Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

laczna liczba wszystkich gier jakie ogral na ps4 po prostu miazdzy xD

itEbfsw.jpg

Jakbys sam posiwecil tyle czasu na calakowanie takich szpil jak Diablo i BB to zrozumialbys, ze ciezko znalezc czas na cos jeszcze.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

hav3n - grali pewnie pierwsze 10h gdzie wszystko hula cacy, a pozniej wszystko leci na ryj

byłem na skellige i kaer morhen i tam prawie ciągle jest 30fps

no ale i tak nie zmienia to faktu przy tym tytule, że gra lepiej działa na Xbox-ie

Opublikowano

hav3n - grali pewnie pierwsze 10h gdzie wszystko hula cacy, a pozniej wszystko leci na ryj

byłem na skellige i kaer morhen i tam prawie ciągle jest 30fps

no ale i tak nie zmienia to faktu przy tym tytule, że gra lepiej działa na Xbox-ie

A najlepiej na PC.. 

Opublikowano

to nie forum o złomiarzach kolego

Opublikowano

@izi

No zwłaszcza, że BB splatynował w tydzień. xD

Diablo w 2 miesiące, a konsolę miał znacznie wcześniej. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dziwne skoro cały czas rozmowa toczy sie o przewadze jednego złomu ( Xbone ) nad drugim złomem ( Ps4 ). 

Opublikowano

Dziwne skoro cały czas rozmowa toczy sie o przewadze jednego złomu ( Xbone ) nad drugim złomem ( Ps4 ). 

no musze przyznać ładnie odpisałeś!

Opublikowano

ciekaw jestem ilu z tych co łamali sobie nogi biegnąc do MM w dniu premiery po PS4, w jednej ręce mając siatkę z biedronki, a w drugiej nadgryzioną cebulę, ma ją do tej pory i gra na tym sprzęcie.

Opublikowano

Ficek :hi:

Opublikowano

to sie robi wiecej niz smieszne xD

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.7840

Lem z gameonly wkleja posty z naszego forumka xD

czyli co? turbo alber? Lemonka i Juras to rodzenstwo? czy zaraz Lemonka powie, ze 100% zbieznosc gierek z jego dasha, avatar, level trofeow z tym Jurasa to czysty brudny przypadek?

Opublikowano

to sie robi wiecej niz smieszne xD

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.7840

Lem z gameonly wkleja posty z naszego forumka xD

czyli co? turbo alber? Lemonka i Juras to rodzenstwo? czy zaraz Lemonka powie, ze 100% zbieznosc gierek z jego dasha, avatar, level trofeow z tym Jurasa to czysty brudny przypadek?

:dynia:

Po prostu leżę

A może Lem, Juras, drugi Lem to potrójny Alter i tyle?  :woot: W sumie to nawet dobra taktyka - takie stwarzanie pozorów  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

yqbDGsZ.jpg

widze ze dalej sie oszukujesz ze pogromczyni uncharted wyjdzie na ps4  :empathy:

Opublikowano

Nie ładnie napisałem :frog:

:dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Oni wszyscy są po jednych piniondzach. 

Opublikowano

ciekaw jestem ilu z tych co łamali sobie nogi biegnąc do MM w dniu premiery po PS4, w jednej ręce mając siatkę z biedronki, a w drugiej nadgryzioną cebulę, ma ją do tej pory i gra na tym sprzęcie.

nieśmiało podnoszę rękę:) to znaczy mam ale kurz zbiera i służy do odtwarzania gier przygodowych teltalle i life is strange :)

Opublikowano

Oba fora siebie warte, jedni jada na drugich a każdy ma konta pozakładane na obu forach :dynia:

Gdy Lem ora boty to oczywiscie bulwers, ale wyzywanie strych i personalne wjazdy na siebie tu na forum są ok.

Ficusiowi nalezy sie plus za zdemaskowanie, to nie ulega watpliwosci, beka z Lema że wstydzi się sam siebie.

Opublikowano

Oba fora siebie warte, jedni jada na drugich a każdy ma konta pozakładane na obu forach :dynia:

Gdy Lem ora boty to oczywiscie bulwers, ale wyzywanie strych i personalne wjazdy na siebie tu na forum są ok.

:dafuq:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Owszem kiedyś miałem tam konto, dawno temu, ale mieli ból dupki przez nikogo i pobanowali wszystkich z nikogo bez powodu. xD

Opublikowano

Nintendo's NX platform will use an Android OS

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1055078

Nina się chyba żegna definitywnie z rynkiem normalnych konsol. 

Trochę ich szkoda ;( Znaczy szkoda graczy, bo $ zarobią pewnie więcej niż teraz  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

mogli chociaż Apple się sprzedać, przynajmniej by to działało.

Opublikowano

:blink::notsure:

d454a-hyde-laughing-o.gif?w=320&h=240

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.