Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś z tego forum przeszedł "demko" nowego Silenta ?  Nikt nie gra w to cudeńko ? Pewnie tak właśnie jest i chyba nikt z tego forum nie przeszedł demka co dobitnie wskazuje, że ta żałosna barania nacja tylko gifami żyje.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale bul dupy botów bo Sony rozjechało ich Bloodborne'm i cichym wzgórzem. Ależ pięknie to się czyta :D

Nie nas ale konkurencję :D 

Opublikowano

Ja yebie, ea  xDD

Opublikowano

no w tym roku to wygląda raczej tak

DriveClub  vs SO, jazda lambo po burakach, rimejk 10 letniej gry, ORI

fix'd

Opublikowano

Biorac pod uwage o ktorej pojawilo sie demko, a teraz normalni ludzie sa w pracy, to ciezko by bylo wiele relacji.

Opublikowano

Demko pojawiło sie wczoraj około dwudziestej, przykro mi, że w takich godzinach klapy muszą pracować.

Opublikowano

Prawdziwy baron playstation powinen byc tak bogaty ze nie musi pracowac. Cos slabo z wami.

Opublikowano

Dobrze że blacharze robią selekcję tych śmieci w wysypisku zwanym stream, i później co ciekawsze pojawi się na PS4,mnie pixele na pol ekranu nie kręcą, are ktoś może będzie miał fun.

Nie mogę się doczekać powrotu do domu po pracy i odpalenia p.t. Gra już się ściąga dzięki zdalnemu odpaleniu ściągania dzięki dostępowi do przeglądarki internetowej. Oczywiście tylko na PS4, Tylko Sony.

Opublikowano

Ale wczoraj konsole pojechały z rycerzykami kultu komunijnej blachy jak z przysłowiową furą gnoju. 

Oprócz Bloodborne, nowy Silent. Order a za nim Until Dawn. Driveclub, wygrzebanie z obmierzłego gówna PC-towych indyków najlepszych sztuk, a na dokładkę swoje magiczne exy jak Rime, Wild czy Alienation, wymieniać można więcej. 

Dodatkowo, GPU za ponoć 400zł ponownie poniża Titany i inne barachło prezentując tak przez wielu wyczekiwaną wprost fotorealistyczna oprawę. Magia powraca.

Teraz by trzeba jeszcze wymienić gry z XO ale nie chce by jakiś słabszy rycerzyk nie wytrzymał, i poszedł załamany do parku ze sznurkiem. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Raven przyznaj sie, chodzisz wkvrwiony bo Sony ukradlo ci Papers Please :(

Nie wierzę, że uda im się dobrze zrobić port tej gry ps4, na 100% będą uproszczenia dla konsolomaniaków, typu dłuższy dzień albo automatyczne przełączanie między papierami. Ficuś odpali grę na vicie i powie, że zaje.bisty ekspirjens na słuchawkach i oledzie mimo, że wcześniej miał w du.pie tę grę.

Opublikowano

Szatanek, "Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji."

:confused:

Bu47G2oCQAEX8y_.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Beka jak klapersy zakrzywiają czasoprzestrzeń, każdy narzekał w trakcie konferencji sony, że już dość tych indiegó.wień z androida a dzisiaj, że miazga była :teehee:

Srogie ćpańsko macie tam z tyłka Waldusia. Faktycznie tylko Bloodborne, Rime i Wild (które są pewnie pierdołami z psn za 50zł) robią jakiekolwiek wrażenie.

btw MS polska taki dobry i na premiere w polsce przygotował takie coś i to normalnych cenach z wszystkimi DLC.

• Sunset Overdrive – pełna polska wersja językowa z napisami i dubbingiem
• Forza Horizon 2 – pełna polska wersja językowa z napisami i dubbingiem
• Halo 5 (beta) – pełna polska wersja językowa z napisami i dubbingiem
• Dance Central Spotlight - polska wersja językowa z napisami
• Kinect Sports Rivals – pełna polska wersja językowa z napisami i dubbingiem
• Project Spark – pełna polska wersja językowa z napisami i dubbingiem
• Fable Legends – pełna polska wersja językowa z napisami i dubbingiem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Raven przyznaj sie, chodzisz wkvrwiony bo Sony ukradlo ci Papers Please :(

Nie wierzę, że uda im się dobrze zrobić port tej gry ps4, na 100% będą uproszczenia dla konsolomaniaków, typu dłuższy dzień albo automatyczne przełączanie między papierami. Ficuś odpali grę na vicie i powie, że zaje.bisty ekspirjens na słuchawkach i oledzie mimo, że wcześniej miał w du.pie tę grę.

Głównie będzie się rozchodzić o mniejsze piksele.

Czyli warto kupować PS4 dla demka PT?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

bluber bierzesz xbona czy jaranko figaro style?

