Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Popelnili blad nie chwalac sie najpierw inwestorom ktorzy by mogli odpowiednio wczesniej dokupic sobie akcje (lol), nie sadzilem jednak ze za to bekna, calkiem mozliwe ze te grzywne im wrzuca. Posrana sprawa.

Było dokładnie odwrotnie, bo najpierw pochwalili się komuś zamiast wszystkim równocześnie.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Większość animacji, w tym te kluczowe wykonali Japończycy.

To się w sumie teraz nie dziwię,czemu prezentuje taki świetny poziom. Dobrze wiedzieć.

Opublikowano

Kolejne potencjalnie tragiczne wieści odnośnie FM6 dla eXperta, iziego i spółki przychodzą z niemieckiego amazona:

For the first time in Forza Motorsport, the player is also challenged by day-night cycles and changing weather conditions.

Proponuję, by klapersi częściej modlili się o to żeby czegoś w grach na Xone nie było, bo jak do tej pory zawsze wychodzi na odwrót ;)

Opublikowano

Czyli 1080p60fps w nowym Halo potwierdzone, dzieki Lem :banderas:

Opublikowano

Kolejne potencjalnie tragiczne wieści odnośnie FM6 dla eXperta, iziego i spółki przychodzą z niemieckiego amazona:

For the first time in Forza Motorsport, the player is also challenged by day-night cycles and changing weather conditions.

Proponuję, by klapersi częściej modlili się o to żeby czegoś w grach na Xone nie było, bo jak do tej pory zawsze wychodzi na odwrót ;)

Jeżeli to się sprawdzi to trzeba szybko zamykać bramy Królestwa. :obama:

Opublikowano

Gierki wyścigowe  :reggie:

Opublikowano

Faktycznie, dla mnie, fana wyścigówek który prosi od Forzy 5 by Forza 6 nie była kolejnym odcinaniem kuponów i by seria dogoniła GT5 wprowadzając zmienny cykl dnia i nocy i warunki atmosferyczne to ta wiadomość jest przytłaczająca.

Jaki Ty jesteś głupi don, to nawet mi Cie nie żal.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gierki wyścigowe :reggie:

Seba wloncz tom suzuke i daj mi jako biało betę co ja jom zawsze chciałem kupić to se parę kółek pjerdolne

Opublikowano

Mogłeś wkleić oryginał:

Erstmals in Forza Motorsport wird der Spieler zusätzlich durch Tag-Nacht-Zyklen und wechselnde Wettereinflüsse herausgefordert.

I źródło:

http://www.amazon.de/Forza-Motorsport-6-Xbox-One/dp/B00S7QXNU8

Czyli 1080p60fps w nowym Halo potwierdzone, dzieki Lem :banderas:

Nie założyłem się o 720p, bo nie zamierzam przegrać przez jakieś głupie 792p, ale na zakład o 1080p jestem otwarty.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ta chwila gdy musisz zaufac 343 aby uratowac forumek przed Lemem

Ktory bot sie odwazy?

Opublikowano

Gierki wyścigowe :reggie:

Seba wloncz tom suzuke i daj mi jako biało betę co ja jom zawsze chciałem kupić to se parę kółek pjerdolne

ale suzuke to ty szanuj

Opublikowano

:whistling:

to juz jutro nie moge sie doczekac,

mowiac scisle jak bedzie za(pipi)iscie,

krol Spencer zdepta klapersy wszystkie

:whistling:

QMNAZSj.gif

Opublikowano

Ta chwila gdy musisz zaufac 343 aby uratowac forumek przed Lemem

Ktory bot sie odwazy?

Ja się odważę. 

1080p w Halo 5 - Lem wypada, brak 1080p - ja wypadam. 

Colin przybij zakład. 

Czas pokazać yetiemu jak wyjść z honorem z zakładu. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mroku zaloz sie z Lemonka o to 1080p w Halo

Opublikowano

24h do ostatecznego rozwiazania sprawy klaperskiej, jak dobrze, juz nie bedzie trzeba czytac ze za rok cos pokaza z TLG albo, ze nie ma roznicy pomiedzy 60fps a 30fps...

oddychajcie klapy póki możecie

Opublikowano

Lemonka nie podejmie wyzwania pewnie.

Dlaczego? Przecież to easy win. 

Opublikowano

Ja się odważę.

1080p w Halo 5 - Lem wypada, brak 1080p - ja wypadam.

Colin przybij zakład

Czas pokazać yetiemu jak wyjść z honorem z zakładu. :reggie:

No to bywaj :reggie:

Jako 1080p rozumiemy 1920x1080, nie jakieś 1440x1080 oczywiście? Żeby nie było wykrętów.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Lemonka nie podejmie wyzwania pewnie.

Opublikowano

też nie sądze aby było tyle przy 60fps

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Wyje,bane na obie firemki ale oby fani Sony byli smutni. Także tylko Xbox chyba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.