Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w dziale TLOU kilka osób pisało o głośnych i ciepłych konsolach, także wkleje tu patent marekjw z forum, który rzucił pomysł, prosty sposób na lekkie schłodzenie PS4

generalnie nie mam z tym problemu, ale nagrzewała mi sie szafka, a po tym dodatkowo konsola jest chłodniejsza  :)

http://i.imgur.com/BEDJ05W.jpg?1

http://i.imgur.com/ZALq8QD.jpg?1

http://i.imgur.com/l9HbXrP.jpg?1

http://i.imgur.com/EtI9wL8.jpg?1

tak to u mnie wygląda, sorry za jakość zdjęć, z tel po szybkiemu

nóżki są zrobione z takich podkładek z twardego plastyku, na które przykleiłem wycięte z podkładki pod myszke plastry

są miekkie, lekko poziomują i pochłaniają wszelkie wibracje

BEDJ05W.jpg?1

kolejna beczunia ze szrota ps4 bez gier, DS4 oklej taśmą, zeskrob gumki, kup nakładki a do ps4 zrób nóżki pod konsole bo grzeje mi szafkę i wyje xD 

Ciekawe kiedy będzie nowy bundle pack pshita4 z:

Zrob-to-sam-Ozdoby-z-filcu-5624-1.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdyby mierzyć wszystkich Xbotów na podstawie twojej osoby to obraz byłby, w najlepszym wypadku, dramatyczny

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

52b84fa6040e7832med.jpg

Książe xboxa czuje sie znudzony waszymi przepychankami w cw, grać byście zaczęli a nie wykłócać się o karty do wieśka. zaraz przysiadam do dlc do black flaga i moze partyjka heartstona, a wy co? milion drzew na trasie i poduszkowce kontra pastelowy rajd po burakach. wstydźcie sie!

Opublikowano

W sumie jestem zadowolony z tego SharePlay bo odktywa to calkiem nowe poklady beki z baronow. Jakis trudny moment w grze ktorego nie mozesz przejsc? Boss? Brakuje ci kilki pucharkow na platynie? Nie ma problemu, zakladasz stosowny temat na forum pt ''POMOCY, ZACIOLEM SIE, TA GRA MNIE WYKANCZA'' i juz reszta Januszy biegnie aby poratowac biednego kolege. Jezeli masz smykalke do interesow to szybciutko zakladasz aukcje na Allegro - ''ZAPOMOGA DLA JANUSZY'' i oferujesz swoja pomoc w przechodzenii gier, oczywiscie za drobna oplata. Interes bedzie sie krecil, a na forumku kazdy baron nagle odsloni swoje PSN ID, cale w kolorze platynowym. Czekaja nas piekne czasy pelne usmiechu XD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Blaszki się więcej udzielają tutaj niż w swoim dziale, to chyba mówi wszystko o kondycji komunijnych xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak by mi płacili za przechodzenie ludziom gierek, to dla mnie nic w tym złego.  Poza tym, to na xboxie ludzie zaczeli robić ustawki na acziki jako pierwsi.

Opublikowano

Po co komu multimedia w konsoli? Mój najtańszy 2 letni TV posiada wszystkie te cechy. Łącznie z mkv, str, i serverem mm. A trudno o gorszy odbiornik.

no dokładnie tak. Jaranie się multimediami które odpala dana konsola to śmiech. Chyba ze ktoś podpina konsole za 1500+ to CRT albo 22" LG Flatron to sorry :P
Opublikowano

Jak by mi płacili za przechodzenie ludziom gierek, to dla mnie nic w tym złego. Poza tym, to na xboxie ludzie zaczeli robić ustawki na acziki jako pierwsi.

Bo sony na początku nie zainplementowali aczików bo stwierdzili, że nie są potrzebne.

Opublikowano

Jak by mi płacili za przechodzenie ludziom gierek, to dla mnie nic w tym złego.  Poza tym, to na xboxie ludzie zaczeli robić ustawki na acziki jako pierwsi.

przypomnij sobie kiedy sony wprowadziło trofea a potem palnij się w łeb xD

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Po co komu multimedia w konsoli? Mój najtańszy 2 letni TV posiada wszystkie te cechy. Łącznie z mkv, str, i serverem mm. A trudno o gorszy odbiornik.

no dokładnie tak. Jaranie się multimediami które odpala dana konsola to śmiech. Chyba ze ktoś podpina konsole za 1500+ to CRT albo 22" LG Flatron to sorry :P

No w ogóle jaranie sie konsolami to śmiech.

