Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja mówię, że są? Właśnie nie ma, a fakt, że jakiekolwiek są jakiekolwiek dyskusje powołujące się na te "analizy" jest dla mnie śmieszny z powodu ignorancji obu stron.

Gdzie przez "obie strony" rozumiem ludzi robiących takie testy i ludzi powołujących się na nie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie jest śmieszna wersja D3 na PC. Jedna wielka tona stutteringu. Miliony tematów w necie :

https://www.google.pl/search?client=opera&q=Diablo+3+stuttering&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=Diablo+3+stuttering&start=0

No ale beka z konsol bo klatka spadła xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Diablo 3 nie można spiracić to co ty niby o tym wiesz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

U mnie oczywiście nie ma :).

Opublikowano

No i dobrze, że nie można, nie będzie lewych wykrętek, że to tylko u piratów piratku.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Po polsku i nie z sonygafa wiec #nikogo.

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

zacytowane dla prawdy.

Opublikowano

raczej BOMBY PRAWD

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

zacytowane dla prawdy.

raczej BOMB PRAWDY

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trzy śmieszne gierki, byle do premiery pierwszej nextgenowej megatony.

Opublikowano

uważam, żę ten obrazek powinien być wklejany jak pierwszy post na każdej stronie żeby przypomnieć klapom jak bardzo są masakrowani. tak przynajmniej do premiery bloodborne.

Opublikowano

Przecież to już było przerabiana milion razy, Forza H przy DC wygląda jak gra na Androida, każdy rozsądny i zdrowy na głowę człowiek wybierze grę Evolution. SO nikogo, bo to tytuł od Insomniac, którzy wypuścili same crapy na poprzedniej generacji, a ostatnie ich dzieło to już w ogóle naplucie w twarz graczom (Fuse). Został tylko rejmek 10 letniej gry, który kupią tylko gracze grający na pierwszym X w H2, bo dla reszty to multi będzie nie grywalne (czyt. za trudne). Fifa, Cod, AC, Far Cry, te gry będą rządziły w okresie świątecznym, a jak wiadomo xbon dostanie upośledzone wersje, tymsamym PS4 znów będzie królował w wynikach sprzedaży. Przejrzyjcie na oczy, te szrot od microsoftu pociągnie jeszcze rok, góra dwa lata.

Opublikowano

SA DRABINY xDDDDD

Opublikowano

Palety w dlc 

Opublikowano

59193d1406414259-st-vs-cts-v-wagon-jizz-

Jak dobrze, że mam w domu tą właściwą konsole. Oglądając ten filmik od razu przypominają się "mądrości" Dona, że FM nigdy nie wydał ładnej gry, więc GOTY 2015 będzie miał chvjową grafe i drugi Heaven oraz jego "BB to takie graficzne ps3". (pipi)ową grafe to wy macie na Xbonie.

We wrześniu do najlepszego multi w glorius 1080/60 z poprzedniej generacji (TLoU), dołączy Destiny, październik to najbardziej realistyczny deszcz w dziejach gier wideo i milion drzew, to moje pewniaki. A początek 2015 to już konkretna maskara portfelu i xbotów. Oreder 1886, Bloodborn, lepsze wersje Batmana i Wiedzmina.

SONY <3

Ostatnie pytanie jest oczywiste. Zobaczymy The Last Guardian na Tokyo Game Show?

Shuhei Yoshida: Nie wydaje mi się. Przepraszam.

xD

Przecież to oczywiste, że powiedział tak specjalnie, to taka zasłona dymna. Nie, nie będzie, a na koniec konferencji (pipi)ną trailer nowego mesjasza i Japończycy w ten sam dzień pobiegną po swoją Nadkonsole.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aby zobaczyć profil yetiego z 1 trofeum z Bloodborne i Driveclubem z plusa. xD

Opublikowano

Pierwszym i ostatnim. xD

Opublikowano

lista trofków yetego z bloodborne:

aspiring photographer - take one pic while climbing a ladder

Opublikowano

YETI NAJPRAWILNIEJSZY FAN FROM SOFTWARE PAMIĘTAMY

W tej grze można zapisać stan gry? Jak wchodzę od jakiegoś świata, to muszę go ukończyć za jednym razem? Zauważyłem, że jak zbieramy jakieś przedmioty, czy pokonamy wroga, to w prawym, górnym roku ekranu pojawia się takie biało kółeczko, to nie jest przypadkiem ikona zapisu?

W czerwcu 2014 roku pierwszy raz zagrał w Demon's Souls i wnioskując po aktywności w temacie, nie pograł za długo xD

Opublikowano

Nie wiem co większe cliché. Bloodborne czy Quantum Braek. Same ograne schematy. 

Opublikowano

Te wasze posty od razu wywołują uśmiech na mojej twarzy, ta satysfakcja, że was tak bardzo piecze poniżej pasa. Dzięki chłopaki, że tu jesteście i nigdzie nie uciekajcie, bo to dopiero początek nowej generacji, jeszcze masa beki przed baronami.

Opublikowano

Czemu ciagle przekrecasz moj nick?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.