Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1a) Soulsy nie mają żadnego powiązania fabularnego z BB. więc możesz smiało atakować

4a)  piszę o multiplayerze w który nie grałeś. :lapka:

5a)

>2015

>granie na pc

1b) to reboot pierwowzoru więc w niczym to nie przeszkadza

4b)

5b) prawdy nie oszukasz. wszystko zostaje w Ostatnio Ukończyłem 

poza tym dobrze wiem że cię przekonałem i nie staraj się mi wmówić że jest inaczej. 

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O, No Man's Sky chyba jeszcze by mnie jarało, bo w końcu nie wiem, czy ma być na PC czy nie.

Czuję w kościach, że to będzie kolejny FEZ jeśli chodzi o poziom artystyczny. Video z tej gierki będą pokazywać w muzeach. Pamiętam jak lata temu odpaliłem pierwszego Wing Commandera i po skończonej misji musiałem tylko dolecieć do stacji kosmicznej żeby ztriggerować koniec levelu. Zamiast lecieć jak najszybciej, ustawiłem niewielką prędkość i przez dłuższy czas po prostu patrzyłem w ekran. Jeśli o mnie chodzi, to NMS nie musi mieć lootu, nie musi mieć walki, nie musi mieć jakichkolwiek celów do zrealizowaniu, wystarczy mi jeśli będę mógł sobie polatać po tym cyfrowym malowidle, słuchać do tego elektronicznej muzyki i pić wodę mineralną.

Opublikowano

Nie gram w gierki multiplejer, co teras

teras mi przykro. mam nadzieję że to ci przemówiło do sumienia.

Opublikowano

Ech, serce sie kraja jak czlowiek czyta te wszystkie problemy kolegow forumowiczow z wieskiem w wersji ps4 :(

Nie dosc ze nie ma polowy NPCow, 12 klatek/s w wielu miejscach, efekty swietlne jak z xboxa 360, cienie tylko na 3 metry do przodu, to jeszcze glicz za gliczem i krasz za kraszem (tak, wiem - zapwne nawiazanie do crasha bandicoota).

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Pokaz screena Czezky jak u Ciebie wyglada

Pewnie tak:

DuBNfGL.jpg

Opublikowano

Developer Planetside 2 sie nie cacka i mówi wprost "Console Peasant" :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Mowa nienawisci na salonach :frog: kleska gejmingu

Opublikowano

No tak, brak umiejętności i od razu guwniany. :dafuq:

Właśnie to w fucie wychodzi czy umiesz grać czy nie, bo tworzysz swój własny skład, a nie masz gotowca gdzie wszędzie jest zgranie na 10.

Dla mnie FUT jest za bardzo arcadowy, dwa że jak Kobik sam non stop bierzesz inny 5* team cyborgow, to może trafiasz na Real, ja z nim nie grywalem nigdy. No i najlepiej wychodzi kto potrafi grać w pile wybierając drużyny słabsze, od lat w piłki ze znajomymi gramy 3,5 - czasami 4* zespołami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pograłem w tę fifę 15 i uroczyście oświadczam, że jak od edycji 09 grałem w każdą fifę po kilkaset godzin to ta gra jest kompletnie niegrywalna. Ta gra to totalna SPIER.DOLINA. CH.UJ głęboki wam w du.pę EA za totalne zyebanie tej marki.

14 miała sporo błędów, ale dawało się grać i sprawiała nawet frajdę, ale kur.wa to co się dzieje w 15 to jest istna PATOLOGIA. Tam nie działa kur.wa NIC dobrze. Człowiek się tylko wku.rwia, grę wyje.bałem z dysku po jakiejś godzinie. 

Niech ta firma kur.wa ginie. 

Za to Plantsy są zayebiste. Ściągaj Colin bo jak nie to do ciebie przyjde, a tego byś kur.wa nie chciał. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ty nie masz wiedźmina że grasz w takie góvna obesrane?

Opublikowano

Mam, ale jak już zagrałem dopiero teraz to ciśnienie znacznie opadło i jak pisałem nie lubię grać w jedną grę.

Poza tym Wiedźmin nie ucieknie, przecież poza Batmanem to nic do września nie wychodzi. 

