Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie dlatego. Kurffa, taki matrix się potem z tego zrobił, plus te wkurzające QTE, ze się w to grać nie dało.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Często czytam, że Indygo w połowie siada. Czy ktoś mógłby napisać w spoilerze dlaczego?

Matrix i zjawiska nadprzyrodzone. Dodatkowo gameplay robi się wkur,wiający, gdzie masz 1,5-minutowe QTE, które nawet nie ma za wiele wspólnego z tym co się naprawdę dzieje.

Opublikowano

Nigdy nie kupiłem żadnego remastera i nie zamierzam. jeżeli już to halo master czif edyszyn aby może wreszcie sie do tej serii przekonać.

Czyli co nie pokażesz gamertaga, który by potwierdzał, że grałeś w PGR'a? Jesteś kłamcą i tyle.

Bujaj się - po pierwsze niczego nie musze ci udowadniać, po drugie nie pokażę tego gamertaga bo go najzwyczajniej w świecie nie pamiętam. Tylko taki beton jak ty nie może zrozumieć, że założyłem nowe konto jednak dlatego, że nie pamiętałem dostępu i danych do starego.

Opublikowano

Nie pamiętasz jaką miałeś nazwę konta? Ojej xD.

Opublikowano

Nigdy nie kupiłem żadnego remastera i nie zamierzam. jeżeli już to halo master czif edyszyn aby może wreszcie sie do tej serii przekonać.

Czyli co nie pokażesz gamertaga, który by potwierdzał, że grałeś w PGR'a? Jesteś kłamcą i tyle.

Bujaj się - po pierwsze niczego nie musze ci udowadniać, po drugie nie pokażę tego gamertaga bo go najzwyczajniej w świecie nie pamiętam. Tylko taki beton jak ty nie może zrozumieć, że założyłem nowe konto jednak dlatego, że nie pamiętałem dostępu i danych do starego.

XD

Na prawdę liczysz, że ktoś ci w te bajeczki uwierzy? Powodzenia.

Opublikowano

Dzizas, kidnappa, idź kupować remastery na tej swojej kochanej PS4. Masz kolejnego do kolekcji.

h939DA914.jpg

ja bym to przytulił gdyby wywalili press x for jason i beyonda. jestem jednym z niewielu którym całe indigo siadło. a jedna piosenka theory of a deadman była bardzo fajna, zaraz wam znajdę która. ost badalamentiego <3. a laptopy vaio są tak popularne bo piotr obsowski miał takiego.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Oj Maciuś Maciuś ...

PSN mial Maciomaniak, GT ma Maciomaniak - z taka inwencja tworcza na pewno ten mityczny GT musi byc trudny do zapamietania.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Oczywiscie taka otwartosc tylko u Xbotow, wiadomo ciagnie do dobrych gier. Klapeczki nawet z Knacka zrobia GOTY platformowke, ewentualnie ograja jakies gry na laptopie xD. Wazne ze od SONY.

Najwięksi koneserzy Knacka w tym temacie to zdaje się Ins i Maciuś więc fakt, ciągnie was do dobrych gier  :lol:

Opublikowano

Oj Maciuś Maciuś ...

PSN mial Maciomaniak, GT ma Maciomaniak - z taka inwencja tworcza na pewno ten mityczny GT musi byc trudny do zapamietania.

ja obstawiam MaciomaniakPL :)

Opublikowano

o ta:

ohhhhhhh it hurts to liiiiiiveeee <nutki>

Opublikowano

Mi rowniez podpasował indigo / fahrenheit, fajna gierka. Heavy Rain rownież ok.

Kidnappa tak walczy o pokazanie gamertaga a sam ma poukrywane xD

Opublikowano

Potrafiłem to grać na gitarze zanim od konsolowego pada mi łapy poskręcało.

Swoją drogą po co chować gamertagi na forum konsolowym? Należy być transparentnym!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Oj Maciuś Maciuś ...

Jeszcze na YT Maciomaniak - konto z tym hitem:

http://www.youtube.com/watch?v=1DoNPgs1J1M

Revolution's On! Modification of the song that fills proud fans of Xbox One. Listen and evaluated. Xbox One is the best for people who want to play through the network, with friends or on the split. Enjoy the games, do not behold the pixels, do not count the polygons, have fun. You will not find this on competitive platforms.

Best pad, the best network service, the best games and the biggest multimedia options. Xbox One is currently the best platform for lovers of fun and games. The snap, applications such as "Destination Brazil". Games like Forza Horizon 2, or Sunset Overdrive, DX12, Drivatar, and revolutionizing the fun through the power of the cloud. Only on Xbox One.

