Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Weź te filmiki, a najlepiej całe swoje posty wrzucaj w spoiler

Opublikowano

na bagnach w valen na ps4 tnie, na xone nie tnie

poza tym wyjdzie patch w ciagu roku pod dx12 i wtedy zrozumiesz co to znaczy bardziej przyszlosciowo projektowana konsola

jesli devi z sony nie zmniejsza ilosc potrzebnej pamieci dla systemu (rezerwuje obecnie 3gb) to w ciemnych kolorach widze te lepsze multiplatformy w dobie win10 i dx12

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

oj tam oj

konsola sie przegrzewa robimy taki myk:

ZALq8QD.jpg

pad po 5h rozladowany? trzymamy go na kabelku z lapkiem obok albo dokupujemy drugi w tandemie, do tego gumeczki zakupione obowiązkowo

a jak Mesjasz 3 tnie w Velen to grzecznie spedzamy w Bialym Sadzie 40h aż redzi zoptymalizują bagna, żeby mityczne 1,8tflopa nie dropowało jak utopiec pierdnie dymem. Do tego jak wjedziemy do Novigradu, idziemy zaparzyć Liptona aby 8gb ddr5 z ultra szybką prędkością przesyłu doczytało każdą scianę w mieście..

This is 4 the players

Opublikowano

brudna prawda kermit, wazne ze spotify jest i mozna wlasna muzyke dac do wieska, a kinga (jedyny sensowny ex na ten sprzet) rano znowu zrobila fotke

Opublikowano

dubstep podczas walki z gryfem :banderas: czy może być coś piękniejszego

Opublikowano

PS4. Nie dość, że wspaniały, mocny sprzęt to jeszcze uczy kreatywności, cierpliwości i wyrozumiałości :banderas:

Opublikowano

popularnosc w dzisiejszych czasach nie idzie nigdy w parze z jakoscia - patrz ps4 czy wybory prezydenckie, po przeciwnej stronie - vita czy xone

Opublikowano

PS4. Nie dość, że wspaniały, mocny sprzęt to jeszcze uczy kreatywności, cierpliwości i wyrozumiałości :banderas:

Oj tak. Wiem coś o tym. Czekają mnie jakieś dwa lub trzy tygodnie bez konsoli. No nic, będę musiał zakupić sobie w Ultimie na PS3 triple pack: Just Cause 2, Tomb Raider i Sleeping Dogs.

Opublikowano

U Krola Spencera czekalbys max tydzien i dostalbys pewnie jeszcze kodzik na golda. :banderas:

No i pamietaj ze te 3 tygodnie to niekoniecznie ostateczny czas oczekiwania na sprawna konsole. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

szczurka chyba czeka test z cierpliwosci - powtarzanie 6 dni gry w wiedzmina bo sony nie ogarnelo czegos takiego jak upload save'ow do chmury

Opublikowano

kolejna brudna prawda suteq, uslugi gwarancyjne konsol sony, w kraju sony to niesmieszny zart, u microsoftu wszystko tiptop bez wychodzenia z domu

Opublikowano

U Krola Spencera czekalbys max tydzien i dostalbys pewnie jeszcze kodzik na golda. :banderas:

No i pamietaj ze te 3 tygodnie to niekoniecznie ostateczny czas oczekiwania na sprawna konsole. :kaz:

No ale to chyba nie w Polsce, c'nie?

Opublikowano

szczurka chyba czeka test z cierpliwosci - powtarzanie 6 dni gry w wiedzmina bo sony nie ogarnelo czegos takiego jak upload save'ow do chmury

Po prostu dbają o to, żeby miał co robić do czasu premiery następnego głośnego tytułu: Uncharted w 2016 roku

Opublikowano

ogarnia, po prostu mu sie 1gb zapchalo i nie bylo juz miejsca na obloczku

Opublikowano

@Nemesis

Ofc ze w Polsce. Tydzien(max poltora) czasu trwa usluga gwarancyjna z dostawa.

A czytalem juz pare wpisow ze w srodku byly kodziki na miesiac golda czy jakies indie gry z livE.

Wlasnie dlatego m.in. wybralem XO. A infolinia ms jest po prostu fantastyczna.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ogarnia, po prostu mu sie 1gb zapchalo i nie bylo juz miejsca na obloczku

W momencie gdy 1 save zajmuje od 100Mb do 300Mb to raczej nie.

Opublikowano

Nie wiem po kiego wała ktoś miałby kupować emulator konsol (zwany przez niektórych "pc do grania", nie wiem co to za dziwna nazwa)? Żeby pograć w te gry, które akurat skapnęły z konsol, bo twórcy zlitowali się i wypuścili jakiegoś porta na kiepsko dochodową platformę? I to czasami po 2 latach od premiery. Albo żeby może poklikać sobie w gry z grafiką jak w Icewind Dale 2, na które wcześniej i tak trzeba zrobić składkę, bo żaden duży wydawca nie zainwestuje w ex'a na PC-ta. Chociaż nawet te klikadła z biegiem czasu uciekają na konsole, więc można je traktować w zasadzie jako time ex'y. A może chodzi o mody, które wydawcy blokują dla zasady? Albo efekty graficzne, które są widoczne na benchmarkach co najwyżej, bo gry i tak robione są pod obecne możliwości konsol? No ale zawsze można łatwiej na PC-cie cheatować w grach online - co jest realnym biznesem i można sobie aimbota czy wallhacka po prostu kupić, jak dlc-ka do gry... Kurcze, to już nawet lepiej mie past gena obecnie niż tzw. "PC-ta do grania."

Poczekaj jeszcze kilka lat i twoje gierki beda tylko na telefonach, ludzie sie dziwia dlaczege takie Konami ucieka w rynek mobilny........sprawdzmy czy wy tez zobaczycie czemu

3EZ9VAQ.png

AYYY Lmaooo "dominacja jak za czasow PS2 :banderas: "

Nie wspieram menczydupy ale te dane pokazują tylko upadek hand-heldów na rzecz komórek. Stacjonarki mają się nieźle.

Opublikowano

oj tam oj

konsola sie przegrzewa robimy taki myk:

ZALq8QD.jpg

pad po 5h rozladowany? trzymamy go na kabelku z lapkiem obok albo dokupujemy drugi w tandemie, do tego gumeczki zakupione obowiązkowo

a jak Mesjasz 3 tnie w Velen to grzecznie spedzamy w Bialym Sadzie 40h aż redzi zoptymalizują bagna, żeby mityczne 1,8tflopa nie dropowało jak utopiec pierdnie dymem. Do tego jak wjedziemy do Novigradu, idziemy zaparzyć Liptona aby 8gb ddr5 z ultra szybką prędkością przesyłu doczytało każdą scianę w mieście..

This is 4 the players

$ony dba o kreatywność swoich lemingów, gier nie macie to strugajcie gumki, podkładki do konsoli w międzyczasie uciskając ją pod ''mostkiem'' żeby żyła.

Moc chmury i DX12 nadciąga na E3

http://media.giphy.com/media/11WtXZNA3C6q9q/giphy.gif

No i najlepsza gra generacji W3 w najgorszej wersji na szrota4  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ten upadek konsol i corowych graczy jest przepowiadany od bodajże krótkiego szału na Wii. Ja na to   :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.