Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

patrz ficek jak cie balon zmasakrował 

Wczoraj sąsiad do mnie na browara wpadł odpaliłem W3.  Typ nigdy nie czytał Sapkowskiego i od początku pytania. "Co to jest ten dziki Gon" , " co to za dziecko z mieczem", "ty mi chyba od początku nie włączyłeś" itp itd. Jednym słowem współczuje tym co nie przeczytali książek #JanuszeWiedźmina.

swoją droga nie wiedzialem, żescie sąsiadami
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bulduper znowu szorskim papierem rano wycieral dupe xD

jak tam angielska wersja? czujesz sie taki hipstersko swiatowy wtedy?

Opublikowano

na ps4 pewnie sprzedali pół bańki a zagrało 3 mln

"ile główny wątek zajmuje bo nie wiem czy wystawiać przed weekendem czy po?"

Opublikowano

na ps4 pewnie sprzedali pół bańki a zagrało 3 mln

Na xbona pewnie wysłali do sklepów 1000 sztuk, a zagrało 5 osób.
Opublikowano

"sprzedam gre po weekendzie, wyśle za 2 miesiące"

Opublikowano

Redzi spuszczają bomby prawdy na pc motłoch.

Bez konsol nie ma Wiedźmina 3, jakiego znamy teraz - przyznaje Iwiński. - Możemy powiedzieć to otwarcie. Nie stać nas na to, ponieważ konsole pozwalają pójść wyżej w kwestii potencjalnej sprzedaży, ustalić większy budżet i zainwestować w tworzenie tego ogromnego świata.

- Jeśli tworzylibyśmy tylko na PC to pewnie moglibyśmy osiągnąć więcej w kwestii oprawy. Bylibyśmy skoncentrowani, tak jak przy tworzeniu tylko na PlayStation 4 czy Xbox One. Ale nie stać nas na coś takiego.

Ogólnie ciekawy wywiad, polecam.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-21-cd-projekt-odpowiada-na-zarzuty-o-downgrade-grafiki-wiedzmina-3

Opublikowano

Mnie ciekawi ilu botów zagrało w Wieśka 1 na PC-cie, oraz ile blaszek przeczytało choć jedną książkę zanim zagrało w W1.

IMO Redzi by zgarnęli fortunę teraz, jakby wydali remaster 1 i 2 , po czym zapakowali go razem z jakąś rozszerzoną wersją W3. Ale pewnie ich nie stać i teraz cała para pójdzie w Cyberpunka. Co akurat dla graczy nie jest takie złe.

Ps. Zaś jakby zaczęli wydawać DLC-ki z kluczowymi wydarzeniami z książek, to...

Scrooge.jpg

Opublikowano

bulduper znowu szorskim papierem rano wycieral dupe xD

jak tam angielska wersja? czujesz sie taki hipstersko swiatowy wtedy?

Jak tam granie w gre w której nic fabularnie sie nie kuma? Czujesz się jak typowy janusz co nie czyta książek? A nie zapomnialem, że wiki przeczytałeś xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czuje ze w pazdzierniku powychodza te tomb ridery i halo 5 a ja bede pierwszy raz w zyciu czekal na DLC do gierki xd

Opublikowano

zamowilem sobie juz wszystkie 7 ksiazek ale czekam na przesylke bo zamawialem z amazona po angielsku by poczuc choc troche twojej lewackiej hipokryzji

Opublikowano

Widać, że nie miałeś w rękach Sapkowskiego.

Opublikowano

czuje ze w pazdzierniku powychodza te tomb ridery i halo 5 a ja bede pierwszy raz w zyciu czekal na DLC do gierki xd

Mam podobnie aczkolwiek ja czekom na tego TR i JC3, ale Wiesiek jak zwykle ma pierwszeństwo. :banderas:

Opublikowano

zamowilem sobie juz wszystkie 7 ksiazek ale czekam na przesylke bo zamawialem z amazona po angielsku by poczuc choc troche twojej lewackiej hipokryzji

ty ale nie wyrobisz się bo zaraz sezon na kaszanke z grilla

Opublikowano

juz 3 grille w tym roku byly ale skad to mozesz wiedziec by wy w kraku nawet porzadnego parku nie macie

Opublikowano

A to prawda, że w X1 pół opcji nie działa w naszym kraju?

Nie

don mówi jak jest, dx12 i chmura nie działają też w innych krajach

Czyli mozna pizzę zamówić w Polsce rowniez?

ty ale nie wyrobisz się bo zaraz sezon na kaszanke z grilla
Przecież znow będziesz jadł cukinie i spadał przez to z ławki.
Opublikowano

Mnie ciekawi ilu botów zagrało w Wieśka 1 na PC-cie, oraz ile blaszek przeczytało choć jedną książkę zanim zagrało w W1.

Jak zapowiedzieli W1 to zabrałem się za książki, przed premierą gry skończyłem sagę, później prawilnie jedynka kupiona na premierę. Wiedźmin był też bohaterem mojej prezentacji maturalnej ;) 

Opublikowano

juz 3 grille w tym roku byly ale skad to mozesz wiedziec by wy w kraku nawet porzadnego parku nie macie

4af2889db7d0f_o.jpg

patrz parchu, wyglada jak zagranico a u was co wungiel i nic więcej

Opublikowano

Nah, u nas na Śląsku nie trzeba jeździć nigdzie by sobie pogrillować. Wystarczy wystawić kiełbaskę za okno i poczekać parę minut...

Opublikowano

Nie wiedziałem, że lubisz michałka opalać wystawiając go przez okno.

Opublikowano

Czasami zapominam mu założyć obciążniki i bywa że sam zaczyna wystawać.

Ej, a w ogóle to czemu rozmawiamy o penisach, zamiast o grach? Jakiś kącik Nintendo czy co? ;)

Opublikowano

odkad to balaton w trzebini to krakow?

chorzow - kilometr od mojego domu, a krakusom zostaja wyjazdy albo piwo na zatloczonym betonie w centrum w lato:

z9836492Q.jpg

800-park-slaski-kolejka_elka_pan_weteryn

1.jpg

parko.jpg

1123590874.jpg

Opublikowano

Jakiej trzebini to jest zakrzówek jełopie

Opublikowano

City Wars.

Opublikowano

4af2889db7d0f_o.jpg

patrz parchu, wyglada jak zagranico a u was co wungiel i nic więcej

Tyle co tam nieboszczykow i samochodów pływa/pływało, nie wiem czy flora bakteryjna to daje rade trawić.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.