmiana rozdzielczości lepszy framerate > stała rozdzielczość, gorszy framerate. 

Ale wiesz gdzie ty masz tą dynamiczną zmianę rozdzielczości? Podczas gameplyu jak patrzysz w chmury i stoisz w miejscu, to masz (pipi) rozmazane, a nie full hd, które xzłom dzwiga tylko w menu. Jak beka xDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma znaczenia ile minut i w co kto tu grał.

Jak pisałem, że GTA V jest słabe i nie grałem - to było że nie grałem, nie mam prawa się wypowiadać.

Jak pisałem, że GTA V jest słabe i przeszedłem - to było, że się nie znam.

Dlatego by unikać subiektywnych sporów, powinniśmy się kierować Metacritic ;)

Opublikowano

mendrek do budy gdy dorosli rozmawiaja

Opublikowano

Obstawiam, że już pękło drogi Ficklapie. Teraz będziesz się tłumaczył adminom co zrobiłeś Bartoszkowi.  :/

@Karolek

I dalej to jest aktualne jeśli chodzi o twoja osobe. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak pisałem, że GTA V jest słabe i nie grałem - to było że nie grałem, nie mam prawa się wypowiadać.

4NNmS0h.jpg

Bloodborne na kolanach z pełnymi ustami :banderas:

Opublikowano

No dobra ale klatki na ps4 tak spadają że w to czasem ledwo grać idzie i nie naginajcie faktów.

Opublikowano

mendrek do budy gdy dorosli rozmawiaja

To chyba Ty dziś deklarowałeś chęć wyjścia stąd:

dosc tego tematu na dzis, ide grac w prawdziwe dzielo sztuki made in poland, kto sie waha niech kupuje - prawdziwe arcydzielo

Cóż, jesteś tak samo niekonsekwentny jak Twoje poglądy w stosunku do Sony.

Opublikowano

czy ja wypowiadalem sie bulduper kiedykolwiek o genialnosci czy fajnosci blooodborne'a tak jak ty masz teraz beke z wieska3, ze nie jest genialny choc nie grales ani sekundy?

Mam bekę z partacwa REDów a wy stawiacie im pomniki i łykacie tę spier.doline jak niemka sperme. Co do wypowiadania sie z genialnosci W3 mam takie same prawo jak Czez piszący o BB, że jest nudne i gó.wno widzac grę u masorza jakieś 5 minut.

Otwarte przestrzenie czy galop przez las oferują podobne rezultaty - regularne spadki pojedynczych klatek na PS4 burzą płynność w ruchu, a Xbox One działa ponad 30 FPS, wprowadzając własne problemy z synchronizacją. W walce obie platformy wyrównują się do 30 klatek na sekundę, choć dłuższe potyczki - jak ta z gryfem - pokazuje większe kłopoty przez nagromadzenie efektów przezroczystości ze znaków, takich jak Igni. Efekt końcowy jest taki sam: żadna wersja konsolowa nie oferuje wrażeń tak płynnych jak powinna, a obie skłonne są do większych spadków podczas rozgrywki.

Opublikowano

Czez ostre cpanie, gra jest brzydka i nudna, ale widziałem ją 5 minut :yao:

19470-5c0d8ed5.jpg

16916311402_2a5bbca9fc_o.png

Lb9i8Ih.png

10428712_739974866115107_360233793117370

11068401_731587256953868_226331762131674

19519_731586443620616_639530398733431542

Fotki robione za pomocą share, czyli w ruchu gra wygląda jakoś 10 razy lepiej, a na dobrym ledzie, to jest w ogóle start trek i nowa generacja. Mesjasz 2015 tylko na Królestwa Niebieskiego. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To co ty pie.rdolisz o 1080p 60 fpsach i włosach?

:facepalmz:

To tylko CW, mógłbyś mi polecić jakieś dobre dedykowane sterowniki z PClaba.

Opublikowano

Obstawiam, że już pękło drogi Ficklapie. Teraz będziesz się tłumaczył adminom co zrobiłeś Bartoszkowi.  :/

Dziecko drogie moge iść teraz i kupić tego wiesmina i grać a ty nadal możesz sobie marzyć o kieszonkowym od mamy żeby pograć w to wiec kto tutaj ma bóldupy?

