Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

sony wyrzeklo sie vity, pewnie killzone mercenary wyladuje na ps3, a na ps4 gravity rush2

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xbone znowu na kolanach, ale przez 4h mieli TR na wylacznosc.

Opublikowano

Alienation w coopie < 3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Opublikowano

Duzo gier bedzie w Plusie w przyszlosci, to dobrze wrozy dla cebulakow.

Opublikowano

Xboty znów na kolanach!!! :)

Opublikowano

:D

Opublikowano

"We shared more games tonight than on any other gamescom"

BAM, koniec

O KU.RVA XDDDDD

MS wytarl nimi dzisiaj podloge.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

urocze zwierzaczki: the game

Opublikowano

KONIEC 

BEKA Z SONY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Najlepszy moment konfy był z pudłami. To chyba niezbyt świadczy o jakości całej.

Opublikowano

Poczekam jeszcze z zakupem indiestation 4,boże jak ja się cieszę,że nigdy nie kupuje konsol na premierę.

Opublikowano

ale ty jestes glupi haha

Kiedy kupujesz ps4? Dopiero na premiere Bloodborne?
Opublikowano

Ficuś, chcę kupić Twoją Vitę!

Opublikowano

Ehh, liczyłem na jakąś kosę.

Opublikowano

Niby fajnie,że zapowiedzieli dużo gierek,ale żadna z nich nie wyglądała na typowego blockbustera.Indyki i cyfrówki są spoko,ale powinni też pokazać coś co autentycznie sprzedaje sprzęt typu nowy God of War.

Z drugiej strony tyle tego ps4 bez gier schodzi,że sony ma w (pipi)e pakowanie hajsu w duże gry.

Opublikowano

Beka z sony:

brak wsparcia vity XDDD

Ps move XDDDDDDD

CHWALĄ SIĘ UPDATEM KONSOLI XDDDDDDDDDDD

gierek nie oceniam, jednemu sie podobają drugiemu nie. ale jedno jest pewne gamescom>e3

Opublikowano

kosa byla, w ekran vity

Opublikowano

Miałem kupić plejkę na xkomie, bo jest za 1450zł, ale nawet tyle to za dużo na konsole bez gier teraz i w przyszłości.

Xboxie przybywaj.

Opublikowano

MIAZGA. Tak właśnie Sony pozmiatało, najlepsza konferencja EVER !!!! 

Opublikowano

Eeee czy mi się wydawało, czy nie pokazali grafiki z Uncharted?

Szczerze to pokazali sporo więcej gier niż M$, ale tak jak to u SONY bez dat, więc zobaczymy te same tytuły na tych samych targach pewnie i za rok i za dwa.

Opublikowano

Rime najlepsza gra na tej konfie, ale o to trudno nie bylo. Zapowiedzieli w ch*j gier ale zero dat premier, najlepsza orientacje mamy jezlei chodzi o DayZ bo ma wyjsc ''in under 3 years'' XDDDD. Ogolnie beka, kolorowe misie i dzikie owce ratuja nadkonsole z 1.8tflopami. Ale Xboty nie maja sie czym martwic. 

10525997_560616040717109_791468722701986

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

dobra to podsumowujemy konfę sony:

-share play (cebula jeszcze nigdy nie była tak łatwa)

-aby czerpać satysfakcję z #driveclub nie musisz wygrywać wyścigów (to jest ten cały auto-play?)

-gierki z vity teraz na playstation 4!

pokażcie mi jeszcze ten żelazny line-up exów na 2014 bo chyba przeoczyłem. ale lista potencjalnych indorów do plusa ciekawa.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.