Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O widzę, że downgrade w nowym AC idzie pełną parą. :thumbsup:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

najlepsze w pucharkach na PS4 jest to, ze jak nie mamy polaczenia z siecia, albo tak jak teraz PSN nie dziala to nawet nie wiemy czy je zdobywamy, bo po prostu nie wyskakuja :teehee:

Nie wiem skąd Ci się to wzięło, ale teraz sprawdziłem i normalnie widać jak wpada pucharek.

No w Diablo np nie wyskakuja... ^^

Opublikowano

najlepsze w pucharkach na PS4 jest to, ze jak nie mamy polaczenia z siecia, albo tak jak teraz PSN nie dziala to nawet nie wiemy czy je zdobywamy, bo po prostu nie wyskakuja :teehee:

Nie wiem skąd Ci się to wzięło, ale teraz sprawdziłem i normalnie widać jak wpada pucharek.

No w Diablo np nie wyskakuja... ^^

bo to najlepsza wersja bijaca na glowe ta z pc ;)

Opublikowano

Gram w Diablo i choć podobno PSN leży, to informacje o trofeach w rogu ekranu normalnie wyskakują. Przestańcie siać dezinformację.

Opublikowano

Działa wam już ten shit?

Kupiłem wczoraj Vailant Hearts, pograłem z 2h. Pikna gra, wciągnąłem nawet żonę, spodobało jej się bardzo a to rzadkość. Dziś mnie męczyła od rana aby pograć i co ? Włączam i sraka teraz jej muszę tłumaczyć jak to jest że zapłaciłem za grę i nie mogę jej odplić :(

Opublikowano

info od moich insajderow - w ramach welcome back beda dawac kazdemu Knacka - najlepsza platformowke 3d od lat

Opublikowano

Włączam i sraka teraz jej muszę tłumaczyć jak to jest że zapłaciłem za grę i nie mogę jej odplić  :(

Ubi <3.

Opublikowano

Serio był kolejny włam do PSN?

Opublikowano

Poki co nie wlam, tylko atak DDos - niby.

Widac, moja konsola sie zwiesila probujac laczyc sie ciagle z PSNem, ktory lezy, jak odlaczylem kabel to rzeczywiscie powiadomienia sa. Tak czy siak beka aktualna, ze offline nie da sie do nich zajrzec.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Włączam i sraka teraz jej muszę tłumaczyć jak to jest że zapłaciłem za grę i nie mogę jej odplić  :(

Ubiart Framework <3.

Fix

Opublikowano

Działa wam już ten shit?

Kupiłem wczoraj Vailant Hearts, pograłem z 2h. Pikna gra, wciągnąłem nawet żonę, spodobało jej się bardzo a to rzadkość. Dziś mnie męczyła od rana aby pograć i co ? Włączam i sraka teraz jej muszę tłumaczyć jak to jest że zapłaciłem za grę i nie mogę jej odplić :(

Jakim cudem kupiłeś grę i nie możesz w nią grać?

Opublikowano

przygotujcie zapas chusteczek przed zakończeniem.

Opublikowano

No takim, że jak nie mogę podłączyć się do PSN to nie odpalę gry ze sklepiku (co innego z płyty). Masz jakieś fory u Sony za bycie fanboyem? Czy ja mam tak bo gram jeszcze na innych konsolach niż sony?

Opublikowano

Ja nie plakalem <powazny, dorosly fan gier video>.

Opublikowano

No takim, że jak nie mogę podłączyć się do PSN to nie odpalę gry ze sklepiku (co innego z płyty). Masz jakieś fory u Sony za bycie fanboyem? Czy ja mam tak bo gram jeszcze na innych konsolach niż sony?

Powinno sie dac odpalic, jezeli kupiles na siebie to problem moze byc z licencja - muszisz ja przywrocic w glownym Menu jak zacznie dzialac PSN.

Co jeszcze wkurza - Sony nawet na swoich oficjalnych stronach nie napisze zadnego komunikatu, co sie dzieje i do kiedy nie bedzie dzialac siec. Totalna amatorka.

Opublikowano

Serio na PS4 nie można grać w cyfrówki bez neta?

Opublikowano

Ustawienia -> PSN -> Aktywuj jako podstawowe PS4 i wszystkie gry kupione w sklepie działają offline. Trzeba było czytać komunikaty przy pierwszym uruchomieniu i połączeniu z PSN. No chyba że kupiłeś jakieś lewe konto na allegro...

Opublikowano

Kupiłem konto na allegro od jakiegoś Irasa. Wydawało się podejrzene ale było bardzo tanie.

Edit podstawowe mam amerykañskie aby mi działał appka NBA GAME TIME na każdym koñcie, a że już nie pamiętam pasów do konta usa to nie zmieniam więc sobie narazie nie pogram.

Edytowane przez balon

Opublikowano

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol

A jak do tego nie lubisz kosmicznych strzelanek to jesteś w doopie. Sunset to niewiadoma, prawdopodobnie tytuł 7/10, szczególnie patrząc na konsekwentny spadek formy Insomniac. Boty kupiły gadkę, że gra ma "dreamcastowy" feeling (pomijam, że w czasie półtorarocznego "panowania" DC miały pewnie po 7-9 lat), a skończy się tak, że otrzymają gierkę w typie Infamous. Quantum Outbreak widzę już nie jest używany jako argument, no proszę.

Multiplatformy takie same, lol.

Opublikowano

Na konsoli możesz mieć więcej kont ustawionych jako podstawowe ;)

Ale tak czy siak - Ty zyebałeś sprawę :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

dobra horda na ośmiu w infamousie jest.

Opublikowano

"Kupiłem wszystkie current geny, bo miałem taki kaprys, ale gry to już kupię z lewych kont na allegro, bo tanio"

Nie mam pytań.

Opublikowano

Kupiłem konto na allegro od jakiegoś Irasa. Wydawało się podejrzene ale było bardzo tanie.

Edit podstawowe mam amerykañskie aby mi działał appka NBA GAME TIME na każdym koñcie, a że już nie pamiętam pasów do konta usa to nie zmieniam więc sobie narazie nie pogram.

Na chęć pomocy reagujesz agresywnie - czyli kupiłeś lewiznę i jeszcze masz pretensje, że coś nie działa :lol:

Na konsoli może być założone kilka kont i każde może być aktywowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.