Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to jest jeden z tych momentów gdzie nawet się nie śmiejesz, ale jest Ci dziwnie głupio i żal tego typa na scenie

co oni myśleli montując ten film, co oni myśleli wpadając na ten pomysł, przecież to jest tak k,urwa kiepskie że człowiek, który w ogóle pomyślał o czymś takim powinien był schować do raz na zawsze do szuflady i wstydzić się do końca życia tego pomysłu, a oni to pokazali światu xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najlepszy moment jak Spencer czeka na brawa, a tu cisza :D

Opublikowano

Cały ten VR to jedno wielkie guwno. 

Opublikowano

Ja ogralem dc, 7/10 to odpowiednia ocena dla tej gry  :empathy:

niech zgadnę w online nie grałeś? dla mnie GT i Forza 4 w singlu to 5/10, a Horizon 1 6/10, więc ci się nie dziwię. :kaz:

Opublikowano

to jest jeden z tych momentów gdzie nawet się nie śmiejesz, ale jest Ci dziwnie głupio i żal tego typa na scenie

co oni myśleli montując ten film, co oni myśleli wpadając na ten pomysł, przecież to jest tak k,urwa kiepskie że człowiek, który w ogóle pomyślał o czymś takim powinien był schować do raz na zawsze do szuflady i wstydzić się do końca życia tego pomysłu, a oni to pokazali światu xD

Jak lubie xboxa to muszę przyznać ze ten materiał jest mega żałosny.

Opublikowano

dutch = duński wg gifaro xdddddddddddddd do szkoły typie

No yebło mi się. Tym bardziej, że Guerilla jest z Danii i stąd to, no.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

niech zgadnę w online nie grałeś? dla mnie GT i Forza 4 w singlu to 5/10, a Horizon 1 6/10, więc ci się nie dziwię. :kaz:

Masz prawko? :kaz:

Opublikowano

Dla mnie Horizon 2 w singlu to na razie mocne 8/10. 

Opublikowano

już mówiłem, microsoft idzie w górę jeśli chodzi o streaming i oferuje tym którzy mają małe ekrany coś takiego, za to genialne sony pozwala grać w tytułu z ps4 na vicie z 3 calowym ekranem xD

Opublikowano

A byłem pewien, że to Duńczycy xD

Nadajesz się na PPE.PL :obama:

Opublikowano

Masz prawko? :kaz:

nie. ale ale siedziałem za kółkiem.  :kaz:

nie wiem co ma jedno do drugiego. gdybym grał w Forzy na kierownicy, to na pewno oceniałbym je nieco wyżej, ale sesja na padzie, bez rywalizacji z żywymi graczami, to jak terapia nasenna. ergo wystawianie oceny końcowej racerom przez pryzmat samego singla to argument inwalida, zwłaszcza grze nastawionej na zmagania społeczne.

Opublikowano

A samochod byl odpalony? :kaz:

Tak jak mozna miec przyjemnosc z samego siekania wrogow tak mozna miec przyjemnosc z samego prowadzenia auta i pokonywania kazdego zakretu, o ile gra jest dobra i wciaga. DC jest mega obciety co skutecznie odbiera przyjemnosc z jazdy i nie czaruj tu mp.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

wyscigówki to gry dobre dla debili, włączasz takiemu jakieś bwm i tor owalny i może taki jezdzić pół dnia bo za głupi na ambitne gierki

Opublikowano
DC jest mega obciety co skutecznie odbiera przyjemnosc zjazdy i nie czaruj tu mp.

na szczęście recenzenci H: MCC nie podzielili twojego poglądu i ocena zestawu została skutecznie obniżona za choyowo działające multi, t.j. miało to miejsce w przypadku DC. 

btw mnie single w racerach nudzi w choy szybko i nie muszę do tego odkrywać niczego nowego. a w multi zawsze jest coś nowego do zrobienia i potrafi zaskoczyć każdym meczem. 

Opublikowano

samochodówki ogólnie są nudne

ciekawe kiedy mi się FH2 znudzi :kaz:

Opublikowano

Cały ten VR to jedno wielkie guwno.

No chyba ty

Opublikowano

nobody drive srak dostał takie oceny nie tylko za zje.bany kod sieciowy (bo jak niby recenzenci mieli to sprawdzić przed premierą?) a głownie za nudną kampanie, mało kontentu zwłaszcza biorąc pod uwage roczne opóznienie no i nie rzucał na kolana grafiką dopóki nie dostał patcha z deszczem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kilku gagatków kwestionowało niedawno optymalizację na konsolach (suwaczki :dynia: ). Project CARS z ostatnim patchem na PS4 - podkręcona grafika i niemal rock solid 60 fps (sporadyczne spadki do 59):

http://www.gamersyde.com/hqstream_project_cars_rain_race_brands_hatch-34844_en.html

http://www.gamersyde.com/hqstream_project_cars_rainy_night_race_azur_coast-34846_en.html

:banderas:

Boner zyskał podobno 5-6% wydajności.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

@bi

ależ ja tego nie neguje. z tym że to online miało być daniem głównym, a gracze dostali samą przystawkę. 

Opublikowano

KUNIO.png

:i_am_so_happy:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

wersji ps+ dalej nie ma :pope:

Opublikowano

Te porównania Fpsów w PC - gierce, w którą zagra mały % graczy. 

Oczywiście cieszy wzrost wydajności na plejce, kiedyś się w to zagra (jak będzie w +).. śmieszy mnie tylko, że teraz się tym wywija jak szabelką, ale kiedy wrzucano porównania z gry generacji to żadnej szabelki już nie było, ba nawet tarcze wcięło. 

Zaraz mnie miesiąc od premiery W3 na konsolach - na bagnach nadal 20 klatek lock, brak tirpple bufferingu na ps4, Novigrad to jeden wielki lag NPC, a na Skellige trawa jest rozwijana po teksturze podłoża niczym sztuczna na kortach tenisowych. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

kule ale tez patch do carsow podreca fpsy na ps4, boty jeszcze do niedawna sie smialy, ze cars nikogo bo przeciez framerate lata, a teraz mamy na ps4 prawie rock solid 60fps i bajery jakie moze doczeka sie forza 7 jak nie forza8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.