Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kiedyś ta różnica był widoczna gołym okiem, teraz już tego tak nie widać.

Niemal dwa razy więcej pikseli i nie widać różnicy, to nawet nie jest śmieszne, żyjcie dalej w tym swoim zielonym matriksie, a raczej szambie.

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy.

103680000 vs 57600000

Różnica generacji, jak to pisze Czeski. :banderas:

Jakoś w BB ten blur Ci nie przeszkadzał, bo gra wygląda gorzej niż Wiesiek w 900p na ONE, mam namyśli wyrazistość obrazu.

Opublikowano

ZAORANE!!!!!!!!!!!!!!!!

BUAHAHAHHAHAHAHA, JESZCZE COS (pipi)A? JESZCZE COS?

Na pc w cenie ps4 (PC z czasu premiery PS4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) na ktorym mozemy zrobic MILIARD innych rzeczy niz tylko granie Wieslaw chodzi LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DO TEGO GRA JEST 2 RAZY TANSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MMUAAHHAHAHAHAHAH JAKIM TRZEBA BYC LAMUSEM ZEBY WMAWIAC SOBIE ZE KONSOLE SA FAJNE :yao:  :yao: :yao: :yao:

RUCHAJA WAS BEZ MYDLA A WY ICH BRONICIE!!! HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

0 problemow mam jakos na steam,pobieranie 7Mb/s. No ale wina mojego neta :D Ciekawe,ze nie tylko ja mam problem z natem i wolnym pobieraniem na p$n.

7 Mb/s to mniej niż 1 MB/s. Albo ze Steama ściąga ci wolniej niż z PSN, albo jesteś kolejnym po zmazzeo, który bitów i bajtów nie odróżnia.

Problemy z natem zapewne mają wszystkie sierotki, które nie potrafią routera skonfigurować albo te w kiepskich osiedlówkach, które poblokowane mają prawie wszystko poza 80 i 443.

Ostatnia osoba która miała problemy z netem był MaZZeo ktory myślał ze ma internet 2Mb/s a wyszlo ze ma 2Mbit/s

Sorry ekspert, no ale tym razem nie weszłeś.

Porty odblokowane,juz lata temu.  Mowiac 7Mb mialem na mysli 7MB.  I daje dowod,zeby nie bylo ze zmyslam:

eMpLNIh.png

Opublikowano

Czyli podsumujmy:

wychodzi PS4, kupuje sobie kompa w cenie PS4.

- gram w multiplatformy w najlepszych wersjach

- oszczedzam tysiace zlotych na grach (steam, humble, gog, premieroweczki za pol ceny konsolowej)

- robie 1000000 innych rzeczy, bo MOGE

- nie trace nerwow na niedoyebane wersje gier

- mam exy z XB1 i PS4

- nie place za granie online (lol :yao:)

- mnostwo polskich graczy na SERWERACH (a nie kurfa hostowanie)

- tysiace gier wiecej niz u konsolarzy

Za zaoszczedzone pieniadze lece do tajlandii na wakacje zycia, kupuje motocykl albo sponsoruje ekspertowi przeszczep mozgu od malpy zeby poczul sie wreszcie troche jak czlowiek.

W tym samym czasie konsolarz przyczepia nozki od stolu do ps4 zeby sie juz tak nie przegrzewalo po wielu latach prob utrzymania 1080p i 25 fpsow  :yao:

Boze, jakie przegrywy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W samo sendo, 350$, chodzi Witcher 3, chodza inne gierki, nie ma problemów ze wsteczna kompatybilnoscia bo tam nikt nie kogo nie ryra po tyłku i wymaga płacenia dodatkowego hajsu za pogranie w klasyk, darmowe online, nie jestesmy skazani na serwis jak cos sie stanie, klawiatura i myszka nie wylaczaja sie po 5 godzinach grania.

