Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MS szykuje odpowiedź na share play, 24h triale dla goldów

Xbox One is introducing new ways for Xbox Live Gold Subscribers to get more for their money, if the latest rumblings on Reddit are legit. It seems Microsoft may soon be launching a new program that will allow Gold Members to play a wider variety of free titles for a limited amount of time.

Multiple images have appeared on Reddit, showing Max and the Curse of Brotherhood, last month's free Games with Gold title, being described as available to play for free due to the new program, sitting alongside current Games with Gold titles Strike Suit Zero and Crimson Dragon

This isn't appearing on the UK store at present, but it looks like something official will be announced shortly

http://www.totalxbox.com/80525/xbox-one-play-day-out-shortly-play-games-for-free-for-24-hours/

przy wolnym weekendzie, bunkrujemy sie przed tv i w 24h bez problemu da sie zaliczyc wiekszosc wspolczesnych samograjow z gameplayem na 6-7h

pewnie wprowadza jakas ograniczenia np pomimo passu na 24h w grze da sie dojsc tylko do okreslonego momentu bo w przeciwnym razie wielu zapalencow gry bedzie konczyc za free :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Osoby takie jak: bluber, ping, Majin Buu, Ficuś

Proszone są o uargumentowanie, czemu ich zdaniem Rogue Legacy jest lepsze od The Last of Us, skoro zminusowały moją opinię. Inaczej uznam to za niemy wyraz bòlu poniżej kręgosłupa, spowodowany przypomnieniem im jakie megatony wychodzą tylko na Playstation... :)

Opublikowano

ograniczenia na bank będą ale i tak przyniesie to same korzyści dla osób co już mają golda,

z innej beczki ubi podoba sie pomysl ea access wiec pewnie kwestia czasu bedzie ubi access :P

Opublikowano

Ficuś to raczej chodzi o to, że bedą tam jakieś określone tytuły tj Max czy inny Quqamelee xD nikt ci nie da 24h triala bo tak jak mówisz wszystko da się przejść praktycznie wtedy.

@Mendrek ty nie rozumiesz co to znaczy słowo gra więc nie ma sensu z tobą rozmawiać. Do tego grasz tylko na Ps3, w Rouge Legacy tyle zagrałeś co w google grafika i to chyba tyle jeśli chodzi o jakiekolwiek sensowne argumenty.

Opublikowano

Bluber się miga, wymòwka, ad persona. Typowe. Tak właściwie kreuje się na znawcę, a merytoryki w jego piście tyle co nikogo.

Next!

Opublikowano

Ficuś to raczej chodzi o to, że bedą tam jakieś określone tytuły tj Max czy inny Quqamelee xD nikt ci nie da 24h triala bo tak jak mówisz wszystko da się przejść praktycznie wtedy.

@Mendrek ty nie rozumiesz co to znaczy słowo gra więc nie ma sensu z tobą rozmawiać. Do tego grasz tylko na Ps3, w Rouge Legacy tyle zagrałeś co w google grafika i to chyba tyle jeśli chodzi o jakiekolwiek sensowne argumenty.

ja to widze tak, ze co tydzien lub dwa bedzie 1 playday i tam jakieś starsze szpile pokroju thiefa czy ryse - niech cebula ogra

Opublikowano

a było w Plusie ? to masz odpowiedź

Opublikowano

Bluber się miga, wymòwka, ad persona. Typowe. Tak właściwie kreuje się na znawcę, a merytoryki w jego piście tyle co nikogo.

Next!

Grałeś w Rogue Legacy? Nie, no własnie. Cud, że Tlou ograłeś. Koniec dyskusji.

Opublikowano

Osoby takie jak: bluber, ping, Majin Buu, Ficuś

Proszone są o uargumentowanie, czemu ich zdaniem Rogue Legacy jest lepsze od The Last of Us, skoro zminusowały moją opinię. Inaczej uznam to za niemy wyraz bòlu poniżej kręgosłupa, spowodowany przypomnieniem im jakie megatony wychodzą tylko na Playstation... :)

Proste - Rouge Legacy jest wciągające i gra się z bananem na twarzy, do TLoU musiałem się zmuszać.

Zresztą porównywanie RL do TLoU pod względem oprawy/wykonania to tak jak porównywanie Road Not Taken do nie wiem, Civ 5 na PC.

A to, że coś wychodzi tylko na PlayStation mi zwisa i powiewa, mam pod dachem mniej więcej ~15 konsol Sony.

Zaraz pewnie pojawi się argument o nagrodach dla TLoU więc już piszę - filmy Baya też są "popularne", a ja uważam je za gó.wno. To, że ludzie lgną do średniaków pokroju TLoU czy Bioshock Infinite jak muchy do gów.na, nie znaczy, że są to zaje.biste gry.

Edytowane przez ping

Opublikowano

MS szykuje odpowiedź na share play, 24h triale dla goldów

Xbox One is introducing new ways for Xbox Live Gold Subscribers to get more for their money, if the latest rumblings on Reddit are legit. It seems Microsoft may soon be launching a new program that will allow Gold Members to play a wider variety of free titles for a limited amount of time.

