Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że w to wierzycie. :sorcerer:

Normalnie tak śmieszne, jak ludzie, którzy wygrywają walkę z rakiem i uważają, że to bóg.

Rak = konsole.

Bóg = Gaben.

PCtowcy = grubasy, bo bóg uczynił ich na swoje podobieństwo.

jimsterling.jpg

feat-wywiad-z-francisem.jpg

Preorder_Crap4.jpg

Taaaaak.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

słyszę jak wiatraki się rozkręcają, jednocześnie odkręcam butelkę dobrego trunku i wlewam do szklaneczki po czym delektuje się walorami gier w 1440p.

4762.jpg

Opublikowano

Kiedyś grałem z polakami w Gears of War na Xboksie 360. Cały czas rzucali kur.wami, ch.ujami i ogólnie uszy więdły. Często było słychać awantury z żonami/mamami, jeden agent nawet pobił swoją kobietę bo ta mu nie pozwalała grać. Oczywiście wszyscy pili piwo, na pytanie jakie, odpowiedź była jedna:

29765.jpg

Szczęśliwe lata bycia konsolowcem...

Edytowane przez ping

Opublikowano

RAGPWm8.gif

U Mirin' Brah?

Fajnie że wszyscy teraz mają taki dystans i trolują dla beki, same śmieszki, jest super zabawnie. Do pisania zabawnych postów powinni ograniczyć się ludzie z poczuciem humoru, bo blacharze z tym swoim udawanym dystansem zrobili tu ostatnio Śmiechu Warte. :confused:

Opublikowano

Kiedyś grałem z polakami w Gears of War na Xboksie 360. Cały czas rzucali kur.wami, ch.ujami i ogólnie uszy więdły. Często było słychać awantury z żonami/mamami, jeden agent nawet pobił swoją kobietę bo ta mu nie pozwalała grać. Oczywiście wszyscy pili piwo, na pytanie jakie, odpowiedź była jedna:

29765.jpg

granie w party w gearsy to najlepsze co można było doswiadczyć na xboxie trollu.

Opublikowano

Dlaczego mówisz w czasie przeszłym? Girsy są nieśmiertelne :D

Opublikowano

29765.jpg

to był xbox, Baronowie tak się nie zachowują. 

Opublikowano

No tak, bo na PlayStation nie było party chata to nie było słychać domowych niesnasek.

Opublikowano

Był remaster Tekkena 5 z lagami, co wprowadzało dodatkowy twist gameplayowy - nigdy nie byłeś pewien czy wygrasz.

Opublikowano

Normalnie tak śmieszne, jak ludzie, którzy wygrywają walkę z rakiem i uważają, że to bóg.

Rak = konsole.

Bóg = Gaben.

jimsterling.jpg

Preorder_Crap4.jpg

Taaaaak.

No i nie trafiłeś. Bo nikt z konsolowóców nie nazywa ich swoimi bogami. A ty natomiast nazwałeś tego spasionego grubasa bogiem.

Opublikowano

Rak = konsole.

Bóg = Gaben.

jimsterling.jpg

Preorder_Crap4.jpg

Taaaaak.

No i nie trafiłeś. Bo nikt z konsolowóców nie nazywa ich swoimi bogami. A ty natomiast nazwałeś tego spasionego grubasa bogiem.

Dziwne. Jak mówiłem na tych panów brzydko, to konsolowcy spinali się jak bym im matkę obrażał. Pewnie musiało im się trudno odpisywać na moje posty. Wstukiwanie tekstu padem - nawet nie chce o tym myśleć. :teehee:

Opublikowano

ping zaraz przestanie pisać, bo do 16.30 ma informatykę i potem do domu na pulpety.

Opublikowano

labtec, w niezłego boga wierzysz. Gruby, spocony, obleśny, ale jaka wiara taki bug.

ping, pierwszego pana nie kojarzę, trzeciego kojarzę, ale widziałem z nim raptem jednek filmik, a o tym drugim nie raz pisałem, że to gruba świnia. Więc twój argument jest inwalidą.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

angry joe grubasem?

14102933.png

hqdefault.jpg

co za spasiona świnia!! i dont even

tymczasem #MASTER RACE

pc-gamer.jpg

z innej beczki - ciekawostka - porównanie grafiki/miasta w watch dogs i the crew

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Yano, przeczytaj jeszcze raz mojego posta.

Opublikowano

Francis jest bogiem.

Opublikowano

coś nowego na PS4 ?

i wracając do tematu :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

http://www.pssite.com/news-34939-pierwsze_raz_w_biedronce___gry_na_ps3_za_39_99_zl_.html

Do tej pory w Biedronce odbywały się różnorakie Giermasze w których prym wiodły PC-towe gry, co było dla mnie małym zawodem jako, że na PC prawie nie gram. Jednak już 31 lipca, pierwszy raz w sieci sklepów dostępne będą gry na PlayStaton 3 w bardzo atrakcyjnej cenie - 39 złotych.

Jakie tytuły trafią do promocji? Poniżej lista wszystkich gier. Warto zaznaczyć, że nie wszystkie gry będą dostępne w danym sklepie, więc czekać może nas trochę wędrówki. Promocja potrwa od 31 lipca aż do wyczerpania zapasów.
Armored Core™: Verdict Day™ (PS3)
Asura's Wrath (PS3)
Darksiders (PS3) - Essentials
Darksiders II (PS3)
Defiance (PS3)
Deus Ex: Bunt Ludzkości (PS3)
Devil May Cry HD Collection (PS3)
DmC Devil May Cry™ (PS3)
Dragon's Dogma (PS3)
Dragon's Dogma: Dark Arisen (PS3)
Street Fighter X Tekken (PS3)
The Darkness II (PS3) - Limited Edition
Injustice: Gods Among Us (PS3)
Lost Planet 3 (PS3)
Metro: Last Light (PS3) - Limited Edition
Motionsports™ Adrenaline (PS3)
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (PS3)
Rage® (PS3)
Rage® (PS3) - Anarchy Edition
Remember Me™ (PS3)
Ridge Racer™ Unbounded (PS3) - Limited Edition
Rise of the Guardians (PS3)
Risen 2: Dark Waters (PS3)
Saint Seiya: Brave Soldiers (PS3)
Soul Calibur IV (PS3) - Essentials
Star Trek: The Video Game (PS3)
The Bureau: XCOM Declassified (PS3)
Turbo: Super Stunt Squad (PS3)
XCOM: Enemy Unknown (PS3)
Yoostar 2 (PS3)
Czym warto się zainteresować? Na pewno Ni no Kuni, Metro Last Light, DmC: Devil May Cry czy Dragon's Dogma

Opublikowano

Jedyna różnica to rozdzielczość, która w full wersji będzie taka sama.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.