Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli na xbonie, od czasu ryse i fm nic nie wyszło.

Super Time Force.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z Greenlight to teraz prawie sam syf idzie więc pod tym względem STEAM mnie zawiódł bo w założeniach i na samym początku idea była spoko.

Opublikowano

Super Time Force.

Przecież Macio kupił Xbona, bo tam podobno tyle gier, ciekawe w co teraz gra, jak ja ogrywam Oddworda czy Transistora o nocnych posiedzeniach z mesjaszem w 1080p/60 nie wspomnę.

Opublikowano

Z Greenlight to teraz prawie sam syf idzie więc pod tym względem STEAM mnie zawiódł bo w założeniach i na samym początku idea była spoko.

Pisze się STEM kolego.

Super Time Force.

Przecież Macio kupił Xbona, bo tam podobno tyle gier, ciekawe w co teraz gra, jak ja ogrywam Oddworda czy Transistora o nocnych posiedzeniach z mesjaszem w 1080p/60 nie wspomnę.

Nie wiem co mnie to. Jakbym teraz kupił XO to miałbym Titanfall, Forze 5, KI, Dead Rising 3 plus multiplatformy i pod koniec miesiąca FH2 a pózniej Halo kolekcje i SO więc dla mnie deal ok. Kupujesz ps4 i masz syna w rurkach, tlou z poprzedniego roku i jakieś indie pierdoły. Słaby deal.

Opublikowano

http://www.twitch.tv/fishplayspokemon

Rybka gra sobie w Pokemony.

"Grayson has been playing for around 125 hours. Last time I checked, Grayson had acquired his first Pokemon, a charmander named AAAABBK and defeated his first opponent, the rival's squirtle!

(Grayson has been playing since the very start and selected his own name from one of the preset ones!)"

:D

Opublikowano

Proszę nie zapominać o hitach:

Masakra, konsole kosztujące tyle co miesięczna pensja wielu polaków a gierki jak z telefonu za 50zł w abonamencie play.

Powiedział wydając więcej na pojedynczy komponent do PC i grając w starocie ze Steama.

Starocie? Tego Lococycle z Xbone kupiłem na STEMA za dolara.

Opublikowano

Nie wiem co mnie to. Jakbym teraz kupił XO to miałbym Titanfall, Forze 5, KI, Dead Rising 3 plus multiplatformy i pod koniec miesiąca FH2 a pózniej Halo kolekcje i SO więc dla mnie deal ok. Kupujesz ps4 i masz syna w rurkach, tlou z poprzedniego roku i jakieś indie pierdoły. Słaby deal.

No jak poczekasz jeszcze ze 2 lata, to juz w ogole bedziesz mial gierek do ogrania! Do tego jak ominiesz wszytskie exy Sony to w ogole lista bedzie przemocarna !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tak, bluber, nie uwzgledniles mocarnych LBP3 i DriveClub - tyle gier na PS4.

#4thegaymers <3

Opublikowano

No jak poczekasz jeszcze ze 2 lata, to juz w ogole bedziesz mial gierek do ogrania! Do tego jak ominiesz wszytskie exy Sony to w ogole lista bedzie przemocarna !  :teehee:

No chyba logiczne, że konsole kupuje się po to żeby mieć w co grać a nie czekać aż coś wreszcie wyjdzie w międzyczasie spuszczać się na gifami. Ale co oczekiwać od kolesia, który będzie grał w dwie gry na krzyż w międzyczasie grając w jakieś średniaki, które wyszły na 'nextgeny'. Nie wiem jak ty, ale ja lubię mieć wybór i jednego dnia mam ochotę pograć w grę X innego dnia w grę Y a trzeciego dnia wpadają znajomi i gramy sobie w piłkę nożną na konsoli a ty wyboru nie masz grasz albo w fife albo w bfa i cieszysz japę jak głupi.

Opublikowano

Ale uwzględnił SO, a podobno gry Insomniac to takie 6/10.

Opublikowano

Ja tam się dobrze bawiłem przy grach od Insomniac, a SO zapowiada się świetnie :)

Opublikowano

No tak, bluber, nie uwzgledniles mocarnych LBP3 i DriveClub - tyle gier na PS4.

#4thegaymers <3

lbp to jarają się chyba tylko dziewczyny a DC póki nie wyjdzie to nie wierzę w ten tytuł (w sensie miał być rok temu więc mogą go jeszcze przesunąć).

Opublikowano

Ja mam ogromny dylemat, co do next gena.  Zdecydowany byłem na wii u, no ale to było krótkotrwałe. I teraz nie wiem zupełnie czy ps4 czy xone. Miałem ps2, gamecuba, mam teraz x360 i wii. Nie jestem fanboyem żadnego z obecnych sprzętów i chcę po prostu grać w dobre tytuły. Niby większość zachęca mnie do ps4, ale w co ja teraz miałbym na niej grać, killzone? no spoko ale po drugiej stronie mamy świetne wyścigi, które uwielbiam. Poza tym bardziej ufam psn niż xbl. Rozsądnym wyjściem wydaje się być czekanie na gry, tylko ile...