Pieknie (pipi)a, pieknie

ceelo-laugh.gif

Opublikowano

Tego sie juz nie da odorac, zaorane na zawsze :kaz:

Opublikowano

Niech tylko moje PS4 (jak już wróci) się jeszcze raz spy.erdoli - od razu kupuję One.

Opublikowano

Na pc za 1500zł bym tego nawet nie odpalił, więc nadal czuje się jak wygryw mimo partactwa redów.

haha xD :obama:

W swiadomosci klapow: nawet tego nie odpali blacharz :yao:

W rzeczywistosci: lepiej niz na PS4.

A co dopiero na kompie zlozym teraz, a nie 2 lata temu?

:keanu:

BOMBA PRAWDY TYSIACLECIA: 

PS4 jest gorsze do grania niz 2letni piec kupiony w tej samej cenie na premiere PS4

Operation_Upshot-Knothole_-_Badger_001.j

No dobra, czyli co teraz klapeczki?

Ostatni argument obalony.

Moze po prostu przyznajcie, ze nie ma LOGICZNEGO powodu aby przeplacac na ps4 :]

Opublikowano

Za zaoszczedzone pieniadze lece do tajlandii na wakacje zycia, kupuje motocykl albo sponsoruje ekspertowi przeszczep mozgu od malpy zeby poczul sie wreszcie troche jak czlowiek.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

składamy się?

Opublikowano

Czyli podsumujmy:

wychodzi PS4, kupuje sobie kompa w cenie PS4.

- gram w multiplatformy w najlepszych wersjach

- oszczedzam tysiace zlotych na grach (steam, humble, gog, premieroweczki za pol ceny konsolowej)

- robie 1000000 innych rzeczy, bo MOGE

- nie trace nerwow na niedoyebane wersje gier

- mam exy z XB1 i PS4

- nie place za granie online (lol :yao:)

- mnostwo polskich graczy na SERWERACH (a nie kurfa hostowanie)

- tysiace gier wiecej niz u konsolarzy

W tym samym czasie konsolarz przyczepia nozki od stolu do ps4 zeby sie juz tak nie przegrzewalo po wielu latach prob utrzymania 1080p i 25 fpsow  :yao:

Boze, jakie przegrywy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

O KUR.VA - to było jednak mocne xDDD

Opublikowano

Jaczesa chyba sam św newell natchnął :banderas:

Opublikowano

Jaczes, Starh, Velius i reszta nieogarów - ale wiecie, że tego kompa z filmiku w cenie PS4 nawet na używanych częściach nie złożycie? :dynia:

Opublikowano

Ach te miauczenie karolka, które może i by kogoś zapiekło, gdybyśmy nie wiedzieli, kto to pisze. I wyzywa krąglak od złodziei, fanów penisów, robactwa. I wtedy wystarczy uświadomić sobie, że fragles gra jak dziad na ps3.

Nawet rodzina się wypina na niego xD.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

składamy się?

Expert jak zaorany, pięknie, też się coś dorzucę a co niech ma!

Czyli obie konsole tarzają się w tym samym gównie :reggie:

Ratują je typowe exy jak Halo 5 czy last of us 2 w przyszłości, bo jak grać w multiplatformy to tylko na PC.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Jeśli w dzienniku są questy, które wzięliśmy przed patchem to dadzą normalnie expa. Wszystkie questy zebranie po patchu - nic nie dadzą. Sam mam tego buga.

O rzesz w mordę, jeżeli to faktycznie prawda....pozostaje tylko czekać ; ja pitole, coraz bardzij mi się to nie podoba. A ch kładę na to, zamawiam tego gtxa przed e3.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

składamy się?

Ja nawet dam coś od siebie

Jaczes, Starh, Velius i reszta nieogarów - ale wiecie, że tego kompa z filmiku w cenie PS4 nawet na używanych częściach nie złożycie? :dynia:

Całe szczęście, że stać mnie aby zakupić coś lepszego i mogę obiektywnie spojrzeć na czarne pudło koło TV.... powiem więcej, z obecnych konsol - wiiu/ps3/ps4, które posiadam to właśnie czwórce najbliżej puszczenia do żyda.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeśli w dzienniku są questy, które wzięliśmy przed patchem to dadzą normalnie expa. Wszystkie questy zebranie po patchu - nic nie dadzą. Sam mam tego buga.

