Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kopia infamousa trzymajcie mnie kurrrrrrrrr,wa

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wybrał dla exów mówił 100 razy. mnie natomiast dziwi fakt argumentu lepszego pada i sieci, skoro ani Halo, ani Forza, ani nawet Scalebound w ogóle cię nie grzeją, a TR wyjdzie na pc i na ps4. Odkładając trolling typu 5h ds4, konserwacje zdarzają się średnio raz na miesiąc. No SO vs BB i U4 to powinien być raczej oczywisty wybór 4U.  

Opublikowano

tylko to tutaj zostawie

sHvuLVp.jpg

Opublikowano

@nobody

Tak szczerze co do BB i U4 to po pierwsze soulsy to nigdy nie był dla mnie jakiś must have, bardziej taka odskocznia i próba udowodnienia sobie, że całkowicie się niezjanuszowałem. W jedynkę zagrałem z przypadku i skończyło się na scalakowaniu(1000/1000 w jakiś miesiąc chyba wyebałem, grałem jak poyebany), dalej ją uwielbiam ale nigdy więcej raczej do niej nie wrócę. W Demonsy pograłem z 2-3 godziny i za łatwe było po DkS, odpuściłem. Dwójkę przeszedłem z :cebula: i ot spoko, ale nic poza tym. Także BB ogram pewnie jak kiedyś kupię PS4, ale to nie będzie gra, która sprawi, że będę się telepał czy coś jak w nią nie zagram. Bardziej przy okazji. Generalnie wydaje mi się, że przez przesyt jedynką teraz mam taki dystans do tej serii. 

A U4 robi team z U3, które było średnie więc podchodzę z dystansem. 

Za to na XO będą Gearsy, które bardzo lubię i w końcu mam zamiar pograć dobrze w multi, Quantum Fucking Break od Remedy, które mnie jeszcze nie zawiodło + SO i coś tam pewnie jeszcze, na pewno coś z Live jak Inside od twórców Limbo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bloodborne to nie soulsy, to jest argument na poziomie, że sunset to kopia infamousa

Za to na XO będą Gearsy, które bardzo lubię i w końcu mam zamiar pograć dobrze w multi, Quantum Fucking Break od Remedy, które mnie jeszcze nie zawiodło + SO i coś tam pewnie jeszcze, na pewno coś z Live jak Inside od twórców Limbo. 

Remaster gyrosów jedynki lel, QB w 2016, Inside będzie multiplatformą :lapka:

Opublikowano

robi ekipa od dwójki, w każdym razie reżyser i producent (czy tak ktoś drugi ważny).

no właśnie obstawiałem Gyrosy, to rozumiem :lapka:

Opublikowano

Quantum Fucking Break od Remedy, które mnie jeszcze nie zawiodło. 

Słowo klucz  :Coolface:

Opublikowano

Słowo klucz  :Coolface:

Nie zanosi się, aby coś się zmieniło. :problem:

W sumie jak miałbym tak wybrać jednego exa z dwóch konsol, w którego tak najbardziej chciałbym zagrać to właśnie byłoby to chyba QB. 

No i TLOU 2, ale póki oficjalnie czegoś nie pokażą to gry dla mnie nie ma. :cool:

robi ekipa od dwójki, w każdym razie reżyser i producent (czy tak ktoś drugi ważny).

no właśnie obstawiałem Gyrosy, to rozumiem :lapka:

2 osoby to nie cała ekipa. :lapka:

@Bluber

Czekałem cały dzień na to zdjęcie. :buziak:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sutq wieem, dlatego cie nie chcialem zawieść a dopiero z pracy wrócilem nie dawno i patcha sciągnałem (500 mb w 45 min >psn :dynia: )

Opublikowano

tylko to tutaj zostawie

sHvuLVp.jpg

przynajmniej telewizora nie musisz się wstydzić.

Opublikowano

Chciałbym napisać to samo ale po AW(8/10) było by oszukiwaniem samego siebie.

Opublikowano

Exact a co z nim nie tak?

Opublikowano

Blaber jestes leworeczny?

Opublikowano

Chciałbym napisać to samo ale po AW(8/10) było by oszukiwaniem samego siebie.

No spoko, ja na swoje szczęście gdzieś tak do roku 2009 miałem wyj*bane na gierki z pewnych względów(przez co nie wiedziałem o AW nic i nie miałem oczekiwań), ot grałem w to co się pożyczyło od kolegi(chociaż kiedyś też byłem nerdem aczkolwiek takim można rzec niepełnym). Dopiero tak naprawdę po kupnie X360 w chyba lutym 2009 wsiąkłem w branżę gier tak jak teraz czyli zacząłem śledzić newsy, oglądać targi, fora i inne takie nerdowskie rzeczy.

Zacząłem grać przez konsole, przestałem być januszem przez konsole. Jak widać ciągle mnie ciągnie we właściwą stronę. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Blaber jestes leworeczny?

nope prawą robiłem zdjęcie

Opublikowano

Exact a co z nim nie tak?

no nic, czemu każdy mój post odbierasz negatywnie.

Widać że nowy.

Opublikowano

Bo jesteś tokstyczny, pewnie dlatego. :rayos:

Opublikowano

k,urwa bluber a myślałem, że wiesz co dobre

chociaż tyle, że prawilnie po angielsku

ty darowanemu koniowi się nie zagląda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.