Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ide po popcorn

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak czytam odzywki buldupera to mam wrazenie ze z Czezkim byliby dobrana para, nie myślałeś o tym bulduper?, to byłoby dopiero hipsterstwo, znajdywać sie w tak małej społeczności gejowskiej, pewnie porównywalnej wielkością do osob grających w Polski produkt po Angielsku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

chłopaki nie przestawajcie, bluber wiecej tekstow o wannie, ficek pojedz mu po assassinach

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chłopaki nie przestawajcie, bluber wiecej tekstow o wannie, ficek pojedz mu po assassinach

Przepraszam, ale ja się wtrącę :rayos:

O assassinach? Chodzi o to, że bluber jako czołowy hipster naszej drogiej społeczności grywa w najbardziej gównianą mainstreamową serię gier ever (obok CoDa)? 
​blubi już sam nie wie kim jest, zatracił się w swoim hipsterstwie tak bardzo, że gdy zgolił brodę, to pewnie nie wiedział, czy dalej powinien chodzić w rurkach i koszuli w kratkę czy może bycie podludziem jest zbyt popularne i lepiej wrócić do normalności. 

Skończyło się to tak, że chłopaczyna zawiesił się w próżni między stanem niedoje.bania umysłowego a hispterstwem, zamieszkał w Krakowie, hejt urósł, ego zmalało i teraz wyżywa się na kolegach jedzących mięso. 

PS zanim zaczniecie patrzyć na mój profil PSN w celu szukania asasynów: tak, znajdziecie je i tak, mam platynki. Bo lubię. gejtendo też musi grać w mainstreamowe shity

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

powtorka z wczoraj - pierw zniszczony, potem tekst o moim zmarlym tacie, zaraz znowu napisze, ze przeciez to wszystko trolling i wysle znowu laske by mu cos kupila by sie z niego chlopcy na forum nie smiali

Opublikowano

c'nie w 13 minut sie wyrobiła z sklepu i jeszcze fotkę zdądzyła wysłać 

Opublikowano

czyli developer tworzy osobna gre na pc i osobno na xbox, robi to na komputerze. Tworzy gre na konsole ktora tez jest komputerem z windowsem ale nie moze byc odpalona na komputerze tylko na konsoli z windowsem ktora tez jest komputerem   :reggie:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

YETI nie zmieniaj tematu!

Opublikowano

sylvan krol sucharow, ktory mysli, ze jedyna opcja na fatality w MKX jest jego kupno xD

Opublikowano

po lewej pokazuje framerate w wiedzminie na ps4

Opublikowano

To co, to dalej jest konsola czy niedlugo juz odchodzimy od tej nazwy?

To jest PODKONSOLA, od czasu pierwszej zapowiedzi.

Przecież to było wiadomo, że Win10 trafi na Xone, w dodatku Xone może na tym zyskać tylko ;) 

Interfejs jest cały do wymiany, mam nadzieję, że w momencie nadejścia Win10 wiele rzeczy zostanie usprawnionych i zmienionych.

Opublikowano

codzienie masakruje cie argumentami :shotgun: a ty nadal chcesz więcej

Soul'owi tez sie zawsze wydaje, ze to on innych "masakruje argumentami" ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przepraszam, ale ja się wtrącę :rayos:

O assassinach? Chodzi o to, że bluber jako czołowy hipster naszej drogiej społeczności grywa w najbardziej gównianą mainstreamową serię gier ever (obok CoDa)? 

​blubi już sam nie wie kim jest, zatracił się w swoim hipsterstwie tak bardzo, że gdy zgolił brodę, to pewnie nie wiedział, czy dalej powinien chodzić w rurkach i koszuli w kratkę czy może bycie podludziem jest zbyt popularne i lepiej wrócić do normalności. 

Skończyło się to tak, że chłopaczyna zawiesił się w próżni między stanem niedoje.bania umysłowego a hispterstwem, zamieszkał w Krakowie, hejt urósł, ego zmalało i teraz wyżywa się na kolegach jedzących mięso. 

PS zanim zaczniecie patrzyć na mój profil PSN w celu szukania asasynów: tak, znajdziecie je i tak, mam platynki. Bo lubię. gejtendo też musi grać w mainstreamowe shity

Jak zaorał !!! :obama:

Opublikowano

Kur.wa Rayos co odyebał. :obama:

Opublikowano

Przecież to było wiadomo, że Win10 trafi na Xone, w dodatku Xone może na tym zyskać tylko ;) 

Interfejs jest cały do wymiany, mam nadzieję, że w momencie nadejścia Win10 wiele rzeczy zostanie usprawnionych i zmienionych.

X360 też leciał na zmodyfikowanym Windowsie, więc jeśli ktoś od 2005 się jeszcze nie połapał to beka z niego :reggie:

Opublikowano

DC też latało na Winie :banderas:  wiadomix Win zawsze na najlepszych konsolach :fsg:  :czezky:

Opublikowano

X360 też leciał na zmodyfikowanym Windowsie, 

i jak skończył wszyscy wiemy [*] 

jako konsolka z kinectem dla dzieci

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Spójrzmy:

Playstation

Opóźnienia 

Dojenie_graczy

Konserwacja

Obiecanki

Nie_działa_psn

Sony

Order

Lużny_zad

Awaryjność

Wniosek jest prosty. PS4 = PodkonSola 4. 

kaz_hirai_laughing.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.