Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, ze w BB nie dodali pistoletow.

Ficek, ale ja wiem, ze ta gra to 9+/10 dla swiezakow, tylko po co grac w gre na 9 jak mozna grac w gre na 10 po przeczytaniu rownie dobrych ksiazek?

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciezko mi sie odnieść do tego teddy, koleżka mój jest troche zawiedziony, mowi ze gra przehajpowana BB>W3

Mowi, kusze?

Jakie kur.wa kusze, w następnej części z AK47 bedzie chodził?

Nawet tego nie skomentuje bo nie warto

Opublikowano

Nie ma sensu tlumaczyc klapom co traca bo i tak nie zrozumieja. Pewnie po cichu w serduszku juz hejtuja ze taka dluga gra na 200h i na allegro szybko spadna ceny i nie odsprzedadza.

Tak jak napisal Copper, jezeli znasz sage i poprzednie czesci gry to Wiedzmin Trzeci jest 12/10 i czysty orgazm dla fanow fantasy.

Nie wszyscy w jeden wór. Książka mi nie obca a to ile fajnych smaczków można wyłapać grając teraz w trójkę to gęba sama się uśmiecha :)

Opublikowano

Co tu sie odpyerdala o_O

Opublikowano

Nawet kolega ex4cta jest hipokryta, kusza w W3 - co tu sie odpierdala, potem AK, w BB dodali strzelbe - duzo lepsza gra od W3.

Przynaj sie, ze podpowiedzial ci to ten glos co go ciagle slyszysz.

Opublikowano

Dobrze, ze w BB nie dodali pistoletow.

A jest saga do BB ?

Ciezko mi sie odnieść do tego teddy, koleżka mój jest troche zawiedziony, mowi ze gra przehajpowana BB>W3

Mowi, kusze?

Jakie kur.wa kusze, w następnej części z AK47 bedzie chodził?

Nawet tego nie skomentuje bo nie warto
Czemu?

Jestem powaznie ciekaw.

Opublikowano

Właśnie tak to jest posiadać tylko jedną platformę w każdej generacji. Potem takie klapy zaczynają trylogię od końca. :reggie:

No, ale nic się nie stało, przecież jest KOMIKS c'nie. 

Opublikowano

kacik sportowy i temat o ekstraklasie >>> console wars

sorki chlopaki, przenosze sie na chwile tam

Opublikowano

Czemu?

Jestem powaznie ciekaw.

Ok niech będzie. To chyba oczywiste, że gra będzie dynamiczniejsza niż książka. Kusza została dodana do urozmaicenia walki co jest ok. Nikt nie zmusza do jej używania jak mu psuje kanon. Ja jej użyłem w starciu z jednym przeciwnikiem, a tak to siedzi  w ekwipunku. Tak samo w książce Geralt nie rzucał petardami i nie chlał eliksirów w trakcie walki. Same starcia też były skromniejsze i rzadko zdarzało się żeby walczył z wieloma przeciwnikami w jednym momencie. Dla mnie takie rzeczy to czepianie się na siłę

Opublikowano

to, że expert w ogole stara sie porownywac takie gry jak w3 i bb najlepiej o nim swiadczy

Opublikowano

Co tu sie odpyerdala o_O

Atak psychofanow sagii Sapkowskiego

nowak.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

kacik sportowy i temat o ekstraklasie >>> console wars

sorki chlopaki, przenosze sie na chwile tam

:angry:

Opublikowano

to, że expert w ogole stara sie porownywac takie gry jak w3 i bb najlepiej o nim swiadczy

Jaki Ty jestes głupi :dynia:
Opublikowano

Nie przesadzaj.

A do czego mial porownac?

Do forzy horzion?

Opublikowano

kermit, przeciez on nie gra ani w jedna ani w druga, dziesieciotysieczne sekundy w #dc sie same nie urwa :lapka:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

z twoich ust to komplement

Opublikowano

No nie wiem czy jak spotyka się postać z książki w wątku głównym z którą widać że Geralt się zna to drobny smaczek, jakbym nie wiedział kto to wyglądało by to jak zwykła scenka z randomem, tak samo sytuacja o której pisałem wczoraj w temacie wiedźmina. Są drobne "smaczki" ale też takie w których po prostu wiele tracimy.

Opublikowano

Bo nie umiesz. :kaz:

Opublikowano

Zmiana tematu, wypowiedz kolesia z CDP:

"Jeśli w projekcie nie byłoby konsol, nie byłoby Wiedźmina 3 w takiej postaci jak teraz. Możemy to powiedzieć szczerze: nie stać nas na tak duży projekt bez konsol. Konsole pozwalają nam osiągnąć znacznie większą sprzedaż, dzięki czemu dysponujemy większym budżetem i zainwestować te pieniądze w tworzenie ogromnego, żywego świata. Produkcja tylko na PC pewnie przyniosłaby lepsze rezultaty graficzne; podobnie gdyby gra powstawała tylko na PS4 lub na XONE. Ale nie stać nas na taki projekt" - wyjaśnił Iwiński.

Czyli wszystko sie zgadza, na kompach wszyscy kradna i gdyby nie konsole nie byloby tej gry :reggie: W1 byl tylko na kompy i wyglada jak wyglada

@suteq, wybacz minusa, przez przypadek na fonie :(

Opublikowano

z twoich ust to komplement

Nie sadziłem ze jestem dla Ciebie autorytetem.

Zmiana tematu, wypowiedz kolesia z CDP:

"Jeśli w projekcie nie byłoby konsol, nie byłoby Wiedźmina 3 w takiej postaci jak teraz. Możemy to powiedzieć szczerze: nie stać nas na tak duży projekt bez konsol. Konsole pozwalają nam osiągnąć znacznie większą sprzedaż, dzięki czemu dysponujemy większym budżetem i zainwestować te pieniądze w tworzenie ogromnego, żywego świata. Produkcja tylko na PC pewnie przyniosłaby lepsze rezultaty graficzne; podobnie gdyby gra powstawała tylko na PS4 lub na XONE. Ale nie stać nas na taki projekt" - wyjaśnił Iwiński.

Czyli wszystko sie zgadza, na kompach wszyscy kradna i gdyby nie konsole nie byloby tej gry :reggie: W1 byl tylko na kompy i wyglada jak wyglada

@suteq, wybacz minusa, przez przypadek na fonie :(

Przecież to konsole hamują PC XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.