Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :confused:

Pewnie grasz na Xboksie ;/. Musisz grać w eksy od Sony, tam jedną rękę trzymasz na gałce do przodu, drugą palisz cygaro, a dzięki kinematycznemu doświadczeniu oferowanemu przez duże tytuły AAA możesz wygodnie się rozłożyć na kanapie i niezbyt skupiać na akcji

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

rejwen nie daj sie im, pamietaj

10559700_571839019610651_825858857516490

Opublikowano

Mendrek pewnie przechodzi kryzys jego ukochane Home już 15.03.2015 będzie miało wyciągniętą wtyczkę co prawda na razie tylko wersja Japońska ale... na pozostałe też przyjdzie pora aż chce się powiedzieć no (pipi) w końcu :thumbsup:

I tak długo to pociągło.

Opublikowano

Nie wiem kto aktualnie kogo ciśnie więc przywitam się uniwersalnie , jeboć blaszanych.

Pozdrawiam, Szatanek.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Lepiej poczekać jak wydadzą remastery.

Placic 260zl za zmiane na rozdzielczosc, ktora byla topowa w 98 roku.

Co te klapy to nawet wladek nie.

Opublikowano

Nie wiem kto aktualnie kogo ciśnie więc przywitam się uniwersalnie , jeboć blaszanych.

Pozdrawiam, Szatanek.

Właśnie odpaliłem Metro Redux na PS4.

ykP1urRl.jpg

A GÓW.NO, GRA ZE SCREENA TO METRO 2033 WYDANE NA PC 4 I PÓŁ ROKU TEMU.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Które do dzisiaj tnie na Titianie na ultra. 

Metro Redux na PS4 >>>>>>>>>>>>>>>>> wersje PC-towe stare czy nowe. Ponoć redux 2033 na PC nadal ma zamułki. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Rwie jak skur.wysyn, w końcu to ukraińcy robili, no ale jest dzięki temu bardziej filmowo, jak w TLoU!

Jeśli nikt ogarnięty nie pomagał im przy wersjach konsolowych, to strach myśleć jak to wygląda w akcji.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Na ps3 wszystko śmigało w 30FPS. TZN M LL.

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Rwie jak skur.wysyn, w końcu to ukraińcy robili, no ale jest dzięki temu bardziej filmowo, jak w TLoU!

Jeśli nikt ogarnięty nie pomagał im przy wersjach konsolowych, to strach myśleć jak to wygląda w akcji.

Filmowo jest jak jak ma jedną wartość nie huśtawki. 

Nie wiem jak na przestrzeni całej gry ale to co zaprezentowano ( np. pamiętam mocno wymagający na PC pierwszy atak hordy na dworze ), jest cały czas 60.

Opublikowano

Nie wiem kto im pomagał, ale większość blaszek o takiej płynności może tylko pomarzyć.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Nie dość, że klapek i beton to też analfabeta. :/ C-C-C-C-Combo Breaker.

Opublikowano

A ze mnie się śmiał, że zaczynam zdanie małą literą.

Opublikowano
Nie wiem kto im pomagał, ale większość blaszek o takiej płynności może tylko pomażyć.

Grafa za 500zł wystarczy do 1080p/60. 

6sca3q.jpg

Opublikowano

Nie wiem kto im pomagał, ale większość blaszek o takiej płynności może tylko pomażyć.

6sca3q.jpg

Czyli 100zł droższa niż ta w PS4.

(pipi)AĆ BLACHARZY.

Opublikowano

Teraz trzeba zrobić test czy na PS4 detale to high czy może już ultra albo mieszanka tych dwóch. Pamiętajmy, że blaszki się zawsze prują o ultra a tu wrzuciłeś na benchmarku jakieś obniżone detale.

I co tu dużo mówić Metro 2033 to bardziej gwóźdź programu reduxa.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

6sca3q.jpg

Bez GTX 770 do metro nie ma co podchodzić.

Tak, grafika w cenie używanej ps4.

Opublikowano

Jak chcesz grać na maxie z physx to tak, bez 770 nie podchodzić.

Opublikowano

Metro na ps4 xbox one, czy PC to, to samo

g ó w n o 5/10 :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :/

Blacharskie nawyki slugi. Na kanapie czujesz sie nieswojo, bo to jednak teren Baronów. Najlepiej dla Ciebie pewnie na taborecie cichutko jak mama i tata śpią, taki zgrywus z Ciebie

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Bez GTX 770 do metro nie ma co podchodzić.

Tak, grafika w cenie używanej ps4.

Jak to?! Ktoś tu jest chyba ładnie dymany w dupsko.

Ciekawe kiedy wyjdzie karta, która pociągnie grafikę z Ordera i ile będzie kosztować. :lol:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.