Opublikowano

No Ty masz, bo ja już mam konsole zamówioną i będę grał na dniach, a Ty dalej zioniesz ogniem z dupy i czekasz na jakieś pixele z vity, bo wszystko poszło na kolejny tatuaż z serduszkiem. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

4NNmS0h.jpg

Bloodborne na kolanach z pełnymi ustami :banderas:

Czyli tak jak pisałem, gra pokroju BB wcześniej na X bąku niż klapom się wydawało   :kaz:

@Yeti 

i tak nie widzisz różnicy między 900p a 1080p nawet na swoich 55 calach  :lapka:  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kupic konsole dla jednej gry, wydac 1700zl dla jednej gry i potem ogrywac indory z vity - a ta jedna gra to ex,ktory  bez day one patcha dzialal jak padlina i mial liczne bugi, a po patchach dalej gubi klatki w multi do 16fps - przemyslany zakup, kto bogatemu zabroni, mnie na to stac

kupic wieska3 na premiere gdzie nawet zwykla edycja ma wieksza zawartosc niz kolekcjonerki od sony - beka z was kupujacych gierki na premiere i skladajacych preorder, haha jeszcze gierka gubi klatki i ma bugi, trzeba czekac na patche, hahaha nawet mi was nie zal

:bolduper: :bolduper: :bolduper:

Opublikowano

Widziałem obie gry na żywo i graficznie Wiesiek zaciąga nosem BB pod każdym względem, modele postaci wykonanie otoczenia, efekty cząsteczkowe itp

Framerate w obu grach bardzo zbliżony 30 fps + spadki. 

ps dziwne, że wam ten rozmazany obraz w BB na tych 55 cala w ogóle nie przeszkadzał  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Yeti 

i tak nie widzisz różnicy między 900p a 1080p nawet na swoich 55 calach  :lapka:  :cool:

No jak masz wade wzroku, to może nie widzisz.

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy.

i ponownie

:kaz:

Opublikowano

No jak ktoś gra w grafike to pc jest jedynym wyborem.

do czasu jak sie obada na streamie w co gra na pc czezky z kolegami

Cieżko sie to czyta po 4000 stron walenia konia do 1080p na plejstejszon

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem, gra pokroju BB wcześniej na X bąku niż klapom się wydawało   :kaz:

Czekam na eksa na xzłomie, który dobije do 92, lepiej dla botów aby to było w tym roku, bo w 2016 microsoft może załadować ten złom na tiry i wywieźć tam gdzie leży atari.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No Ty masz, bo ja już mam konsole zamówioną i będę grał na dniach, a Ty dalej zioniesz ogniem z dupy i czekasz na jakieś pixele z vity, bo wszystko poszło na kolejny tatuaż z serduszkiem. xd

Udalo się wycebulić jednak od mamy jeszcze przed koncem matur?

Opublikowano

Widzę po poście Ficusia, że nie tylko nie ma znaczenia czy ktoś grał w jakieś gry czy nie, ale nawet czy kupił konsolę czy nie.

Ktoś nie ma konsoli - źle.

Ktoś kupił konsolę - źle.

Także bluberze, nie przejmuj się. Dla nich nie ma znaczenia co zrobisz. Zawsze jakiś standard sobie do kolejnego bzdurnego hejtu dobiorą.

Opublikowano

dajcie sobie jeszcze buzi

Opublikowano

Z CW to się teraz niezłe FFA zrobiło. Nawet członkowie tych samych obozów się między sobo bijo :obama: Tylko na PC zgoda i harmonia :newell:

Opublikowano

Udalo się wycebulić jednak od mamy jeszcze przed koncem matur?

Pięknie piecze amora. :banderas:

WIĘCEJ PROSZĘ :bolduper: :bolduper:

Opublikowano

DOBRA SUTON WKU.RWILES MNIE NIKT NIE BEDZIE MI ZARZUCAŁ NA DARMO BÓLDUPY. WYSŁALEM DZIEWCZYNE BO SAM SIEDZE W PRACY PATRZ NIE DLA PSA KIEŁBASA

11287197_1020637194613917_1402033116_n.j

Opublikowano

fart ze zauwazyla co bierze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.