Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

patrz ficek jak cie balon zmasakrował 

Wczoraj sąsiad do mnie na browara wpadł odpaliłem W3.  Typ nigdy nie czytał Sapkowskiego i od początku pytania. "Co to jest ten dziki Gon" , " co to za dziecko z mieczem", "ty mi chyba od początku nie włączyłeś" itp itd. Jednym słowem współczuje tym co nie przeczytali książek #JanuszeWiedźmina.

swoją droga nie wiedzialem, żescie sąsiadami
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bulduper znowu szorskim papierem rano wycieral dupe xD

jak tam angielska wersja? czujesz sie taki hipstersko swiatowy wtedy?

Opublikowano

na ps4 pewnie sprzedali pół bańki a zagrało 3 mln

"ile główny wątek zajmuje bo nie wiem czy wystawiać przed weekendem czy po?"

Opublikowano

na ps4 pewnie sprzedali pół bańki a zagrało 3 mln

Na xbona pewnie wysłali do sklepów 1000 sztuk, a zagrało 5 osób.
Opublikowano

"sprzedam gre po weekendzie, wyśle za 2 miesiące"

Opublikowano

Redzi spuszczają bomby prawdy na pc motłoch.

Bez konsol nie ma Wiedźmina 3, jakiego znamy teraz - przyznaje Iwiński. - Możemy powiedzieć to otwarcie. Nie stać nas na to, ponieważ konsole pozwalają pójść wyżej w kwestii potencjalnej sprzedaży, ustalić większy budżet i zainwestować w tworzenie tego ogromnego świata.

- Jeśli tworzylibyśmy tylko na PC to pewnie moglibyśmy osiągnąć więcej w kwestii oprawy. Bylibyśmy skoncentrowani, tak jak przy tworzeniu tylko na PlayStation 4 czy Xbox One. Ale nie stać nas na coś takiego.

Ogólnie ciekawy wywiad, polecam.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-21-cd-projekt-odpowiada-na-zarzuty-o-downgrade-grafiki-wiedzmina-3

Opublikowano

Mnie ciekawi ilu botów zagrało w Wieśka 1 na PC-cie, oraz ile blaszek przeczytało choć jedną książkę zanim zagrało w W1.

IMO Redzi by zgarnęli fortunę teraz, jakby wydali remaster 1 i 2 , po czym zapakowali go razem z jakąś rozszerzoną wersją W3. Ale pewnie ich nie stać i teraz cała para pójdzie w Cyberpunka. Co akurat dla graczy nie jest takie złe.

Ps. Zaś jakby zaczęli wydawać DLC-ki z kluczowymi wydarzeniami z książek, to...

Scrooge.jpg

Opublikowano

bulduper znowu szorskim papierem rano wycieral dupe xD

jak tam angielska wersja? czujesz sie taki hipstersko swiatowy wtedy?

Jak tam granie w gre w której nic fabularnie sie nie kuma? Czujesz się jak typowy janusz co nie czyta książek? A nie zapomnialem, że wiki przeczytałeś xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czuje ze w pazdzierniku powychodza te tomb ridery i halo 5 a ja bede pierwszy raz w zyciu czekal na DLC do gierki xd

Opublikowano

zamowilem sobie juz wszystkie 7 ksiazek ale czekam na przesylke bo zamawialem z amazona po angielsku by poczuc choc troche twojej lewackiej hipokryzji

Opublikowano

Widać, że nie miałeś w rękach Sapkowskiego.

Opublikowano

czuje ze w pazdzierniku powychodza te tomb ridery i halo 5 a ja bede pierwszy raz w zyciu czekal na DLC do gierki xd

Mam podobnie aczkolwiek ja czekom na tego TR i JC3, ale Wiesiek jak zwykle ma pierwszeństwo. :banderas:

Opublikowano

zamowilem sobie juz wszystkie 7 ksiazek ale czekam na przesylke bo zamawialem z amazona po angielsku by poczuc choc troche twojej lewackiej hipokryzji

ty ale nie wyrobisz się bo zaraz sezon na kaszanke z grilla

Opublikowano

juz 3 grille w tym roku byly ale skad to mozesz wiedziec by wy w kraku nawet porzadnego parku nie macie

Opublikowano

A to prawda, że w X1 pół opcji nie działa w naszym kraju?

Nie

don mówi jak jest, dx12 i chmura nie działają też w innych krajach

Czyli mozna pizzę zamówić w Polsce rowniez?

ty ale nie wyrobisz się bo zaraz sezon na kaszanke z grilla
Przecież znow będziesz jadł cukinie i spadał przez to z ławki.
Opublikowano

Mnie ciekawi ilu botów zagrało w Wieśka 1 na PC-cie, oraz ile blaszek przeczytało choć jedną książkę zanim zagrało w W1.

Jak zapowiedzieli W1 to zabrałem się za książki, przed premierą gry skończyłem sagę, później prawilnie jedynka kupiona na premierę. Wiedźmin był też bohaterem mojej prezentacji maturalnej ;) 

Opublikowano

juz 3 grille w tym roku byly ale skad to mozesz wiedziec by wy w kraku nawet porzadnego parku nie macie

4af2889db7d0f_o.jpg

patrz parchu, wyglada jak zagranico a u was co wungiel i nic więcej

Opublikowano

Nah, u nas na Śląsku nie trzeba jeździć nigdzie by sobie pogrillować. Wystarczy wystawić kiełbaskę za okno i poczekać parę minut...

Opublikowano

Nie wiedziałem, że lubisz michałka opalać wystawiając go przez okno.

Opublikowano

Czasami zapominam mu założyć obciążniki i bywa że sam zaczyna wystawać.

Ej, a w ogóle to czemu rozmawiamy o penisach, zamiast o grach? Jakiś kącik Nintendo czy co? ;)

Opublikowano

odkad to balaton w trzebini to krakow?

chorzow - kilometr od mojego domu, a krakusom zostaja wyjazdy albo piwo na zatloczonym betonie w centrum w lato:

z9836492Q.jpg

800-park-slaski-kolejka_elka_pan_weteryn

1.jpg

parko.jpg

1123590874.jpg

Opublikowano

Jakiej trzebini to jest zakrzówek jełopie

Opublikowano

City Wars.

Opublikowano

4af2889db7d0f_o.jpg

patrz parchu, wyglada jak zagranico a u was co wungiel i nic więcej

Tyle co tam nieboszczykow i samochodów pływa/pływało, nie wiem czy flora bakteryjna to daje rade trawić.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.