Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Marka, buehehehe xD. Żeby coś zabijać, coś najpierw musi istnieć.

Jakoś gdy tylko info jest o GR to zaraz robi się tłoczno więc jest to marka i to rozpoznawalna.

Last Guardian to tez marka,a jak wiemy to gry nawet nie robią.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale beka z niebieskiego robactwa, ms przynajmniej powiedzial ze chce wszystkich wyruchac i dal szanse na ucieczke, a sony jak ten wujek pedofil, naszykowal super kapiel, a potem wskoczylo do wanny juz podczas kapieli :(

Skisłem :dynia:

Opublikowano

Cieszy fakt ze Vita umarła, oznacza to ze nie beda o niej pi.erdolic na E3 tylko

Beda pi.erdolic o Morfeuszu

:frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

pokaz gt7 imo jest raczej pewny

Opublikowano

kiedys marzenia o last guardian, agent, dzis juz realne trzezwe spojrzenie i analiza jaka gierke z vity sportuja na ps4

widze ze oczekiwania co do e3 szybko potraficie zweryfikowac

:daddy: DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 :daddy:

Eheheh, ponoc sony mialo byc ostatnim bastionem pudelek i sprzedazy uzywanych gier, a na ppe juz pisza, ze sony uwaza ze cyfra to same korzysci i beda sie przerzucac na ten model dystrybucji bo zapewni im wieksze zyski :dynia:

Ale beka z niebieskiego robactwa, ms przynajmniej powiedzial ze chce wszystkich wyruchac i dal szanse na ucieczke, a sony jak ten wujek pedofil, naszykowal super kapiel, a potem wskoczylo do wanny juz podczas kapieli :(

To porównanie :banderas:

SONY? Nigdy nie szanowałem. Ale wiecie co jest najgorsze? Że niebieskie Janusze za chwilę będą się zachwycać cyfrową dystrybucją i łykać to wszystko jak Niemka nektar partnera.

Opublikowano

Cyfrowa Dystrybucja? spoko moge szanowac

co warto posiadac na polce z ery PS4? Knack? Killzone? Order? ehhh moze taki Bloodborne i Driveclub tylko

Opublikowano

Jakoś gdy tylko info jest o GR to zaraz robi się tłoczno więc jest to marka i to rozpoznawalna.

tłok na neogafie, psxextreme i chińskiegwałty.pl, tłoczno po chu,ju 

Opublikowano

Postaw go w pozycji pionowej i wciskaj przycisk od napędu zmieniając kąt nachylenia konsoli (po prostu schodź nią w pozycję poziomą) - otworzy się. Też tak mam z jednym klockiem. Ewentualnie pomaga zostawienie płyty w konsoli, wtedy otwiera się zawsze.

swietny sprzet

Opublikowano

#tylkoXbox

napęd w moim też się zacina, ale tylko w pozycji pionowej, na leżąco nie ma problemu najmniejszego.

a PS3 się kurzy od dawna ... 

Opublikowano

tłok na neogafie, psxextreme i chińskiegwałty.pl, tłoczno po chu,ju

No patrz - zupełnie jak przy zapowiedziach kolejnych nic nie wnoszących części kiepskich marek i remasterów na konsole Nintendo.

Opublikowano

ten tłok na forach gdy pojawia sie info o GR to xboty szukające beki z ps4 że robią im kolejnego remastera z vity xD

Opublikowano

cyfrowa dystrybucja za wyjatkiem indorow gardze, max co moge dac za gierke w takiej formie to 80-100zl za jakies duze aaa

Opublikowano

Czyli co SONY idzie w to w co na początku chciał wejść M$?!

Opublikowano

tak, już oficlanie DRM, tvtvtvtv, morpheus dla casuali i always playstation now

Opublikowano

ten tłok na forach gdy pojawia sie info o GR to xboty szukające beki z ps4 że robią im kolejnego remastera z vity xD

Pizza zjedzona , youtube obejrzany to nie mają co robić. Trzeba szukać lepszych gier niż cała biblioteka BONERA.

Opublikowano

Każdy w końcu dorośnie do prawdziwej konsolowej rozrywki. Też byłem omamiony przez Spencera, ale na szczęście otrzeźwiałem. Za małolata piwo mi nie smakowało i dziwiłem się jak można to pić - do wszystkich rzeczy dojrzewa się z czasem. BONIACZ jest spoko, ale dla hamburgerów, w sumie zkonsolowany pecet. a plejka to jednak inna kultura gry.

Mi tam remastery nie przeszkadzają, ot będzie większy wybór gier, nikt nie każe mi tego kupować.

Opublikowano

ping jaki spadek formy :(

Opublikowano

no

ping xbot > ping blacharz > ping grzybek > ping klap

jesli idzie o wiarygodnosc postów

Opublikowano

Dostosowuje swój poziom do reszty członków danego obozu

Opublikowano

Każdy w końcu dorośnie do prawdziwej pecetowej rozrywki. Też byłem omamiony przez Spencera i Sony, ale na szczęście otrzeźwiałem. Za małolata piwo mi nie smakowało i dziwiłem się jak można to pić - do wszystkich rzeczy dojrzewa się z czasem. BONIACZ jest spoko, ale dla hamburgerów, SONIACZ tez był spoko, troche sie pobawiłem tymi zabawkami, ale wkońcu zrozumiałem ze prawdziwa rozrywka tylko na moim zderzaczu hadronów z dwoma tytanami w SLI. I te gierki z GOG'a w dobrych cenach, piękny wybór.

Mi tam dedykowane sterowniki nie przeszkadzają, ot będą lepiej chodzić gierki, nikt nie każe mi tego instalować.

Jako ze przepowiadam przyszlosc i obserwuje "rozwój" pinga pozwolilem sobie lekko przerobic ten cytat. Zobaczycie ze tak bedzie

Nostradamus225.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Spadek formy jest dlatego, że już w sumie dałem sobie spokój z wojenkami. Czasami zaglądnę tutaj z ciekawości i tyle, wolę grać w gierki zamiast się kłócić i powiem szczerze, że jest wpytkę - zwłaszcza od momentu kiedy olałem punkciki/trofiki. Wczoraj sesja w Megamany i Gradiusy (mam dwie fajne składanki na plejce drugiej), potem chwila w Far Cry 4 na nadkonsoli, zaś dzień zwieńczyłem Atelier Escha & Logy. Wreszcie się normalnie wysypiam, nie chodzę z podniesionym ciśnieniem, pławię się w konsolowym zen.

Opublikowano

ping nawet jak udaje niebieskiego to im cisnie, wysypia sie w koncu bo nie ma w co grac, gral na xboksie to nie bylo kiedy spac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.