Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Feels good

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yesss. Moje modlitwy zostały wysłuchane. Następne Assassin's Creed potwierdzone w klimatach feudalnej Japonii!

Gra na iOS. I w dodatku karcianka. Fuck my life.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

dobre karcianki nie są złe (patrz hearthstone).

Opublikowano

Prawda, ale jakoś nie pasują mi do iOS. Ciekawe czemu.

#silniejszakartazajedyne0,99$

Opublikowano

hearthstone świetnie się sprawdza na iOS bo można robić meet-upy (tak słyszałem).

Opublikowano

Dobra, nie grałem w Heartstone. Możliwe.

Ale ciężko mi to obronić:

Bvk7YncIAAAHd-d.jpg

Opublikowano

poddaje się w takim razie. już wolę detektywistyczną grę z pikaczu.

Opublikowano

No chyba ich popyerdolilo :/

Tak marnowac najlepszy potencjalny setup dla tego corocznego pazdzierza.

Opublikowano

Ostatnio w temacie widać zdecydowanie ogromną ilość botkow i blacharz, panowie jak nie macie w co grać to kupcie ps4,jak widać klapki to teraz mniejszość, każdy gra w najlepsze multiplatformy na rynku.

Zapomniałem napisać.

Kocham Diablo 3

Opublikowano

D3 RoS ograne już 2 miechy temu, do tej gry tylko PC.

Opublikowano

kanapa > taboret

Diablo tylko na konsoli.

Opublikowano

Dzisiaj na noc zostawiłem konsolę, bo dopiero co kupiłem GT6 i o 5 rano (możliwe, że wcześniej się wszystko poinstalowało, ale obudziłem się o 5) przywitał mnie napis, że wszystko się zainstalowało i można grać. Żadnych błędów, ani innych problemów.

PS3 to jednak była zaje.bista konsola. Kupujesz grę, wrzucasz, zostawiasz konsolę na noc, następnego dnia możesz grać.

Na Commodore z turbo gra mi się wczytywała max minutę :).

Opublikowano

Proponuję grać stojąc na głowie przy pomocy trackballa - najlepiej lewą ręką. Wtedy dopiero będziesz hardcorowy.

Opublikowano

iras pewnie prawilnie w diablo1 grał na szaraku.

Opublikowano

Iras w strategie też pewno woli grać na konsoli, roz(pipi)ie się na kanapie i ciśnie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dzisiaj na noc zostawiłem konsolę, bo dopiero co kupiłem GT6 i o 5 rano (możliwe, że wcześniej się wszystko poinstalowało, ale obudziłem się o 5) przywitał mnie napis, że wszystko się zainstalowało i można grać. Żadnych błędów, ani innych problemów.

PS3 to jednak była zaje.bista konsola. Kupujesz grę, wrzucasz, zostawiasz konsolę na noc, następnego dnia możesz grać.

Na Commodore z turbo gra mi się wczytywała max minutę :).

Pamiętam granie na 360 po premierze. Żadnych instalacji, patcha nie ma. Wsadzić płytę i grać.

Oczywiście wolę w ciszy grać w gry z dysku twardego i wolę, kiedy błędy są poprawiane, ale jednak gry odpalane klasycznie po prostu z nośnika miały swój urok.

Opublikowano

Proponuję grać stojąc na głowie przy pomocy trackballa - najlepiej lewą ręką. Wtedy dopiero będziesz hardcorowy.

wciąż wygodniej niż wykręcać sobie łapy na padzie

Opublikowano

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :/

Opublikowano

Kocham Diablo 3

I dlatego grasz w upośledzone wersje pół roku później po prawilnej premierze na PC ;/. Rajt

Nie uznaję PC, szkoda mi na niego pieniędzy, nie mam gdzie go w domu trzymać, szkoda mi kręgosłupa, po co mi 17 cali jak mam 55 cali.

Opublikowano

Co jak co ale w fpsy online kiepsko się gra na 50 calach. Do wyścigów czy fify to spoko. 

Opublikowano

Mendrek pewnie przechodzi kryzys jego ukochane Home już 15.03.2015 będzie miało wyciągniętą wtyczkę co prawda na razie tylko wersja Japońska ale... na pozostałe też przyjdzie pora aż chce się powiedzieć no (pipi) w końcu :thumbsup:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :confused:

Chyba trzeba się wybrać do okulisty. Podświadomie się przysuwasz by lepiej widzieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.