Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nitendo z grami dla 5 latkow nikogo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a nie sory to był guiness:

Opublikowano

Z Łomży to tylko Łomża Mocna.

Opublikowano

Ja to widzę, że gracze olewają sony, bo nie ma w co grać.

A te dane do masz skąd? Aaa wiem, z dupy.

Zresztą boty to tacy gracze ze ostatnio cw to w 90% posty glownie od nich. Takie zatrzesienie gier na tym xo, ze maja czas podczas instalowania 10gigowych patchow na pisanie postów w tym temacie od rana do wieczora.

Opublikowano

Zresztą boty to tacy gracze ze ostatnio cw to w 90% posty glownie od nich. Takie zatrzesienie gier na tym xo, ze maja czas podczas instalowania 10gigowych patchow na pisanie postów w tym temacie od rana do wieczora.

ty masz obydwa next geny, do tego ogrywasz wszystko na lapku a jesteś tuż za podium w ilości postów cw więc trochę hipokryzja

Opublikowano

Za Perełke szacunek, trzeba wspierać nasz region, teraz z Polski tez przywiozlem sobie cały bagaż perełki, tylko butelka.

W przypadku botkow to zrozumiałe, szkoda na kaucję.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

łohohoho, takie śmieszne, boki zrywać

ale jak waldemar trzaskał elaboraty na pięć kartek A4 to jakoś nie wypominałeś, tylko grzecznie plusiki leciały

Opublikowano

ty masz obydwa next geny, do tego ogrywasz wszystko na lapku a jesteś tuż za podium w ilości postów cw więc trochę hipokryzja

Po pierwsze, nie wiem skąd bierzesz te dane więc się w żaden sposób do nich nie odniosę. Po drugie nie raz pisałem, że aktualnie na next genach nie ma za bardzo ciekawych gier, więc nie bardzo hipokryzja z mojej strony. Zresztą to boty lubią się tu szczycić, że są prawdziwymi graczami, tylko dlaczego zamiast grać walą tu posty non stop?

łohohoho, takie śmieszne, boki zrywać

ale jak waldemar trzaskał elaboraty na pięć kartek A4 to jakoś nie wypominałeś, tylko grzecznie plusiki leciały

Twój argument jest inwalidą, nigdy nie dałem waldkowi plusa za jego elaborat.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaczyna się.

66mjr2b.jpg

Czy to ta słynna GENIALNA gra, którą każdy posiadacz PlayStation powinien mieć na półce, tak jak dobry katolik Biblię?

Sposób wysyłki: List polecony priorytetowy

Uwagi:Grę wyślę dopiero w czwartek lub piątek

XDDDDDDDDDDDDD

SONOWCY WYŚCIGOWCY

Edytowane przez ping

Opublikowano

Kazdy powinien ja ograc, a to nie to samo co zachowac na zawsze.

PS: Nie kazdy jest takim za(pipi)istym polaczkiem jak ty , ze moze sobie pozwolic na wydawanie na gre po 150zł i trzymanie jej w nieskonczonosc po 3 ograniach

Opublikowano

ping, twoje posty już sa nudne. Ciągle o tym samym. Ale, żeby nie blo tak kolorowo to przypominam ci jak twoja pecetowa masa opycha DARMOWE Simsy 2 na allegro. Śmiejesz się z baronów a na swój (pipi)idołek nie spojrzysz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Po pierwsze, nie wiem skąd bierzesz te dane więc się w żaden sposób do nich nie odniosę. 

mam wykupionego golda na forum więc proszem:

nfr0c3.jpg

Opublikowano

Gimanzium weszło na forum i nawet historii nie zna, ale ja was uczyć nie będe. Jakie było piractwo w porównaniu na PSone i na Pierwszego Xboxa, jakie było na PS2, a jakie w porównaniu na PS3 i na Xboxa360?? 

Dlaczego ten złom tak dobrze się sprzedawał w polsce? Bo Janusze mogli taniej przerobić xboxa i bany mikrosoftu mieli za nic. PSX też miał się pod tym względem dobrze ale trudniej było ze względu na utratę gwarancji poprzez ingerencję w bebechy konsoli, Czipy lutować człowiek musiał albo sam a jak nie miał pojęcia o tym to jeszcze zlecić robociznę. 

Jak znasz historię to potem możesz na forum obalać Xboty i ich gifami.  :thumbsup:  :banana:

Opublikowano

ping, twoje posty już sa nudne. Ciągle o tym samym. Ale, żeby nie blo tak kolorowo to przypominam ci jak twoja pecetowa masa opycha DARMOWE Simsy 2 na allegro. Śmiejesz się z baronów a na swój (pipi)idołek nie spojrzysz.

