Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tumblr_lt04a4tvj71r4vc5no1_400.gif

Jeszcze napisz, że muzyka beznadziejna i będziemy mieli pełny obraz tej gry naszego miłośnika Watch Dogsów

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji.

Opublikowano

Czyli argumenty jak zwykle.

Opublikowano

powinna być taka opcja na forum ze gdy  w  przeciagu 10 sekund 5 osób da minusa odblokowuje sie opcja ban dla 6 osoby.

Opublikowano

Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji.

Nie martw się, dałem minusika za Ciebie.

powinna być taka opcja na forum ze gdy  w  przeciagu 10 sekund 5 osób da minusa odblokowuje sie opcja ban dla 6 osoby.

Lepiej taka, że jak dana osoba zbierze 15 minusów (a może nawet 20), to ma bana na dzień :potter:

Biorąc pod uwagę ostatnie moje minusy, miałbym bana prawie codziennie ...

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czyli argumenty jak zwykle.

Świetne replayability, prosty ale satysfakcjonujący system walki, cudowna muzyka, fabuła średnia ale i tak lepsza niż w MGS4, 60 klatek, bossowie, no ku.rwa prawie wszystko. 

A teraz idź stąd.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale jednak co do kamery, to musze mu przyznać rację :/ 

Opublikowano

Poprawią przy MGR2, którego również spłodzi Platinum w ciągu (mam nadzieję) najbliższych dwóch lat ;)

Opublikowano

Gify z youtuba? Daliście klapkom broń masowego rażenia, brawo

Opublikowano

Jaka gra takie gify. 480x270? PSP miało taką rozdzielczość (a właściwie wyższą o 2p).

Wytłumaczy mi ktoś fenomen Platinum? Przecież ich gry to jest równia pochyła. Po dobrej Bayo tylko niezły Vanquish, a następnie Rising, którego powinni się wstydzić.

2p więcej w cw to juz argument

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Klapki nie ogarną. Gry się za nich same przechodzą to i też ktoś za nich gify musi robić.

Opublikowano

Super te giftuby, wielkie dzięki Rayos!

Ten specjalnie dla Ciebie :)

66BWO.gif

A tu CW w terenie

r0mEp.gif

Edytowane przez aux

Opublikowano

Klapki nie ogarną. Gry się za nich same przechodzą to i też ktoś za nich gify musi robić.

Klapki dawno są na etapie WebM, a podrasa dopiero gify odkrywa :lol:

Opublikowano

No Platinum zawsze na propsie. Wybaczcie, że zapomniałem o Scalebound.

jeszcze phantom dust chuopcze.

Opublikowano
Webm master race.

tumblr71.gif

Opublikowano

Coś się nie zgadza? Ubogi system, kamera cały czas zniechęca do dalszej gry, a fabuła i cała reszta to nędzne popłuczyny po mgsie. Zandatsu jest fajne, ale to za mało, żeby się ten potworek uratował.

Klapek klapkowi przyjacielem, ale tu jesteś na własną rękę.

Opublikowano

10609623_10152407481028473_3646494784599

Opublikowano

Ciekawie sie zapowiada ta nowa gra Chmielarza. Co jest jeszcze ciekawsze gra ma premiere na PC za miesiac a na PS4 w przyszlym roku....

Fajne te gry na nadkonsole, mozna je ograc pol roku wczesniej I to pewnie w lepszeh wersji xD.

Opublikowano

Ciekawie sie zapowiada ta nowa gra Chmielarza. Co jest jeszcze ciekawsze gra ma premiere na PC za miesiac a na PS4 w przyszlym roku....

Fajne te gry na nadkonsole, mozna je ograc pol roku wczesniej I to pewnie w lepszeh wersji xD.

To ciekawe jak nazwiesz sytuację z Xbonem. Lepiej dostać wersję pół roku później, niż wcale.

Opublikowano

posiadacze ps4 najciekawsze gry tej generacji ograją wcześniej na pc albo później na pc.

Opublikowano

10609623_10152407481028473_3646494784599

Ciekawa sprawa, bo akurat w tym tygodniu wychodzą Diablo 3 i Metro - oczywiście na PS4 obie w glorious 1080p/60fps.

A co tam u botków? 912p/52fps :lol:

Opublikowano

Super xD same nowości widzę. ubi <3

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Podnieta, że roczne gry wychodzą w 1080@60. Tak tylko irasy potrafią. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.