Opublikowano

Ficuś odpali grę na vicie i powie, że zaje.bisty ekspirjens na słuchawkach i oledzie mimo, że wcześniej miał w du.pie tę grę.

mialem w du.pie jak kazda gre na pc, moj pc experience skonczyl sie w 2002r, od tamtej pory skonczylem tylko HL2, gralem na kurniku, w sieciowego bilarda i w stare gry point&click i emu. Jak PP wyjdzie na vite to z checia obadam o co ten raban - hotline miami i hype wokol niego nie sprostal mojej wizji choc sama gra nie byla zla i fajnie sie bawilem, zobaczymy co z kolejnym pc-towym mejsaszem. Zreszta nie mam w zwyczaju krytykwoac gier w jakie nie gralem lub nie mialem stycznosci albo sie w ogole nie interesowalem.

Opublikowano

Bluber znów ma niedobór białka zwierzęcego [*]

Beka z was jest.

Ex na plejstejszon - dobrze, #4theplayers

Ex na xboxa - co za gó,wno, jeżdzenie po burakach, i tak ten nowy Tomb Raider to gunwo, mamy Uncharted

Indie na PC i Xboxy - co za gó.wno haha z telefonu gierki, pejpers pliz xD, humble bundle za dolara

Indie na PS4 - świetne, oryginalne gry być może nie dla mnie, ale komuś może się spodobać, no i dzięki, że robicie przesiew.

Tomb Raider, który jest czasowym exem prawdopodobnie -

no super przetestujecie dla baronów i za pół roku ogramy definitive edyszyn za 200zł, albo ogramy na PC, z których wiecznie mamy beke

Nowy SH dostępny na PS4 - haha robactwo nie zagra, gimbaza nawet nie wie co to Akira Yamaoka,

laughing-lol-crazy.png

leczcie się ja wam dobrze radzę :sorcerer:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Silent Hill to raczej nie ex ale tak poza tym wszystko się zgadza.

Opublikowano

Bloodborne to był pewniak, ale nowy Silent to mega pozytywne zaskoczenie. Mam nadzieję, iż na TGSie czeka nas coś równie pozytywnego. 

Prawdziwy baron playstation powinen byc tak bogaty ze nie musi pracowac. Cos slabo z wami.

Baroni pracują dla dobrobytu i przyszłości kraju 8)

Opublikowano

Hahah, jak bul dupy, bluber kolejny po rejwenie na skraju załamania nerwowego, jakże udane targi :). Jak tylko Sony rozdeptuje robaków i jest beka, to ci mają problem ze zrozumieniem idei tego tematu, mimo że tyle w nim siedzą.

Łapcie na jeszcze większy bul dupy. Gry z "duszą" tylko na PS4.

jiyuhr.gif

PS. A pisząc serio i bez trollowania, to eksy na xbona serio wyglądają jak rozwolnienie przy tych na Nadkonsoli.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przypomnij YETI kiedy kupujesz Infamous: Second Son?

Opublikowano

Czy ktoś z tego forum przeszedł "demko" nowego Silenta ?  Nikt nie gra w to cudeńko ? Pewnie tak właśnie jest i chyba nikt z tego forum nie przeszedł demka co dobitnie wskazuje, że ta żałosna barania nacja tylko gifami żyje.

Wczoraj w nocy juz przeszedlem :), zajelo mi to ponad godzine.

Opublikowano

Bluber znów ma niedobór białka zwierzęcego [*]

Beka z was jest.

Ex na plejstejszon - dobrze, #4theplayers

Ex na xboxa - co za gó,wno, jeżdzenie po burakach, i tak ten nowy Tomb Raider to gunwo, mamy Uncharted

Indie na PC i Xboxy - co za gó.wno haha z telefonu gierki, pejpers pliz xD, humble bundle za dolara

Indie na PS4 - świetne, oryginalne gry być może nie dla mnie, ale komuś może się spodobać, no i dzięki, że robicie przesiew.

Tomb Raider, który jest czasowym exem prawdopodobnie -

no super przetestujecie dla baronów i za pół roku ogramy definitive edyszyn za 200zł, albo ogramy na PC, z których wiecznie mamy beke

Nowy SH dostępny na PS4 - haha robactwo nie zagra, gimbaza nawet nie wie co to Akira Yamaoka,

laughing-lol-crazy.png

leczcie się ja wam dobrze radzę :sorcerer:

A teraz wklejaj osoby z cytatami.
Opublikowano

Klapy w 2014 dostaja kolejna porcje gier indie z PC, w tym Papers Please ktore bedzie najlepsza gra na ps4 jak narazie a w CW wozonko jakby juz mieli Bloodorne odpalone i z 10 exow do ogrania.

Reszta gier to odlegla przyszlosc I wypisujac cos o bolu tylka ravena czy innych blaszek chyba zapominacie, lub odwracacie wzrok od boskiego swiatla Gabena wygladajacego niesmialo zza PCtowego horyzontu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.