Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Project CARS lepszy na PS4? Ale Maciomaniak mówił co innego, eh, jedyny słuszny racer na nowa generację najlepszy na PS4

#4barons #onechoice #onlySony

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapków piecze, bo nie będą mogli zarabiać na wbijaniu trofeów :(...

Imo fajna opcja, aby sobie grę sprawdzić przed zakupem. Godzinne triale to nie to samo, bo pierwsze chwile z grą, raczej nic ciekawego nie oferują.

Ale to sony, obstawiam streaming na poziomie 480p z YouTube

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

hahaha już widzę cebularzy jak na gumtree reklamują swoje "usługi"

"oferuje 60 min nieskrępowanej rozgrywki z gier <lista gier>, możliwość wbijania trofeów i konsultacje na party chat, cena: 5zł, wbite brązowe trofeum: dopłata 1zł, srebrne 2zł, złote 5zł, platyna 15zł".

A kto powiedział , ze bedzie mozliwosc wbicia trofeum na loginie, ktory udostepnia gre?

Opublikowano

Moża dwa titany w sli by pociągnęły przy oczywiście tonie stutteringu i dziwacznych doczytek jak w co drugiej gierce na blaszce.

Sam muszę przyznać bardzo ładne rendery. Ciekawe na czym odpalane. 

2540161-1054368143-14008.gif

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Moża dwa titany w sli by pociągnęły przy oczywiście tonie stutteringu i dziwacznych doczytek jak w co drugiej gierce na blaszce.

Jeśli jeszcze nie będziesz zbanowany to wróć po premierze i przeproś za niewiedzę. 

Opublikowano

2540161-1054368143-14008.gif

Zapytam z ciekawości

Czemu dajesz porównanie Directfeeda z youtubem?

To jest troling?

Jesteś debbilem?

Czy nowy w temacie?

Opublikowano

Ale to sony, obstawiam streaming na poziomie 480p z YouTube

w pif-pafach będzie czuć, że gramy tym ciężko opancerzonym żołnierzem dzięki odpowiednim lagom.

Opublikowano

To nie jest trolling to jest debilizm ( i to yt 240p ). 100 razy było ze strony rozpaczliwych komunijnych. Blaszki mają nowego majtka 120hz xDDDDDDDDDDDD

PS : Nowe ubiory na normalnych materiałach 100 razy lepsze niż przesadzona stara pstrokacizna. Lepiej wpasowują się w klimat. Stare były zbyt teatralne.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Project CARS lepszy na PS4? Ale Maciomaniak mówił co innego, eh, jedyny słuszny racer na nowa generację najlepszy na PS4

Ciebie to ewidentnie coś boli że każdy post odnosisz do mnie. Przykro patrzeć jak z tego bólu dupy zatraciles radość z grania i tylko cyferki się liczą :(

Opublikowano

A no, zagram na pewno bo podoba mi się klimat tej gierki no ale szkoda że zrobili z tego tępą szczelanke.

Mówisz o bloodborne?

Opublikowano

przeproś za niewiedzę. 

Oświeć mnie.

Blaszki mają nowego majtka 120hz xDDDDDDDDDDDD

Mają jeszcze 4k. Nie zapominajmy. 

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Ej nowy Ty jestes blaszak, klapek czy bot?

Opublikowano

przeproś za niewiedzę. 

Oświeć mnie.

Blaszki mają nowego majtka 120hz xDDDDDDDDDDDD

Mają jeszcze 4k. Nie zapominajmy. 

4k używa według reprezentatywnej grupy steamowej w porywach 2 % ( a właściwie nawet mniej ) grających blaszek. Jest to tak śmieszny procent, że tylko kompletni desperaci wymieniają 4k jako coś więcej niż ciekawostkę na dzisiaj.

Nie muszę nic oświecać, jeśli cię jeszcze nie zbanują, wróć po premierze Order i przyznaj , że renderu nie było.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Chyba wszystko po kolei. Wiele systemów nie jest mi obcych (poza xo którego jeszcze się nie dorobiłem).

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Ciebie to ewidentnie coś boli że każdy post odnosisz do mnie. Przykro patrzeć jak z tego bólu dupy zatraciles radość z grania i tylko cyferki się liczą :(
Jak juz zauważyłeś lubię łapać za słowa.

pozdrawiam.

Ps. Pisz więcej swoich mądrości od insajderow, bedzie więcej beki.

Opublikowano

lawpma.gif

może czas kupić normalny komputer i kupować gierki zamiast odpalać wersję -=ReLoAdED=- czy inne Razor1911 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Na co komu pc 4k i titany za 2000 złotych skoro tylko na PS4 z laptopowym gpu można mieć najładniejsze gry: 

ExcellentAnguishedBluegill.gif

Opublikowano

lawpma.gif

może czas kupić normalny komputer i kupować gierki zamiast odpalać wersję -=ReLoAdED=- czy inne Razor1911 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sugerujesz ze reloaded lub razor podwyższają parametry gier?
Opublikowano

:D

jest cross genem imo

Opublikowano

Na co komu pc 4k i titany za 2000 złotych skoro tylko na PS4 z laptopowym gpu można mieć najładniejsze gry: 

Może i brzydkie nie są, ale najszybsze to już nie. 

Powodują problemy w działaniu gier. 

Opublikowano

sugeruję, że spiracone gierki mogą być nieodpowiednio spatchowane albo mieć w sobie jakieś niechciane robale, które mogą powodować dyskomfort

Opublikowano

Beka z blaszek jest tak duża, że udowodniono, że piraty niektórych gier śmigają lepiej od steamowych oryginałów. Steam jest tak pokopany, że potrafi odbierać klatki danym gierkom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Uwaga, uwaga, u Szatanka w dupie się pali, proszę dzwonić po straż pożarną. Koniec przekazu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A no, zagram na pewno bo podoba mi się klimat tej gierki no ale szkoda że zrobili z tego tępą szczelanke.

Mówisz o bloodborne?

o orderze

Opublikowano

Beka z blaszek jest tak duża, że udowodniono, że piraty niektórych gier śmigają lepiej od steamowych oryginałów. Steam jest tak pokopany, że potrafi odbierać klatki danym gierkom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale weź juz skończ. Twój ból dupy o to, że spiracony divinity nie smiga na twoim lapku z komunii jest za duży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.