Opublikowano

Dziś taka dyskusja o photo mode, to macie

10403713_608668592579069_770038966535605

W jednej lokacji siedziałem z 20 minut, takie to trudne i zręcznościowe, obecnie goty.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dziś taka dyskusja o photo mode, to macie

10403713_608668592579069_770038966535605

W jednej lokacji siedziałem z 20 minut, takie to trudne i zręcznościowe, obecnie goty.

To screen z gry? Serio tak polską czcionkę zje.bali?

@Teka

Dobre ratio, prawdziwy gracz Xboksowy. Pjona.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Mi rowniez podpasował indigo / fahrenheit, fajna gierka. Heavy Rain rownież ok.

Kidnappa tak walczy o pokazanie gamertaga a sam ma poukrywane xD

Nie tyle co walczę, chodzi o to, że mówił, ze grał w PGR'a, ktoś go poprosił o podanie gamertaga, ten podał na którym jest może z 15 gierek w tym brak wspomnianego wyżej PGR'a, potem ktoś mu o tym napisał a ten zamilkł. Przypomniało mi się to po prostu, bo byłem ciekaw czy jednak pokaże tego gamertaga z PGR'em. Jak widać zapomniał danych do starego :D

Opublikowano

Oczywiscie taka otwartosc tylko u Xbotow, wiadomo ciagnie do dobrych gier. Klapeczki nawet z Knacka zrobia GOTY platformowke, ewentualnie ograja jakies gry na laptopie xD. Wazne ze od SONY.

Najwięksi koneserzy Knacka w tym temacie to zdaje się Ins i Maciuś więc fakt, ciągnie was do dobrych gier  :lol:

No ale na PS4 nie ma lepszego exa od Knacka to do czego innego ma ciągnąć ?

PS. Knack jest dobra grą, może sonowski plebs w końcu zagra w porządnego exa na PS4 jak go wrzucą do plusa kiedyś.

Opublikowano

XD

Biednemu Maciomaniakowi nikt nie powiedział że jest opcja odzyskiwania hasla/konta, ale pewnie maila tez nie pamiętał XD

Dobrze że pamięta jak w PGRa grał, pamięta że mu się podobał, wtedy ta gra miała to coś, miała duszę, teraz gdy na półce patrzy na niego Kinect wszystko na ps4 nie ma duszy.

A najważniejsza osoba z zespołu która wydała świetne PGRy jest jedną z najważniejszych osób przy Driveclubie.

Opublikowano

Trochę zabawny jest najazd na Maciomaniaka przez ludzi, którzy sami nie podają swoich tagów/ID. W ogóle zabawne jest ocenianie po trofikach, bo wtedy według własnych kryteriów powinniście klękać do miecza pingowi czy MaZZeo

Opublikowano

To screen z gry? Serio tak polską czcionkę zje.bali?

Oddworld tak jak i Transistor ma polskie napisy. Miło ze strony SCEP, że nawet małe produkcje z PSS zaczynają tłumaczyć.

Sony takie dobre <3, a co tam w microshit polska? :lol:

Opublikowano

Trochę zabawny jest najazd na Maciomaniaka przez ludzi, którzy sami nie podają swoich tagów/ID. W ogóle zabawne jest ocenianie po trofikach, bo wtedy według własnych kryteriów powinniście klękać do miecza pingowi czy MaZZeo

Tu nikt nikogo nie ocenia po trofeach, tu tylko chodzi o tepienie kłamstwa.
Opublikowano

Jestem najbardziej konsolowym człowiekiem na tym forum. Grałem w najwięcej gier z was wszystkich. Przyszedłem Wam objawić prawdę:

Sprzedajcie konsole, kupujcie pecety.

Opublikowano

@Teka

Dobre ratio, prawdziwy gracz Xboksowy. Pjona.

dzięki paweł, z pod twoich palców to wiele znaczy.

Dark Sector - Brutal Difficultuy : 324

wyskocz do tego! gierkę kupiłem używaną (wtedy jeszcze bardzo nieodpowiedzialnie wspierałem rynek wtórny) od użytkownika Michaelis, którego gorąco z tego miejsca pozdrawiam.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja najmilej wspominam dwukrotne wyplatynowanie Catherine na PS3 - wydanie japońskie i europejskie, oczywiście oba zakupione prosto od wydawcy. Kupiłem dwa dodatkowe egzemplarze, żeby leżały sobie w folii, tak bardzo polubiłem tę grę.

Potem machnąłem calaka na Xboksie w wersji japońskiej (również kupiona z oficjalnego kanału dystrybucyjnego), powoli przymierzam się do wyklepania 100% w wydaniu amerykańskim i europejskim.

Muszę przyznać, że na Xboksie grało się całkiem zabawnie, ale to jednak kontroler od PlayStation 3 pozwalał na łatwiejsze wykręcanie wyników niezbędnych do zrobienia wszystkich wyzwań.

Tak trzeba robić z dobrymi, niszowymi grami, a nie potem płacz, że Szenmu 3 nie wyszło.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.