Multiple images have appeared on Reddit, showing Max and the Curse of Brotherhood, last month's free Games with Gold title, being described as available to play for free due to the new program, sitting alongside current Games with Gold titles Strike Suit Zero and Crimson Dragon

This isn't appearing on the UK store at present, but it looks like something official will be announced shortly

http://www.totalxbox.com/80525/xbox-one-play-day-out-shortly-play-games-for-free-for-24-hours/

przy wolnym weekendzie, bunkrujemy sie przed tv i w 24h bez problemu da sie zaliczyc wiekszosc wspolczesnych samograjow z gameplayem na 6-7h

pewnie wprowadza jakas ograniczenia np pomimo passu na 24h w grze da sie dojsc tylko do okreslonego momentu bo w przeciwnym razie wielu zapalencow gry bedzie konczyc za free :P

Moim zdaniem to będzie dodatek do gier w goldzie - 2 gry w goldzie na miesiąc + dzień jednej z poprzednich gier dla ludzi, którzy np. mogli wcześniej golda nie mieć, nie pobrać gry itp.

Opublikowano

ja dalem minusa za to ze wysmiewasz rogue legacy za jego grafike i desing i dykredytujesz przez to fakt, ze to super gra, oczywiscie jakby to byl ex na sprzet sony to bys pisal ze grafa sie nie liczy

nie odnosilem sie w ogole do porownania do last of us bo to glupota porownywac tak dwie skrajne gry

prosze o nie odpisywanie Mendrku na ta wiadomosc tylko przyjecie jej do wiadomosci bo i tak nie odpisze na to co za chwile w swojej pieczarze swoimi szponami bez kciuka ukulasz ;)

Opublikowano

Po co Wy z nim dyskutujecie. Ignor na konto i tyle.

Opublikowano

Ok, skoro bluber, ping czy raven są tak pewni i biorą na barki odpowiedzialność za niezdecydowanych graczy, ktòrzy widząc wasze wypociny w ktòrych przekonujecie, że to na PC wyszła lepsza gra od TLOU, co może wkopać przekonać ich w zainwestowanie w pc (gra wyszła na nim wcześniej), to proponuję zakład: "Jeśli Rogue Legacy pobije rekord nagròd zdobytych przez TLOU (gra wyszła w tym roku na konsole, ma więc szansę), to stawiam wam flachę. Jak nie, to wy stawiacie flachę mi i każdemu kogo w ten sposòb nagoniliście na PC".

Deal? ;)

Opublikowano

Mam lepszą propozycję. Może po prostu przestaniesz się udzielać na forum? Wszyscy będą wtedy zadowoleni.

Deal?

Opublikowano

Ok, skoro bluber, ping czy raven są tak pewni i biorą na barki odpowiedzialność za niezdecydowanych graczy, ktòrzy widząc wasze wypociny w ktòrych przekonujecie, że to na PC wyszła lepsza gra od TLOU, co może wkopać przekonać ich w zainwestowanie w pc, to proponuję zakład: "Jeśli Rogue Legacy pobije rekord nagròd zdobytych przez TLOU (gra wyszła w tym roku na konsole, ma więc szansę), to stawiam wam flachę. Jak nie, to wy stawiacie flachę mi i każdemu kogo w ten sposòb nagoniliście na PC".

Deal? ;)

To tak jak byś się zakładał o to, czy Złe wychowanie Almadovara pobije nowych Transformersów. Wiadomo, że to pierwsze jest lepsze, a publika i tak przyklaśnie efekciarskim robocikom.

Opublikowano

Almodovar xD

Opublikowano

A co maja nagrody do rzeczy? Miałem TLOU na premierę, dla mnie 10/10 GOTG, w RL nie grałem bo chwilowo nie mam pod strzechą konsoli a na kompie gram tylko w Hearthstone i Diablo, ale jak ktoś lubi to co mnie do tego? Dla mnie np najlepszym shooterkiem poprzedniej generacji ktory dotknalem było resistance 2 i co mam wyrzucić bo nie dostało żadnych nagród?

Opublikowano

Almodovar xD

Genialny reżyser, nie widziałem żadnego jego filmu, ale tak czytałem bodajże w wysokich obcasach 10 lat temu.

Opublikowano

Po co Wy z nim dyskutujecie. Ignor na konto i tyle.

Marzenie pracownika MS Polska. Przykro mi donie, wiem że ci płacą i chcesz się wykazać, ale twa praca czyni krzywdę graczom. Muszą grać po rusku w Diablo, czekać dodatkowy rok na premierę konsoli, a i tak dostaną konsolę ze standardem 720p. Przykro mi, ale twòj interes stoi w sprzeczności z moją ideą najlepszego dobra dla wszystkich graczy.

Poròwnanie TLOU do Transformersòw. Czy pisałem, że desperacja blaszek bywa zabawna? ;)

Opublikowano

Minusy mi się skończyły.

Opublikowano

Suavku, może napiszcie z ravenem do Gabe'a żeby dał minusy dla Mendrka w humble cebundle. Albo do Ikei, by dodawała pakiet do taboretòw ;)

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że Mendrka gust jest zależny od MC i jakiś nagród(które normalnego gracza nikogo, ważna jest gra), a forumowe blaszki ograły TLOU przed nim.

Przypomnijmy jeszcze słynny obrazek o hipokrycie Mendrku:

PeQfwCG.jpg

Edytowane przez suteq

Opublikowano

;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.