Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Haha na xboksie jakie druty telegraficzne

Przecież na ps3 są jeszcze gorsze, albo spójrz na budynek po prawo i nad napisem buck jakie zęby

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Reboot need for speeda bedzie wymagac polaczenia internetowego zeby grac, always online - yaaaay :reggie:

Opublikowano

no na ps3 wyglada fatalnie, podobnie jak kilka innych multiplatform, ze wzgledu na zje,bana architekture konsoli

nie tracmy czasu na rozmowe o rzeczach oczywistych

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Więc nie rozumiem bulwersu Mendrka :yao:

Mamy tak samo kolego
Opublikowano

ale kapelusz !!!!!!!!

Opublikowano

Reboot need for speeda bedzie wymagac polaczenia internetowego zeby grac, always online - yaaaay 

Każda gra będzie always online niedługo :frog:

Opublikowano

Ale może wrzucajmy jakieś rzetelne porównania jakości a nie jakiś candyland (co to w ogóle jest?)

Ten dalszy plan na PS4  :dynia:

Nie wiem po co klapy próbują walczyć w ogóle, macie najgorszą wersje gry która jest słabym PCtowym portem i nie dość że chodzi miejscami w 15 fpsach to jeszcze nie wygląda wcale tak dobrze jak się klaperstwo spodziewało.

Roznica generacji :)

tak sobie gram na ultra w 60 klateczkach, rozkoszuje sie, chlone ten swiat i zal mi konsolarzy, ktorzy walcza nie z przeciwnikami, ale z bugami, frameratem, crashami... Nie wyobrazam sobie wiedzmina w 20 klatkach i ze slabym oswietleniem :<

Dali dupy z tym portem na PS4. Wystarczyło pokazać środkowy palec sony i zrobić w rozdziałce, która wypala gałki oczne klapom, czyli 900p, ale nie bo najmocniejsza konsola... ech... Ja akurat zawsze zwracam więcej uwagi na drugi plan i im mniejsza różnica między nim a pierwszym, tym imersja większa. Najważniejsza jest płynność, a to co się odpierdala w Wieśku jak zaczyna padać deszcz... To nie są spadki 2-3 klatek, a spadki do 15k/s, co w połączeniu z doczytywaniem obiektów i MEGA długimi loadingami (a pamiętacie jakie szybkie wczytywanie miało nam zapewnić 8GG DDR5? Dwie GOTY gierki i dwie turbo wtopy w tym względzie) daje mocno denerwujący efekt. Może jak klapki się mocno pomodlą, to CDP zmieni kod gry, nieprzystosowanej do pracy na takim sprzęcie.

Opublikowano

Mendrek problem jest taki, że ja widziałem obie wersje, Tobie zostaje youtube.

i niech zgadnę, RDR masz z Plusa

Kupiłem RDR na premierę.

Widziałeś, co chciałeś widzieć. Z pewnością ustawiłeś nawet specjalnie dwa TV obok siebie i grałeś symultanicznie, dopóki baterie w padzie od Xboxa nie padły :]

Ja wklejam filmiki. Blubcio jakieś teksty bez źródeł, pewnie z jakiś fanbojskich serwisów, gdzie piszą że wersja GTA IV miała gorszą rozdzielczość, co jest informacją jakiegoś jednego gostka, co rzekomo policzył te piksele (a potem i tak przyznał że wersja PS3 była technicznie lepszym portem). A i tak w wersji na X360 spadki framerate były największe i potrafiły dojść do 20 fps-ów :)

Nie no serio, grupowa bocka błazenada dzisiaj. A wśród nich kto? Oczywiście Ficuś, największy kolega botów, który z niewyjaśnionych przyczyn nie miał żadnej konsoli z MS-u, choć każda dla niego była lepsza od Playstation.

Dobra, na serio koniec, bo już mnie czoło od facepalmów boli ;)

Opublikowano

Reboot need for speeda bedzie wymagac polaczenia internetowego zeby grac, always online - yaaaay :reggie:

była już beka z klapków grzybiarzy

Opublikowano

W RDR rozdzielczość się liczy, ale już 900p na bonerze? Nie widać różnicy!

:notbad:

Opublikowano

Karolek to wszystko są cytaty z Digital Foundry od Eurogamera napewno fanbojskie :teehee: teraz sony im płaci a wczesniej microsoft

Opublikowano

No widać 

01_BatmanOrigins.gif

Opublikowano

Jakieś pierdoły

Nie no serio, grupowa bocka błazenada dzisiaj. A wśród nich kto? Oczywiście Ficuś, największy kolega botów, który z niewyjaśnionych przyczyn nie miał żadnej konsoli z MS-u, choć każda dla niego była lepsza od Playstation.

