Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No brakuje by jeszcze dopisal, ze jemu kazda gre tak sciaga. ^^

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ZAORANE Z RANA - PLONY PRZEZ CALY DZIEN :banderas:

Opublikowano

Sony już przyzwyczaiło do "zaradnosci" swoich klientów, żeby konsola sie nie przegrzewała trzeba być inzynierem i miec konto premium w castoramie by zbudowac rusztowanie, by zareklamowac sprzęt w Pramie trzeba znać konstytucje i prawo konsumenckie na tip top, najlepiej z komentarzem i rozpisac scenariusze co jeśli sprzedawca xxx użyje argumentu yyy to wtedy powołam się na prawo rękojmy itd xdddd i potem są kwiatki, że do każdej gry trzeba sterowniki dedykowane instalować.

Dokładnie tak, dlatego gry ze skillem tez wychodzą tylko na Platstation, a na Xboxa Januszowe produkcje z cofaniem czasu i funkcja snap zeby pizzę zamówić szybciutko podczas rewindu w Forzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sony już przyzwyczaiło do "zaradnosci" swoich klientów, żeby konsola sie nie przegrzewała trzeba być inzynierem i miec konto premium w castoramie by zbudowac rusztowanie, by zareklamowac sprzęt w Pramie trzeba znać konstytucje i prawo konsumenckie na tip top, najlepiej z komentarzem i rozpisac scenariusze co jeśli sprzedawca xxx użyje argumentu yyy to wtedy powołam się na prawo rękojmy itd xdddd i potem są kwiatki, że do każdej gry trzeba sterowniki dedykowane instalować.

Dokładnie tak, dlatego gry ze skillem tez wychodzą tylko na Platstation, a na Xboxa Januszowe produkcje z cofaniem czasu i funkcja snap zeby pizzę zamówić szybciutko podczas rewindu w Forzie.

zjedz snickersa. cukier Ci spadł. znowu.

Potem przychodzą do mnie pacjenci z lewym butem na prawej nodze i z prawym na lewej i mówią, że tak sie płaskostopie leczy bo tak w necie przeczytali.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

wlasnie dostalem kod na Halo ODST hd a wy co dostaliscie dzis od sony ? znow nie dzialajacy PSN ? xDDDDDD predkosc sciagania jak za czasow modemow telefonicznych ? xDDDDD

no ale wystarczy zapauzowac i wznowic i tak kilka razy hahah

beka z was 

Opublikowano

Najgorsza czesc Halo w przeprosinach za niedzialajace gry z 360tki. ^^

No beka :D

Edytowane przez easye

Opublikowano

no lepsze to niz niedzialajacy psn i jedyne co dostajecie to niedzialajace gry + remastery z ps3 xD 

i nawet wiedzmin ledwo co chodzi na tej chinskiej zabawce xD

z drugiej strony byly z Halo byly jedynie problemy z MM, kampanie + coop dzialaly jak zloto 

Opublikowano

Ziew, zwlaszcza biorac pod uwage, ze 90% pozostalych multiplatform dziala jeszcze gorzej na Twojej konsoli niz Wiedzmin ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

akurat przez xboxa tylko raz ogladalem tv wiec pudlo synek, no ale tak to jest jak sie kupilo kulawa konsole to trzeba wymyslac argumenty z du,py

Opublikowano

1-3 klatki w wiedzminie podczas gry wiecej z nizsza rozdzialka i wiekszymi problemami synchronizacji obrazu-dealbraker! 720p, screentearing, freezy, 10 klatek mniej w kazdej pozostalej multiplatformie, "kulawa konsola!" Ten iloraz inteligencji botow ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No sorry ale jak konsola ma 3 nóżki do stania zamiast 4 i sie chwieje to jak ma nie byc "kulawa"? :Coolface:

Opublikowano

Logitech prezentuje dedykowaną kierownicę do PS4

xD logitech już dawno temu wycogał się z biznesu kierownic.

Dlatego w necie sa zdjecia G29, a support pisze o wsparciu G27 dla PS4?
Opublikowano

Biorac pod uwage ile mialo to byc beki z wersji xboxowej Wieska to te kilka fpsow wiecej wzgledem najpotezniejszej konsoli na swiecie to jednak ciekawy obrot sytuacji. 

Najlepszy jest ten lament klapow, ze zyebali port i nie beda w to grali (juz nawet jeden wystawil gre na pchlim XDD) ale jak jakis dev z kickstarteraz zrobi port gierki gdzie fpsy na na PS4 spadaja do 48.a na Xboxie do 44 to juz jest panie roznica generacji, najlepszy racer, Xbox ch*j i w ogole XDD

Ah to wybiorcze myslenie klapow, zawsze gardzilem i bede gardzil.

Opublikowano

Logitech prezentuje dedykowaną kierownicę do PS4

xD logitech już dawno temu wycogał się z biznesu kierownic.

Dlatego w necie sa zdjecia G29, a support pisze o wsparciu G27 dla PS4?

ahh te zdjęcia robione kartoflem...

Opublikowano

ahh te zdjęcia robione kartoflem...

logitech-g29-1.jpg

Jeszcze coś? Nie? To japa bocie!

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Przecież redzi mówili, że gra ma wyglądać na wszystkich platformach tak samo, więc czemu wersja PS4 miała wyglądać pińćset razy lepiej od X1 ?gdyby nie guwniany xbox to skupili by się na PS4 i PC a tak musieli wciąż ucinać, żeby wersja na X1 mogła działać. Nieogary wy. Ale wspierajcie dalej bagno majkrosoftu. Już wolałbym PIECA poskładać niż drugi raz kupić to ścierwo. 

Opublikowano

Tak Kobik i dlatego wersja na XO działa lepiej. XD

Opublikowano

cudownie ogladac upadek mozgu raksona, a taki to wporzo user byl

Opublikowano

Biorac pod uwage ze na PC i XO pisze sie pod DirecX, a na PS4 pod jakies Sonowskie ch*j wie co to nie wiem czy skupienie sie na PC i PS4 by tej grze pomoglo.

Opublikowano

No wolę niższą rozdziałkę i stabilne 30fps niż 1080p i 20 klatek. xD

fps>rozdziałka

Opublikowano

Biorac pod uwage ze na PC i XO pisze sie pod DirecX, a na PS4 pod jakies Sonowskie ch*j wie co to nie wiem czy skupienie sie na PC i PS4 by tej grze pomoglo.

jakos 90% multiplatformom pomaga i xone dostaje najgorsze wersje pomimo direcx

Opublikowano

Jakieś 90% dev mówi, że gry tworzy sie jednak łatwiej na PS4 niż na Xboxie, głównie za sprawą du-pnego ESRAM

Przypomne tylko 40% mocniejsza konsola, dokładne liczby YETI przytoczy

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.