Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

devil may cry

final fantasy x

final fantasy xii

dragon quest8

xenosaga ep3

persona4

valkyrie profile2 silmeria

onimusha 2 i 3

okami

ico

shadow of collosous

god of war 1 i 2

trylogia jack and dexter

trylogia ratchet and clack

wymieniac dalej rycerzyki xbota?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

KOTORY >>>>>>>> jRPG z PS2 :P Sad but true.

Ano, fajnie się grało jak człowiek na PC.
Opublikowano

Kotora ograłem na PC,zacna gra ale i tak PS2 ma o wiele więcej do zaoferowania.

Opublikowano

Shenmue 2 na dreamcasta słaby, wersja Xboksowa jest zdecydowanie przyjaźniejsza dla użytkownika. Mając obie wersje na półce, zawsze sięgałem po Xboksową działającą w rozdziałce HD READY.

Opublikowano

Sony wydalo 370mln na Gakai, zmienili nazwe na PS Now I kaza sobie placic 4 dolce za 4h gry.

No ale to napisane w jezyku hydraulikow I sprzataczek wiec nie prawda, lepiej cytowac posty po ingliszu :(

Opublikowano

Shenmue 2 na dreamcasta słaby, wersja Xboksowa jest zdecydowanie przyjaźniejsza dla użytkownika. Mając obie wersje na półce, zawsze sięgałem po Xboksową działającą w rozdziałce HD READY.

Nie, wersja na XBOX ma tak zwalony bloom że nie da się grać + w DC  na wyjściu VGA też jest w HD ready.

Opublikowano

phantom dust > final fantasy X

Opublikowano

I kaza sobie placic 4 dolce za 4h gry.

Ciekawe ilu naiwniaków wtopi w to kasę.

Opublikowano

w przypadku ps3 to do dzis jestem ciekawy jak bylo z jego moca - exy sa topowe i ladniejsze od analogicznych z x360 ale ciekawe ile w tym zaslugi sprzetu a ile umiejetnosci takiego np naughty dog czy gourilla games

Chyba duża, bo np. to nie GG zrobiło najładniejszego FPS'a zeszłej generacji a 343i ze swoim Halo 4.

Tak samo najładniejszym racerem w 30 FPS zeszłej generacji jest Forza Horizon na X360 nawet pomimo tego, że jest open world. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

w przypadku ps3 to do dzis jestem ciekawy jak bylo z jego moca - exy sa topowe i ladniejsze od analogicznych z x360 ale ciekawe ile w tym zaslugi sprzetu a ile umiejetnosci takiego np naughty dog czy gourilla games

Chyba duża, bo np. to nie GG zrobiło najładniejszego FPS'a zeszłej generacji a 343i ze swoim Halo 4.

hahahahahahahahahahaha

killzone3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>halo4 graficznie

Opublikowano

PS2 by nie pociągnął :

Opublikowano

I kaza sobie placic 4 dolce za 4h gry.

Ciekawe ilu naiwniaków wtopi w to kasę.

Kampanię Call of Duty przejdziesz za 4$, więc pół biedy ;P
Opublikowano

hahahahahahahahahahaha

Nie grałem w Halo 4 ale wydaje mi się, że Killzone3 jest bardziej dopakowany szczegółami i to tylko dlatego, że nie oferuje przestrzeni na miarę Chief'a.

Opublikowano

hahahahahahahahahahaha

Chyba na głowę upadłeś.

Opublikowano

Kampanię Call of Duty przejdziesz za 4$, więc pół biedy ;P

W sumie teraz ma to sens.

Opublikowano

KOTORY >>>>>>>> jRPG z PS2 :P Sad but true.

Ano, fajnie się grało jak człowiek na PC.

A na Xbox jak małpa ? Giera potrafiła przyciąć ale bez przesady, że jakaś kiepska wersja czy cuś.

Opublikowano

alez oczywiscie ze k3 graficznie gniecie, ladniejszego fps na konsole nie ma - obraz ostry jak zyleta, solidny framerate w 30fps, swietne tekstury, geometria, efekty swietlne, multum efektow czasteczkowych, halo4 najladniejsze z serii ale to nie ta liga z smieszna geometria i tragicznymi teksturami

Opublikowano

hahahahahahahahahahaha

Chyba na głowę upadłeś.

hahahahahahahahahahaha

Chyba na głowę upadłeś.

Halo 4 może prowadzić designersko ale wątpię, żeby górowała oprawą nad KZ3.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

A na Xbox jak małpa ? Giera potrafiła przyciąć ale bez przesady, że jakaś kiepska wersja czy cuś.

No nie chcę od małp ludzi wyzywać, ale w sumie małpa z klawiaturą i myszą by sobie nie poradziła, to pewnie by się na padzie męczyła.

Plus niższa rozdzielczość.

Opublikowano

No nie chcę od małp ludzi wyzywać, ale w sumie małpa z klawiaturą i myszą by sobie nie poradziła, to pewnie by się na padzie męczyła.

Plus niższa rozdzielczość.

Męczenie się na padzie w Kotorze, naprawdę puknij się w ten blaszany łepek.

Niższa rozdziałka na CRT 29 cali >>>>>>>>>>>>>>>>> wyższa na monitorku 15 cali + taboret. Chociaż zaraz będzie, że już wtedy Suv podłączał kompa do tv xDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Możecie sobie snuć domysły, że KZ3 to szczyt dla FPS'ów zeszłej generacji, ale to Halo 4 jest górą. Ograłem obie u siebie na tym samym setupie i Halo 4 > KZ3.

Opublikowano

Pierwszy Xbox to bardzo dobry sprzęt. Ma swoje perełki i do tego jest najlepiej modyfikowalnym konsolowym hardware. Sam na nim czasem gram. Dooma 3 próżno szukać na PS2 czy nawet ukochanym GaCku. Wersja BFG jest lipna, więc wolałem oryginał z X'a.

@Don: nawet jeśli to prawda to i tak nikt Ci tu nie uwierzy xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Pierwszy Xbox to bardzo dobry sprzęt. Ma swoje perełki i do tego jest najlepiej modyfikowalnym konsolowym hardware. Sam na nim czasem gram. Dooma 3 próżno szukać na PS2 czy nawet ukochanym GaCku. Wersja BFG jest lipna, więc wolałem oryginał z X'a.

Bo to komputer klasy PC. Tak jak teraz PS4/Xone. Czekam aż złamią - będzie prawdziwe odrodzenie sceny. Emulatory, media playery, raj.

Opublikowano

Dooma 3 próżno szukać na PS2 czy nawet ukochanym GaCku. Wersja BFG jest lipna, więc wolałem oryginał z X'a.

"Doom 3 was first released for Microsoft Windows on August 3, 2004"
Opublikowano

Wiem, bo jeśli obalić mit, że KZ3 to szczyt graficzny pastgenowych FPS'ów, to z tej gry i serii nie pozostałoby już zupełnie nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.