Dobra, na serio koniec, bo już mnie czoło od facepalmów boli ;)

W przeciwieństwie do Ciebie to większość osób tutaj grało na PS3 i na Xbox 360 to raz, po drugie

skoro ktoś kupuje konsole ( czy Łoniacz czy PS4 ) ma prawo

wymagać jak najlepszych gierek na danej platformie, a SONY pokpiło

sprawe na dwóch generacjach ( super silne PS3 nie wyrabiało w niektórych grach np:

Orange Box czy teraz PS4 które jest niby 30-50% mocniejsze od Xboxa a nie radzi sobie w Wieśku )

Facepalma to robi 3/4 forum gdy mówisz o konsoli... której nie masz  :pawel:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

z tego tematu powoli sie robi zamiast console wars - mendrek vs reszta świata

Opublikowano

Facepalma to robi 3/4 forum gdy mówisz o konsoli... której nie masz  :pawel:

karolek zaorany

Opublikowano

Nawet klapy próbują pozbyć się zbuka ze swojego obozu, ale nie ma lekko

Opublikowano

właśnie dlatego poleciał ban na znajomość, żeby później nie mówił, że widział [dowolna rzecz] u kolegi i gunvo, jak widać nie jest to problemem żadnym, w końcu jest jeszcze YT :]

Opublikowano

no tak sie czasem dzieje, że w klasie gdzie masz 30 osób i część się nie lubi to i tak w trudnych chwilach zjednoczy się przeciwko takiem karolkowi, którzy szkodzi wszystkim

Opublikowano

Jak berlinek zaorany. :obama:

Opublikowano

Z pewnością wszyscy tu grali na dwóch konsolach symultanicznie, w dwie kopie te samej gry, i bez narzędzi wskazali lepszą wersję.

Mam prośbę - przynajmniej bądźcie logiczni. Bo mi zaraz czoło pęknie :(

Haha, pamiętam ten ból tyłka Wiesława, jak poleciał po nowy sprzęt na piecyka, a potem cały dzień mogłem śmiejąc się pod nosem oglądać, jak próbuje odpalić coś na nowej karcie, bo resetowała kompa XDDDDDDDDD

Oszczędził po prostu wstydu sobie i blaszkom/botom :)

Ps. Fajne kółeczko wzajemnej adoracji, dzisiaj kolejny dzień tryhardu bockiego, którzy myślą że jak kilka razy powiedzą to samo kłamstwo, to stanie się ono prawdą. Przykro mi, Playstation nadal pozostaje lepsze. Mogliście wybrać Playstation i docenić je i pupa by przestała boleć ;)

Opublikowano

zadnej konsoli microsoftu nie uwazalem za lepszej od playstation - w przypadku psx i ps2 nie ma nawet o czym gadac, w przypadku ps3 ta obronila sie exami, ktore byly lepiej skrojone pod moj gust, jednak jakbym mial grac tylko w multiplatformy to jednak x360, w przypadku tej generacji w exach bieda z obu stron, lepsze multiplatformy ma ps4, jedynie wieska szkoda, na razie jedyny zgrzyt

konsola to kawalek plastiku co ma sluzyc do grania - psychomaniacy tylko pier.dola o jakis obozach, srania do swojego gniazda itp

Opublikowano

No widać 

01_BatmanOrigins.gif

ResPS3_001.jpg.jpg

Res360_001.jpg.jpg

A teraz zastanów się nad sobą czemu jesteś taki głupi Soul.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Exact ale zacznij lepiej od siebie jak zaczniesz komus cos wytykac.

@Berlinek

A Ty grales na obu konsolach i sprawdzales na obu jednoczesnie gta 4, ze piszesz ze wersja na szrota jest lepsza?

Beka

Ja gralem na obu w gta 4 i rdr. Gta 4 na szrocie 3 to patola, rdr bylo dla mnie ok.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sutqu, nie. Od tego są odpowiednie serwisy, które przy użyciu odpowiednich narzędzi i rejestratorów, mogą porównać obie wersje. Natomiast ja tylko wytykam głupotę argumentu, że ktoś widział grę na dwóch konsolach, albo ma dwie konsole. No przecież nie kupuje dwóch tych samych gier na obie konsole, ani tymbardziej nie gra na dwóch telewizorach jednocześnie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.