Mogę odbić piłeczkę z typami od xboksów, co triale na XBL generowane cebulowane na facebookach czy innych promocjach amerykańskich sprzedają po zecie, albo jeszcze lepiej, sprzedają 15 kodów 48h i piszą, że to XBOX LIVE GOLD miesiąc.

To jest prawdziwe kure.stwo.

@ussr

Przecież wszystkie inne konsole łącznie z Xboksem trzeba rozkręcić, żeby PRZESTROIĆ.

Edytowane przez ping

Opublikowano

"Ku,rwaaaa szybciej nieś tę drabinę bo się do czwartku nie wyrobię"

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Po pierwsze, nie wiem skąd bierzesz te dane więc się w żaden sposób do nich nie odniosę. 

nfr0c3.jpg

Pierwsza trójka to xboty, więc miałem rację.

Mogę odbić piłeczkę z typami od xboksów, co triale na XBL generowane cebulowane na facebookach czy innych promocjach amerykańskich sprzedają po zecie, albo jeszcze lepiej, sprzedają 15 kodów 48h i piszą, że to XBOX LIVE GOLD miesiąc.

To jest prawdziwe kure.stwo.

@ussr

Przecież wszystkie inne konsole łącznie z Xboksem trzeba rozkręcić, żeby PRZESTROIĆ.

Takie (pipi) dzieje się wszędzie, nie wiem dlaczego ty usilnie tylko wspominasz o nim na PS4  zapominając o innych platformach.

Opublikowano

Ale czemu widzisz tylko tę stronę medalu? Kilka postów wstecz pisałem o biedackich praktykach Xboksowców. Nie ma taryfy ulgowej, zarówno obozowi PlayStation jak i Xboxowemu należy się solidne tyranie.

Opublikowano

"ellie wskakuj na tą paletę bo tracimy kolejną dychę"

Zresztą to boty lubią się tu szczycić, że są prawdziwymi graczami, tylko dlaczego zamiast grać walą tu posty non stop?

wypraszam sobie, ja gierkę mam odpaloną, naciskam ESC, później ALT+TAB, następnie F5 i w kilka sekund nowy jednolinijkowiec jest. multi-tasking to podstawa w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Nie wiem po co komus TLOU na polce, skoro np. nie spodobalo mu sie multi...

Kolekcjonerow gier pidelkowych na tym forum pewnie mozna policzyc na palcach jednej reki, a i Ci czesto potrzebujac zastrzyku gotowki decyduja sie na sprzedaze.

Ze niby reszta ma czas i chec by po roku, dwoch wracac znowu do tego samego singla?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale czemu widzisz tylko tę stronę medalu? Kilka postów wstecz pisałem o biedackich praktykach Xboksowców. Nie ma taryfy ulgowej, zarówno obozowi PlayStation jak i Xboxowemu należy się solidne tyranie.

Mimo wszystko najwięcej postów walisz o TLOU na allegro i składkach.

Opublikowano

bo blacharze to nie cebula, bundle za 1$ i pod kazdym narzekania jaka (pipi)nia. Najlepsza akcja przy bundlu EA, pare dużych gier i płacz bo jednego dead space nie bylo. Oczywiscie potem handlowanie tym na allegro.

Opublikowano

Nie wiem po co komus TLOU na polce, skoro np. nie spodobalo mu sie multi...

Kolekcjonerow gier na tym forum pewnie moznabyloby policzyc na palcach jednej reki, a i Ci czesto potrzebujac zastrzyku gotowki decyduja sie na sprzedaze.

Ze niby reszta ma czas i chec by po roku, dwoch wracac znowu do tego samego singla?

Patrząc na to jakie jaranko było tym, że wychodzi remaster wersja z opcją zmiany detali jak na pececie, to chyba tak.

Opublikowano

nfr0c3.jpg

ohohoho jak xboty próbują ratować temat jezu. Tymczasem statystyki forum w lipcu:

Fora z największą liczbą wyświetleń tematów (TOP 10): 

Władza, Kobiety, Pieniądze - 34065
Sony - 10556
Kącik RPG - 4712
Tekken - 3182
Nintendo - 3048
Opinie, komentarze - forum, magazyn - 2766
Kupię - 1796
Region Filmowy - 1308
PC - 1137
Seriale - 1136

i ja się pytam gdzie ten Wasz xbox bękarty gamingu? Na forum #nikogo, w branży jeszcze mniejsze znaczenie, gry słabiuśkie a jak coś to multiplatformy łykają patche aby od biedy dorównać trendom (czytaj: Nadkonsoli), a to dopiero początek generacji. Czuję nowego xboxa za 4 lata, takie to ruchanie będzie obecne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.