Opublikowano

bo osiągnięcia na xboxie były pierwsze.
Opublikowano

xD xD xD xD xD xD. Jak nie kumasz to się nie wypowiadaj. xD xD xD xD xD xD xD xD. xD xD xD xD xD xD xD xD. Problem nie leży w tym, kiedy sony wprowadziło trofea, tylko, że tutaj boty się z tego nabijają, że teraz klapy będą robić trofea za innych, a sami to robią od początku aczików na xboxie. xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD. Sorry za mało xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Opublikowano

Napinajcie sie kto pierwszy co zrobil, a 10 lat temu na Allegro mozna bylo kupic sobie speed leveling postaci w WoWie za kilkanascie dolcow XDDD.

@Ferris

Bardzo lady post, duzo XD, propsuje.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

lawpma.gif

Moża dwa titany w sli by pociągnęły przy oczywiście tonie stutteringu i dziwacznych doczytek jak w co drugiej gierce na blaszce.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Napinajcie sie kto pierwszy co zrobil, a 10 lat temu na Allegro mozna bylo kupic sobie speed leveling postaci w WoWie za kilkanascie dolcow XDDD.

@Ferris

Bardzo lady post, duzo XD, propsuje.

Dziękuje hav3n'ie, uczę się od najlepszych xD

Opublikowano

W sumie jestem zadowolony z tego SharePlay bo odktywa to calkiem nowe poklady beki z baronow. Jakis trudny moment w grze ktorego nie mozesz przejsc? Boss? Brakuje ci kilki pucharkow na platynie? Nie ma problemu, zakladasz stosowny temat na forum pt ''POMOCY, ZACIOLEM SIE, TA GRA MNIE WYKANCZA'' i juz reszta Januszy biegnie aby poratowac biednego kolege. Jezeli masz smykalke do interesow to szybciutko zakladasz aukcje na Allegro - ''ZAPOMOGA DLA JANUSZY'' i oferujesz swoja pomoc w przechodzenii gier, oczywiscie za drobna oplata. Interes bedzie sie krecil, a na forumku kazdy baron nagle odsloni swoje PSN ID, cale w kolorze platynowym. Czekaja nas piekne czasy pelne usmiechu XD.

dokladnie tak, jedynie na Allegro moim zdaniem bedzie wysyp aukcji typu ZAGRAJ 60 MINUT cena KUP TERAZ 5pln

Opublikowano

xD xD xD xD xD xD. Jak nie kumasz to się nie wypowiadaj. xD xD xD xD xD xD xD xD. xD xD xD xD xD xD xD xD. Problem nie leży w tym, kiedy sony wprowadziło trofea, tylko, że tutaj boty się z tego nabijają, że teraz klapy będą robić trofea za innych, a sami to robią od początku aczików na xboxie. xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD. Sorry za mało xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

ach ten okropny microsoft. najpierw wymyślił piractwo, a potem achievement whoring :(.

dokladnie tak, jedynie na Allegro moim zdaniem bedzie wysyp aukcji typu ZAGRAJ 60 MINUT cena KUP TERAZ 5pln

nie radzisz sobie z #driveclubem? trofeum za rajd na manualnej skrzyni biegów do dla ciebie za wiele? dołącz do naszego klubu, już za 30zł miesięcznie wygramy za ciebie wszystko co się da. 100% satysfakcji, 0 wysiłku!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pięknie piecze xboty funkcja Share Play ojjjj piecze, normalnie miód na serce właścicieli PS4 :D.

"Jutro" M$ zapowie to samo na X0 i nagle będzie wychwalanie jaki to M$ dobry.....

Tylko SONY! #4THEPLAYERS

Opublikowano

Wklejacie tego ordera jakby ta gra miała być dobra czy coś.

Opublikowano

hahaha już widzę cebularzy jak na gumtree reklamują swoje "usługi"

"oferuje 60 min nieskrępowanej rozgrywki z gier <lista gier>, możliwość wbijania trofeów i konsultacje na party chat, cena: 5zł, wbite brązowe trofeum: dopłata 1zł, srebrne 2zł, złote 5zł, platyna 15zł".

Opublikowano

Wklejacie tego ordera jakby ta gra miała być dobra czy coś.

Nawet jeśli okaże się, że kaszalot to przyjemny dla normalnego, zdrowego oka, jak piękna ale tępa i pusta laska  :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ja glupi kupilem DS+DS2 zeby poczym magie From Software, przesiedziec dlugie godziny, obmyslic strategie, zobaczyc o co chodzi aby na pelnej KVRWIE wejsc do swiata BloodBorne.....a tutaj okazujes sie ze wystarczy dac pada koledze :( Czuje sie oszukany :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A no, zagram na pewno bo podoba mi się klimat tej gierki no ale szkoda że zrobili z tego tępą szczelanke.

Opublikowano

"Jutro" M$ zapowie to samo na X0 i nagle będzie wychwalanie jaki to M$ dobry.....

funkcja share-play? zawsze szanowałem tą grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.