Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

EA Access jest bardzo ok. Ja przedluzam ta usluge co rok. Teraz ogrywam Fifke. Sony takie dobre i dla szrociarzy nie udostepnia ta usluge xd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

EA Access jest bardzo ok. Ja przedluzam ta usluge co rok. Teraz ogrywam Fifke. Sony takie dobre i dla szrociarzy nie udostepnia ta usluge xd

Roku jeszcze nie ma, będzie dopiero 11 sierpnia. 

Ale rozumiem, że to plany na przyszłość.

Opublikowano

jak dzisiaj sprzedawałam GTA V na xboxa one z powodu zakupienia pełnej wersji (PC) to naszła mnie taka myśl -

PC kupiłam rok przed premierą nowych konsol żeby jakoś do nich dokiblować spokojnie i ogarnąć trochę gier w normalnych cenach i lepszej jakości niż na 6-7 letnich konsolach, teraz okazuje się, że dalej na tym samym blaszaku pojadę do końca tej generacji (aczkolwiek zmieniłam Radeona 7850 na GTX770 z OC na poziom 780). Oczywiście nie odwrócę się od zabaweczek ale ograniczę im karmę do exów (Forza, Ratchet, GT, Girsy, Halo itp.)

Życie bywa przewrotne  :newell:

Opublikowano

jak dzisiaj sprzedawałam GTA V na xboxa one z powodu zakupienia pełnej wersji (PC) to naszła mnie taka myśl -

PC kupiłam rok przed premierą nowych konsol żeby jakoś do nich dokiblować spokojnie i ogarnąć trochę gier w normalnych cenach i lepszej jakości niż na 6-7 letnich konsolach, teraz okazuje się, że dalej na tym samym blaszaku pojadę do końca tej generacji (aczkolwiek zmieniłam Radeona 7850 na GTX770 z OC na poziom 780). Oczywiście nie odwrócę się od zabaweczek ale ograniczę im karmę do exów (Forza, Ratchet, GT, Girsy, Halo itp.)

gv0yY.png

Opublikowano

ale ty wiesz lepiej ode mnie czy jestem zadowolony czy nie?

gdybyśmy mieli oceniać generacje jedynie przez punkt widzenia jednej osoby, to wyszłoby że ps4 ma super line up bo Exact do dziś gra w DC.

w por. do 360-tki z 06-07, czy ps3 z 07-08 to kiepski żart.

Opublikowano

Dobra, cały dzień minął, mam ochotę wydać trochę kasy, jak tam moja lista 5+5 gier na PS4?

Bloodborne, Terraria, Hotline Miami, Rogue Legacy, FEZ, ... :reggie:

Opublikowano

z14954036Q,Anna-Grodzka.jpg

Opublikowano

Lemonka może ty pomożesz ravenowi w potrzebie? 

Opublikowano

....teraz okazuje się, że dalej na tym samym blaszaku pojadę do końca tej generacji (aczkolwiek zmieniłam Radeona 7850 na GTX770 z OC na poziom 780)...

:yao: 

Opublikowano

Dobra, cały dzień minął, mam ochotę wydać trochę kasy, jak tam moja lista 5+5 gier na PS4?

Poczekaj do E3

Opublikowano

e3 i tegoroczne killery - tearaway i until down, tyle wygrac

nie wierze w zadnego killera co wyskoczy jak krolik w kapelusza w tym roku - daj boze modlic sie by persona5, rime i no men sky wyszly w tym roku i tyle jesli chodzi o realne szanse na dobre granie jesli chodzi o exy konsolowe na konsoli sony

Opublikowano

Ja bym na miejscu rejwena kupił tv, bo to troche siara grać na 24 calowym tv w gierki na ultra.

Opublikowano

Ja bym na miejscu rejwena kupił tv, bo to troche siara grać na 24 calowym tv w gierki na ultra.

tata nie wysyła mi aż takich dużych przelewów, żeby na Bravię starczyło :/

Opublikowano

Przecież Persoan 5 wyjdzie tylko dla wysoko wyedukowanej szlachty - cała reszta pospólstwa pogra jak Pany dadzą.

Opublikowano

tata nie wysyła mi aż takich dużych przelewów, żeby na Bravię starczyło :/

No to cierpliwie odkładaj pieniążki aż uzbierasz, wówczas poczujesz moc gierek na ultra.

Opublikowano

Konsole są dla niego, jeśli na którejś trawy nie będzie to nawet tego nie zauważy z takiej odległości.

Opublikowano

1. BB bo to kandydat to gry generacji. ś.p. :sexkonik:

2. DC bo w online z deszczem to całe 8/10

3. Guilty Gear Xrd - BO 85% NA MC KURTYZANO! (A poza tym Willy chciałby w końcu z kimś zagrać)

4. TLOU Remastered bo będziemy mogli pograć razem w najlepsze multi tpp w glorious 60 fps.  :buziak:

5. Transistor - bo to najlepszy ultra ex ps4 a.d. 2014

1. Ratchet - bo to Ratchet

2. Persona 5 - bo swój pierwszy raz z niebieskooką licealistką lepiej przeżyć w 1080p niż w 720p

3. SF V

4. Rime

5. U4 - bo dobrze pamiętam twoje "-9" dla U2&3 ty krypto januszu :kaz:

Widzisz? Chciałeś mnie wkurwić a przekonałem cię jednym postem.  :sir::platinum:   

Opublikowano

Dziś na PSS pojawiła się najlepsza wersja USF IV :obama:

A boty co tam killer instic w 900p, gdzie nie można przegrać online?

1:34 :reggie:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

1. BB bo to kandydat to gry generacji. ś.p. :sexkonik:

2. DC bo w online z deszczem to całe 8/10

3. Guilty Gear Xrd - BO 85% NA MC KURTYZANO! (A poza tym Willy chciałby w końcu z kimś zagrać)

4. TLOU Remastered bo będziemy mogli pograć razem w najlepsze multi tpp w glorious 60 fps.  :buziak:

5. Transistor - bo to najlepszy ultra ex ps4 a.d. 2014

1. Ratchet - bo to Ratchet

2. Persona 5 - bo swój pierwszy raz z niebieskooką licealistką lepiej przeżyć w 1080p niż w 720p

3. SF V

4. Rime

5. U4 - bo dobrze pamiętam twoje "-9" dla U2&3 ty krypto januszu :kaz:

Widzisz? Chciałeś mnie wkurwić a przekonałem cię jednym postem.  :sir::platinum:   

1. Mówiłem, Soulsy mam jeszcze na PS3 nie zaliczone :/.

2. Deszczklap - jak najbardziej

3. >bijatyki

4. xD ograne na PS3, tylko nie na hardzie bez huda :lapka:

5. Za chwilę będzie w humble bundle na PC to sobie ogram

1. Wciąż mam do ogrania Tools of Destruction :[

2. no OK, brzmi rozsądnie

3. >bijatyka

4. co to

5. xDDDDDDD

O, No Man's Sky chyba jeszcze by mnie jarało, bo w końcu nie wiem, czy ma być na PC czy nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.