Opublikowano

Developer Planetside 2 sie nie cacka i mówi wprost "Console Peasant" :dynia:

Wydając tak słabiutki port to nie ma co się dziwić.

Pograłem w tę fifę 15 i uroczyście oświadczam, że jak od edycji 09 grałem w każdą fifę po kilkaset godzin to ta gra jest kompletnie niegrywalna. Ta gra to totalna SPIER.DOLINA. CH.UJ głęboki wam w du.pę EA za totalne zyebanie tej marki.

14 miała sporo błędów, ale dawało się grać i sprawiała nawet frajdę, ale kur.wa to co się dzieje w 15 to jest istna PATOLOGIA. Tam nie działa kur.wa NIC dobrze. Człowiek się tylko wku.rwia, grę wyje.bałem z dysku po jakiejś godzinie.

Niech ta firma kur.wa ginie.

Za to Plantsy są zayebiste. Ściągaj Colin bo jak nie to do ciebie przyjde, a tego byś kur.wa nie chciał. :problem:

Bo podobno dobra piłka wyszła jedna

PES 2105

Sorry, zapomniałem ze Xboxa kupiłeś.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mi pes poza wspaniałą 6 nigdy nie podchodził(chociaż nie, jeszcze 09 jakimś cudem ogrywałem bardzo mocno na X360, szczególnie karierę zawodnika), a te nowsze odsłony to dla mnie niesamowite drewno było chociaż nie wiem jak jest z 2015 i nie zamierzam próbować bo domyślam jakby się to skończyło. 

Także w dupie już mam sportówki, już wolę się pościgać w Forzy, a te F&F bardzo mnie przekonały do Horizon 2. :cool::lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Właśnie to w fucie wychodzi czy umiesz grać czy nie, bo tworzysz swój własny skład, a nie masz gotowca gdzie wszędzie jest zgranie na 10. 

001.jpg

Ta, skladanie najlepszych i najszybszych zawodnikow, im wiecej kasy wydasz tym lepiej = skill

p.s. wsadzilem z 200-300 godzin w fut co roku od 2012 #janusz-mode

Opublikowano

No tak, brak umiejętności i od razu guwniany. :dafuq:

Dla mnie FUT jest za bardzo arcadowy, dwa że jak Kobik sam non stop bierzesz inny 5* team cyborgow, to może trafiasz na Real, ja z nim nie grywalem nigdy. No i najlepiej wychodzi kto potrafi grać w pile wybierając drużyny słabsze, od lat w piłki ze znajomymi gramy 3,5 - czasami 4* zespołami.

No spoko ale mnie nie interesowaly nigdy zadne inne zespoly jak Juventus. Gram nimi od Sensibla. Jakos nie przeszkodzilo mi byc w 1 setce w ranku w Fifa09 gdzie nie byli cyborgami, tak samo jak w PES6, tam to juz w ogole sredniaki statystyczne. Ale byl balans, teraz jest guwno i bronienie marki -"gram 3* zespolami". xD

Opublikowano

na xbonie wypuscili w koncu lud na ulice

pfiuYY4.jpg

a na ps4 co? dalej geralt, kot z psem, pijak i 10fps?

Opublikowano

yeti tasowal sie do remastera ultry sf4, a ten garazowy team to odpowiadal za ta wersje ja ponoc totalnie spier.dolil - input lag i dziwne freezy nawet w menu i offline

dalej jedyna rozsadna opcja dla wielbicieli bijatyk na tej generacji to swietny MKX

Opublikowano

OK, czyli kandydatura PS4 odpada. Jeśli przez prawie 2 lata po premierze NADKONSOLI na którą miliony rzuciły się jak muchy na gó,wno nie jesteście w stanie mi dać 5 doczesnych powodów dla zakupu tego szrota, to ja dziękuję :teehee:.

Rozważam jeszcze X1, ale szczerze mówiąc chociaż FH2 i SO kuszą bardzo, to Halo czy GoW już mnie średnio jarają, bo nie gram w multi. Mógłbym zacząć, ale nie chcę.

W takim razie wybór jest dość oczywisty, czas poprosić tatę o przelew na najlepszy sprzęt do grania:

649207_0_f.png

Opublikowano

Ta karta to czysty sex :fsg:

Opublikowano

kup nintendo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.