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Ja mam ogromny dylemat, co do next gena.  Zdecydowany byłem na wii u, no ale to było krótkotrwałe. I teraz nie wiem zupełnie czy ps4 czy xone. Miałem ps2, gamecuba, mam teraz x360 i wii. Nie jestem fanboyem żadnego z obecnych sprzętów i chcę po prostu grać w dobre tytuły. Niby większość zachęca mnie do ps4, ale w co ja teraz miałbym na niej grać, killzone? no spoko ale po drugiej stronie mamy świetne wyścigi, które uwielbiam. Poza tym bardziej ufam psn niż xbl. Rozsądnym wyjściem wydaje się być kupienie PC i podpięcie do niego pada od X360...

Popieram.

Opublikowano

Ja mam ogromny dylemat, co do next gena.  Zdecydowany byłem na wii u, no ale to było krótkotrwałe. I teraz nie wiem zupełnie czy ps4 czy xone. Miałem ps2, gamecuba, mam teraz x360 i wii. Nie jestem fanboyem żadnego z obecnych sprzętów i chcę po prostu grać w dobre tytuły. Niby większość zachęca mnie do ps4, ale w co ja teraz miałbym na niej grać, killzone? no spoko ale po drugiej stronie mamy świetne wyścigi, które uwielbiam. Poza tym bardziej ufam psn niż xbl. Rozsądnym wyjściem wydaje się być czekanie na gry, tylko ile...

No jak chcesz grać w dobre gry to tylko xbone, bo na ps4 będziesz grał w gry roku i gry generacji.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bardziej ufasz psn niż xbl? Niby dlaczego? Przecież to u sony wyciekło miliardy danych ludzi, którzy mieli tam konta. Bierz XO jak lubisz wyscigi.

Opublikowano

No jak chcesz grać w dobre gry to tylko xbone, bo na ps4 będziesz grał w gry roku i gry generacji.

Nom. W TLoU Remastered z PS3 xD

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Na chwile obecna rozsadnym rozwiazaniem byloby niekupowanie niczego.

Te mlotki mysla ze kloca sie tu o to ktora konsola jest lepsza w roku 2014 a tak naprawde podswiadomie zdaja sobie sprawe ze walcza o to ktora mniej ssie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bardziej ufasz psn niż xbl? Niby dlaczego? Przecież to u sony wyciekło miliardy danych ludzi, którzy mieli tam konta. Bierz XO jak lubisz wyscigi.

Podczas gry gracze ps3 dostawali naprawdę dobre gry za darmo, te z gwg nie miały do nich startu

Opublikowano

Ja tam się dobrze bawiłem przy grach od Insomniac, a SO zapowiada się świetnie :)

Ty sie dobrze bawiles przechodzac 6 razy Knacka - ktora nawet w Twojej mniemaniu nie zasluguje na wiecej niz 4/10  :teehee:

No chyba logiczne, że konsole kupuje się po to żeby mieć w co grać a nie czekać aż coś wreszcie wyjdzie w międzyczasie spuszczać się na gifami. Ale co oczekiwać od kolesia, który będzie grał w dwie gry na krzyż w międzyczasie grając w jakieś średniaki, które wyszły na 'nextgeny'. Nie wiem jak ty, ale ja lubię mieć wybór i jednego dnia mam ochotę pograć w grę X innego dnia w grę Y a trzeciego dnia wpadają znajomi i gramy sobie w piłkę nożną na konsoli a ty wyboru nie masz grasz albo w fife albo w bfa i cieszysz japę jak głupi.

No ja nie musze ukrywac swojego gamercard'a. Mam wybór spory - stad te wszystkie gierki w moim profilu, a 3/4 nawet jeszcze nie odpalilem.

Wymieniasz jakies premiery z zeszlego roku, omijajac te konkurencji - Dead Nation, Outlast, Killzone itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na chwile obecna rozsadnym rozwiazaniem byloby nie kupowanie niczego.

Te mlotki mysla ze kloca sie tu o to ktora konsola jest lepsza w roku 2014 a tak naprawde podswiadomie zdaja sobie sprawe ze walcza o to ktora mniej ssie.

WiiU wygrywa ten rok.

Opublikowano

Nom. W TLoU Remastered z PS3 xD

Zanim xbone dostanie tak dobrą grę jak TLoU, to już będziemy bawić się na PS5, o ile w ogóle dostanie, bo tam tylko bezmózgie strzelanki. Poza tym poprzednia generacja pokazała, która konsola ma najlepsze gry.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

WiiU wygrywa ten rok.

Ale badzmy szczerzy, w CW liczy sie tylko Sony i MS

Opublikowano

No ja nie musze ukrywac swojego gamercard'a. Mam wybór spory - stad te wszystkie gierki w moim profilu, a 3/4 nawet jeszcze nie odpalilem.

No tyle, że mój gt nie jest ukryty, lol.

Wymieniasz jakies premiery z zeszlego roku, omijajac te konkurencji - Dead Nation, Outlast, Killzone itp.

No bo mówię o grach, które mnie interesują. Outlast czy Killzone do nich nienależą.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.