Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Marka, buehehehe xD. Żeby coś zabijać, coś najpierw musi istnieć.

Jakoś gdy tylko info jest o GR to zaraz robi się tłoczno więc jest to marka i to rozpoznawalna.

Last Guardian to tez marka,a jak wiemy to gry nawet nie robią.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale beka z niebieskiego robactwa, ms przynajmniej powiedzial ze chce wszystkich wyruchac i dal szanse na ucieczke, a sony jak ten wujek pedofil, naszykowal super kapiel, a potem wskoczylo do wanny juz podczas kapieli :(

Skisłem :dynia:

Opublikowano

Cieszy fakt ze Vita umarła, oznacza to ze nie beda o niej pi.erdolic na E3 tylko

Beda pi.erdolic o Morfeuszu

:frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

pokaz gt7 imo jest raczej pewny

Opublikowano

kiedys marzenia o last guardian, agent, dzis juz realne trzezwe spojrzenie i analiza jaka gierke z vity sportuja na ps4

widze ze oczekiwania co do e3 szybko potraficie zweryfikowac

:daddy: DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 :daddy:

Eheheh, ponoc sony mialo byc ostatnim bastionem pudelek i sprzedazy uzywanych gier, a na ppe juz pisza, ze sony uwaza ze cyfra to same korzysci i beda sie przerzucac na ten model dystrybucji bo zapewni im wieksze zyski :dynia:

Ale beka z niebieskiego robactwa, ms przynajmniej powiedzial ze chce wszystkich wyruchac i dal szanse na ucieczke, a sony jak ten wujek pedofil, naszykowal super kapiel, a potem wskoczylo do wanny juz podczas kapieli :(

To porównanie :banderas:

SONY? Nigdy nie szanowałem. Ale wiecie co jest najgorsze? Że niebieskie Janusze za chwilę będą się zachwycać cyfrową dystrybucją i łykać to wszystko jak Niemka nektar partnera.

Opublikowano

Cyfrowa Dystrybucja? spoko moge szanowac

co warto posiadac na polce z ery PS4? Knack? Killzone? Order? ehhh moze taki Bloodborne i Driveclub tylko

Opublikowano

Jakoś gdy tylko info jest o GR to zaraz robi się tłoczno więc jest to marka i to rozpoznawalna.

tłok na neogafie, psxextreme i chińskiegwałty.pl, tłoczno po chu,ju 

Opublikowano

Postaw go w pozycji pionowej i wciskaj przycisk od napędu zmieniając kąt nachylenia konsoli (po prostu schodź nią w pozycję poziomą) - otworzy się. Też tak mam z jednym klockiem. Ewentualnie pomaga zostawienie płyty w konsoli, wtedy otwiera się zawsze.

swietny sprzet

Opublikowano

#tylkoXbox

napęd w moim też się zacina, ale tylko w pozycji pionowej, na leżąco nie ma problemu najmniejszego.

a PS3 się kurzy od dawna ... 

Opublikowano

tłok na neogafie, psxextreme i chińskiegwałty.pl, tłoczno po chu,ju

No patrz - zupełnie jak przy zapowiedziach kolejnych nic nie wnoszących części kiepskich marek i remasterów na konsole Nintendo.

Opublikowano

ten tłok na forach gdy pojawia sie info o GR to xboty szukające beki z ps4 że robią im kolejnego remastera z vity xD

Opublikowano

cyfrowa dystrybucja za wyjatkiem indorow gardze, max co moge dac za gierke w takiej formie to 80-100zl za jakies duze aaa

Opublikowano

Czyli co SONY idzie w to w co na początku chciał wejść M$?!

Opublikowano

tak, już oficlanie DRM, tvtvtvtv, morpheus dla casuali i always playstation now

Opublikowano

ten tłok na forach gdy pojawia sie info o GR to xboty szukające beki z ps4 że robią im kolejnego remastera z vity xD

Pizza zjedzona , youtube obejrzany to nie mają co robić. Trzeba szukać lepszych gier niż cała biblioteka BONERA.

Opublikowano

Każdy w końcu dorośnie do prawdziwej konsolowej rozrywki. Też byłem omamiony przez Spencera, ale na szczęście otrzeźwiałem. Za małolata piwo mi nie smakowało i dziwiłem się jak można to pić - do wszystkich rzeczy dojrzewa się z czasem. BONIACZ jest spoko, ale dla hamburgerów, w sumie zkonsolowany pecet. a plejka to jednak inna kultura gry.

Mi tam remastery nie przeszkadzają, ot będzie większy wybór gier, nikt nie każe mi tego kupować.

Opublikowano

ping jaki spadek formy :(

Opublikowano

no

ping xbot > ping blacharz > ping grzybek > ping klap

jesli idzie o wiarygodnosc postów

Opublikowano

Dostosowuje swój poziom do reszty członków danego obozu

Opublikowano

Każdy w końcu dorośnie do prawdziwej pecetowej rozrywki. Też byłem omamiony przez Spencera i Sony, ale na szczęście otrzeźwiałem. Za małolata piwo mi nie smakowało i dziwiłem się jak można to pić - do wszystkich rzeczy dojrzewa się z czasem. BONIACZ jest spoko, ale dla hamburgerów, SONIACZ tez był spoko, troche sie pobawiłem tymi zabawkami, ale wkońcu zrozumiałem ze prawdziwa rozrywka tylko na moim zderzaczu hadronów z dwoma tytanami w SLI. I te gierki z GOG'a w dobrych cenach, piękny wybór.

Mi tam dedykowane sterowniki nie przeszkadzają, ot będą lepiej chodzić gierki, nikt nie każe mi tego instalować.

Jako ze przepowiadam przyszlosc i obserwuje "rozwój" pinga pozwolilem sobie lekko przerobic ten cytat. Zobaczycie ze tak bedzie

Nostradamus225.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Spadek formy jest dlatego, że już w sumie dałem sobie spokój z wojenkami. Czasami zaglądnę tutaj z ciekawości i tyle, wolę grać w gierki zamiast się kłócić i powiem szczerze, że jest wpytkę - zwłaszcza od momentu kiedy olałem punkciki/trofiki. Wczoraj sesja w Megamany i Gradiusy (mam dwie fajne składanki na plejce drugiej), potem chwila w Far Cry 4 na nadkonsoli, zaś dzień zwieńczyłem Atelier Escha & Logy. Wreszcie się normalnie wysypiam, nie chodzę z podniesionym ciśnieniem, pławię się w konsolowym zen.

Opublikowano

ping nawet jak udaje niebieskiego to im cisnie, wysypia sie w koncu bo nie ma w co grac, gral na xboksie to nie bylo kiedy spac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.