Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no nie ma sie co smiac, Figaro juz zaciera raczki na edycje z plusa za 5 lat :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

expert znowu bez tabletek

Wszystko ok, beka dobra :dynia:

giphy.gif

Opublikowano

@Starh

No to trochę komedia. Streamujesz gierki z X1 na PC, żeby grać na Occulusie, który pozwoli Ci w nie grać w wirtualnym salonie, żebyś poczuł się jakbyś grał na TV :facepalmz:

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

ratchet nigdy nie był czystym platformerem tylko platformero-pifpafem.

Opublikowano

udany miks ale jedynka jeszcze najwiecej z platformera miala, ogolnie swietna seria, z miejsca redux to dla mnie day one, zreszta jak pisalem gdy jeszcze to mialo wyjsc w 2015 - do mnie od zawsze to byla jedna z najbardziej wyczekiwanych premier

Opublikowano

Steam taki dobry?

Raising prices on games before Steam summer sale

Some companies are raising prices on their Steam products in advance of the Summer Sale. Again.

Developers who raised their price then slapped sales on it for summer sales.

https://www.reddit.com/r/Steam/comments/39ckjx/some_companies_are_raising_prices_on_their_steam/

http://www.reddit.com/r/Steam/comments/39gzqb/developers_who_raised_their_price_then_slapped/

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1061308

VNYbnLM.png

UWJKFD8.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

czy ja dobrze widzę że degrengoklaperiada od paru dni podnieca się, że BYĆ MOŻE na E3 sony pokaże the last guardian, grę która została zapowiedziane 6 pierdolonych lat temu i która, być może, o ile się w ogóle tworzy, wyjdzie w 2016, co, nawet jeśli taki mają zamiar, to zapewne się to przesunie na Q1 2017????

jak się ta jednostka chorobowa nazywa?

Opublikowano

czy ja dobrze widzę że degrengoklaperiada od paru dni podnieca się, że BYĆ MOŻE na E3 sony pokaże the last guardian, grę która została zapowiedziane 6 pierdolonych lat temu i która, być może, o ile się w ogóle tworzy, wyjdzie w 2016, co, nawet jeśli taki mają zamiar, to zapewne się to przesunie na Q1 2017????

Jak tam zwieńczenie trylogii Half Life? No właśnie.

Opublikowano

Ale half life'a nie zapowiedzieli :reggie:

Opublikowano

Boże niech oni zmienią te avatary, bo dostaje rozdwojenia patrząc na to i w sumie nie wiem czy to bardziej zniewaga dla Figaro czy Mazzeo sam siebie ora  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ale half life'a nie zapowiedzieli :reggie:

Gabe kiedyś mówił o 3 epizodzie, albo po prostu o trójce. O tym, że wyjdzie w niedługim czasie. Ta sama sytuacja, a Mazzeuszek Pierdziuszek by zemdlał ze szczęścia na wieść o zapowedzi na E3. 

Opublikowano

różnica jest taka że ja nie majaczę przed każdym e3 odnośnie hl3 bo wiem że nie wyjdzie, a jak wyjdzie to już nie będzie to samo co kiedyś, a klapy to normalnie jak fatamorgana i omamy z braku gier i wypisują the last guardian co rok na listę exów

Opublikowano

różnica jest taka że ja nie majaczę przed każdym e3 odnośnie hl3 bo wiem że nie wyjdzie, a jak wyjdzie to już nie będzie to samo co kiedyś, a klapy to normalnie jak fatamorgana i omamy z braku gier i wypisują the last guardian co rok na listę exów

Dlatego ludzie się spuszczają, bo są faktyczne plotki na temat pojawienia się TLG na E3. Też byś się spuścił, gdyby różne gazety informowałyby o pogłoskach HL 3 na tej konfie pecetowej.

Opublikowano

Sony jak rozdeptuje zielonych karaluchów jeszcze przed E3. Wczoraj Ratchet, który kosi graficznie każdy tytuł na xzłoma oraz Hellblade, a dziś

https://www.youtube.com/watch?v=KspvbOzG_n0

:obama::banderas:

PS. Ten Tearaway pomysłowością i oryginalnymi pomysłami przebija całą bibliotekę gier na xbąka.

PS2.

w4JHgnT.jpg

EfmrkCu.jpg

:fsg:

sony-i-love-new-york-logo-mashup.gif

Opublikowano

kur.wa co roku są od 6 lat typie

w zasadzie The Last Guardian to jest sytuacja lose/lose dla klapów, jak będzie to nikt się nie zdziwi bo klapy zapowiadały i będzie beka że przypomnieli sobie po 6 latach (i będą nakręcać kolejnych debili na kolejną konsolę sony), jak nie będzie to będzie ultra beka.

Opublikowano

Soma to będzie sztos na miarę Isolation :banderas:

no ale janusze niedocenio bo większa podjarka karabiny samochody #10 

jak będzie to nikt się nie zdziwi bo klapy zapowiadały

LOL

Opublikowano

Post yetiego to jakiś trol? 3x multiplatforma

e: a przepraszam, 2x multiplatforma

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Post yetiego to jakiś trol? 3x multiplatforma

e: a przepraszam, 2x multiplatforma

To haluny z pośladków lema. 

Opublikowano

Zresztą, nawet nie będę kłamał, że zagram w cokolwiek z tego. Horrory są już dla mnie za mocne w większości, bijatyka :yao: i ethan carter bis

Opublikowano

To jak w końcu jest z liczeniem tutaj exów - EX tylko jak wychodzi na jeden system, czy ex jeżeli wychodzi na jedną konsole + pc? 

Bo się zaczynam gubić jak poniektórzy tutaj to sobie układają 

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Tak jak Ci wygodniej zeby kogos rozgniesc jak robaka.

Opublikowano

Jak wychodzi na ps4+pc to ex dla klapów, a jak wychodzi na xbone+pc to już nie bo każdy klap ogrywa na laptopie wtedy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.