O rzesz w mordę, jeżeli to faktycznie prawda....pozostaje tylko czekać ; ja pitole, coraz bardzij mi się to nie podoba. A ch kładę na to, zamawiam tego gtxa przed e3.

A co nas to właściwie obchodzi i dlaczego w CW piszesz o bugu, który dotyczy wszystkich platform (no, poza bonerem, bo ten bugującego patcha jeszcze nie dostał)?

Opublikowano

Ktoś wie kiedy będzie patch do SF4 na NADKONSOLĘ?

Opublikowano

Dominacja dominacją, ale mogliby jakieś gry zacząć wypuszczać w końcu, bo jeden bloodborne na 2015 to trochę beka.

22 września SOMA

:fsg:

Jaczes jak się podniecił, że jakies polskie studio składające się z 130 osób zrobił tak ogroooomną grę na trzy platformy, z ograniczonym budzetem, gdzie premiera powinna się odbyć kilka miesięcy później, bo patch goni patch. Przykro mi Dejwie, ale ta konsolka za 1600zł dostaje takie gry.

http://2.bp.blogspot.com/-VfvS0wOhO3I/VEmCOnQMYVI/AAAAAAAAAlA/TMswnLOgX2w/s1600/yaqakv.gif

http://cdn3.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_SecondSon_World.gif

http://giant.gfycat.com/ReadyElegantGalapagosmockingbird.gif

A ty w najbliższym czasie pograsz w takie eksy, który wyciskają 100% z tytanów.

grimrock2-2014-10-12-03-30-41-00_sj75.jp

99445086014d96e3f9408d92216af65a.jpg

Shadowrun_Returns_13468206631635.jpg

Tak więc, jak już wyjdą tytany, które udzwigną grafikę z DC czy Order, to możesz wracać do cw, bo teraz to jedynie to możesz wrócić do heartstone i złożyć preordera na

steamworkshop_webupload_previewfile_4041

Bo jak wiadomo MKX nadal niegrywalny, ale jak już przejrzysz na oczy, to widzimy się na serwerach najlepszego multi

http://i2.wp.com/www.trustinplay.com/wp-content/uploads/upuejm.gif

a może pyknie się jakiś co-op w dar od bogów

http://1.bp.blogspot.com/-jWIj-DEZIhU/VBsshSuZSBI/AAAAAAAAAjY/4hT2xYYsHP8/s1600/bimltg.gif

Opublikowano

Ktoś wie kiedy będzie patch do SF4 na NADKONSOLĘ?

To jest jakiś żart, bo zapewne gra działa normalnie prawda?

Opublikowano

ale o czym tu gadać? generacja trwa już 1,5 roku, wyszła jedna dobra gra i jest to wiedźmin. wiedźmin wygląda lepiej na xboksie. wnioski co do tego jaką konsolę warto kupić pozostawiam wam.

Opublikowano

Karol ładnie wdeptany w ziemie, yeti cos mamrota o dominacji, a lemonką klaska uszami ze szczęścia bo zaczął wierzyć w te bzdury które wypisuje xD

Btw na dzielni mieliśmy ziomka który miał na imię Marcin a i tak każdy na niego mówił Karol, sami sobie rozkmincie dlaczego :reggie:

Nie wspominając juz o tym jak to klapy marzyły o tym jaka to bedzie beka z xboxa bo nie da rady udźwignąć wiedźmina xD

< czeka na posty o grze nieudaczników z konami > xD

Opublikowano

Na dodatek yeti wkleja 5 raz tego samego, lekko zmienionego posta xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hahhahahah, boze jak klapy zaorane :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.