Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przecież i tak większość ludzi którzy płaczą o te karty (xD) to pecetowe robactwo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zapewne flejmu by nie było gdyby to dotyczyło wersji PS4.

spustów nie byłoby końca, że baronowie dostaną coś lepszego, a tak to jest ból du,pki

dokładnie to samo pisałem w temacie W3. Ekskluzywne DLC do destiny = najlepsza wersja tej gry, #4theplayers. Brak szmaty na PC/PS4 = hańba CD Red wy ku.rwy jak możecie tak ugodzić w plecy waszych fanów!!!

Opublikowano

Całkiem znośna lista, nie ma bulwersu. Okami bym tylko zamienił z WoWem.

RE4 za nisko, przynajmniej o 20 miejsc. A największą porażką zestawienia jest brak Mafii.

Opublikowano

dokładnie to samo pisałem w temacie W3. Ekskluzywne DLC do destiny = najlepsza wersja tej gry, #4theplayers. Brak szmaty na PC/PS4 = hańba CD Red wy ku.rwy jak możecie tak ugodzić w plecy waszych fanów!!!

Fani na plejstejszyn, którzy zaczynają od 3 części. xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No to wyobraź sobie jakby Bungie obiecywało od początku 1 godzinny additional mission w Destiny dla pre-orderowców obydwu sprzętów i nagle wypięło się na xbona. Nie, wcale nie było by gadek o ugodzeniu w plecy, po gadkach o traktowaniu wszystkich po równo. xDD

Szmata czy nie szmata. Takich rzeczy się zwyczajnie nie robi. "W imię zasad skurvysynu"

Opublikowano

A w uncharted 3 za darmo to się gra co nie Raven? xDD

Opublikowano

Share Play ograniczone do 60 min. Czyli po prostu dali triale z Plusa pod przykrywka nowej opcji XD. Oczywiscie na poczatku musimy poczekac az PS4 dostanie Soft 2.0. A klapy myslaly ze beda cale gry przechodzic XDDD.

Opublikowano

Chodziło mi że wątpisz w dobroć <3ony 

Opublikowano

Share Play ograniczone do 60 min. Czyli po prostu dali triale z Plusa pod przykrywka nowej opcji XD. Oczywiscie na poczatku musimy poczekac az PS4 dostanie Soft 2.0. A klapy myslaly ze beda cale gry przechodzic XDDD.

Hahahahaha YETI jak pisał, że dzięki Share Play nie kupi już żadnej gry. xDDDDDDDDDD

Opublikowano

SharePlay od samej zapowiedzi było bezsensownym ficzerem - twoja konsola musi być uruchomiona non stop żeby ktoś na swojej PS4 mógł grać w twoją grę i to nie przechodził na swoje konto tylko na tego czyja była gra, taki autoplay w wykonaniu Sony :P Kolejny stopień casualizacji, nie możesz przejść gry, to zrobi to za ciebie kolega.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No najlepiej to jakby gierki za darmo dawali bo Sony takie dobre i powinno dbać o gracz.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=GeX38RD52-4

SuperBunnyhop pięknie tłumaczy jak to Sony właśnie szykuje największe dildo do wciskania swoim fanom w odbyty. Sony takie dobre, tak tak.

ktoś poważnie traktuje tą uslugę? wypożyczenie paruletniej gierki na parę godzin w cenie $5 - tylko debile na to pójdą.

Wróżę więc sukces na Playstation 4.

Playstation Now is literally just as greedy and anti-consumer as the old Xbox One DRM policies-

OH BUT IT'S BASED SONY WHO IS DOING IT SO IT'S OK OK!

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ciekawe czy ten cały SharePlay pociągnie ciut dłużej niż pozostałe genialne rzeczy forsowane przez Sony jak wonderbook,Pseye,move,3D itd :teehee:

Zamiast skupić się na ciągłych poprawach systemu,sieci i grach to marnują czas i kasę na pierdoły.

Opublikowano

Karty, niezla rekompensata. Proponuje xbona sprzedawac z albumem a do kazdej gorzej wygladajacej gry dodawac naklejki.

Opublikowano

Naklejka juz byla, przy Xboxie Day One Edition XD.

Opublikowano

image.jpg

ostatnie-zyczenie-kwestia-ceny-duze.jpg

:D

Opublikowano

Next-genowe linie energetyczne, witamy.

avehc98kzwb9hj8kuvo5.jpg

tbp9hdrx789gvq33cicn.jpg

No ale milijon drzew...

Opublikowano

No cóż, stacji developerskich do pudełka z grą nie wrzucą, ostatecznie jakoś to muszą uruchomić na tych laptopowych GPU w PS4, więc zaczynają się cięcia [*].

Opublikowano

DriveClub ma ogrom takich uproszczeń, nie dość, że zamknięte tory, to jeszcze w dniu premiery będzie płacz, że niektóre trasy są fajne, a niektóre tak brzydkie, że wygląda jakby je robiło inne studio na inną konsolę :P

Swoją drogą, wszędzie się chwalą deszczem i efektami atmosferycznymi, a powiedzieli już kiedy ten deszcz się w grze pojawi?

4#theplayers!

Opublikowano

Smutne jest to co piszesz Maciek. Skąd w Tobie tyle uszczypliwości? Kiedyś byłeś w obozie Sony, aż tak źle Ci było?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.