Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat najbliższe miechy zapowiadają się lepiej po stronie XO.

Ps4 będzie ciekawe jak wew. studia coś zapodadzą. Na razie papka, indyki, multi i ogólnie beka z bubla. Ale za 1699zł nie ma co oczekiwać cudów.

Dość konkretne argumenty, przekonales nas.

Jak na gościa który trzepie jajem co stronę, kupił dwie konsole i na siłę udowadnia wyższość jednej nad drugą, to tak. Jestem zdziwiony, że potrzebujesz argumentów.

ale patrz niżej:

Biorąc cały rok 2014 pod uwagę wychodzi po obu stronach niemal to samo , żadna ze stron nie ma przewagi tyle że na XO większość "dobra" skumulowało się na końcówkę roku.

Słowo klucz- NAJBLIŻSZE. Jakby nie spojrzeć, końcówka roku. 

Czytaj co jest napisane, a nie co chcesz przeczytać. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@alterek

Jak na razie to średnio ci wyszło poparcie poprzednich zarzutów, więc ciężko mówić o ciągu dalszym czegoś, co nawet początku nie ma :) :).

Opublikowano

i jeszcze powiedz, że przeczytałeś np cały regulamin abonamentu za telefon?

Szczerze w żadnej knsoli do tej pory nie miałem takich głupot stąd moje zdziwienie.

Nie przeczytałem, w przypadku abonamentu o telefon troszkę inaczej to wygląda.

balon dżizys, nie ma żadnych debilnych zasad, zwykły regulamin do którego trzeba się dostosować jak do każdego innego albo nie i sprzedać konsole, lub oddać do sklepu, czytaj na przyszłość to co Ci się wyświetla i nie będzie problemów, przyda Ci się też to w życiu biorąc coś w abonamencie albo kupując coś na raty, o kredytach nie mówiąc.

Ale jaki regulamin? Przy pierwszym zalogowaniu do PSN wyskakuje pytanie o aktywację, w kilku punktach są przedstawione jej zalety i do wyboru dwa przyciski - aktywu, pomiń. Jak ktoś coś takiego bezmyślnie przeklikuje, to może mieć pretensje tylko do siebie.

Tak, ale gdyby przeczytał regulamin to by wiedział o co chodzi w aktywowaniu konsoli jako głównej dla utworzonego konta.

Możemy wrócić do rozmawiania o grach, a nie babranie się w ustawieniach "konsoli"? Idźcie z takimi dyskusjami na PC Lab :confused:.

A o czym tu rozmawiać, Medrek więcej gier z Plusa ukończył i wygrał więcej godzin niż Ty na steamie.

Opublikowano

@hipokrytka

Spięty jesteś młody, i jako reakcje obronną widzę stosujesz donosy pisanie do administracji. Gierki real biznesss, opanuj się hipokrytko. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

oo zaczyna się przekręcanie nicków, sprawa wydaje się poważna ale lepiej poczekać na potwierdzenie tych informacji. 

Opublikowano

Chłopakowi nie wytrzymała psycha po pociśnięciu blaszek i lata po forumku i administracji z dziwacznymi nowinami :P

Opublikowano

Biorąc cały rok 2014 pod uwagę wychodzi po obu stronach niemal to samo , żadna ze stron nie ma przewagi tyle że na XO większość "dobra" skumulowało się na końcówkę roku.

Przez cały rok nie dostaliście żadnego exa w momencie gdy klapki dostały Infamous i TLoU, dopiero końcówka roku wydaje się być gruba bo:

SO premiera PAŹDZIERNIK

Horizo 2 PAŹDZIERNIK

Halo POCZĄTEK LISTOPADA

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol

Multiplatformy takie same, lol.

no lol bo multiplatformy są takie same destiny masz i na ps4 i xo, fife, coda, ac także więc nie wiem o co ci chodzi, a jeśli masz na myśli jakieś róznice graficzne to ok, ale to nie mój biznes

@hipokrytka

Spięty jesteś młody, i jako reakcje obronną widzę stosujesz donosy pisanie do administracji. Gierki real biznesss, opanuj się hipokrytko. 

koleś ja mam potwierdzone info od admina, że jesteś alterem ale nie chce mu się ciebie banować narazie

Przez cały rok nie dostaliście żadnego exa w momencie gdy klapki dostały Infamous i TLoU, dopiero końcówka roku wydaje się być gruba bo:

SO premiera PAŹDZIERNIK

Horizo 2 PAŹDZIERNIK

Halo POCZĄTEK LISTOPADA

No cięzko zrozumieć, że gra na 8/10 na raz i gra z zeszłego roku to nie jest dealbreaker?

Opublikowano

Ale gdzie do ludzi z tym infamousem? Jedynka była bardzo dobra, taka gra na 9, fajne miasto i grafika, spoko gameplay. Niestety cała seria fabularnie to kupa gow.na i cierpi tym samym na syndrom killzona, tzn. - no fajnie to ogarnąć przez pare godzin, zaliczyć jedna czesc spoko, ale potem ma sie ja w du.pie. Tak było z k2 i k3, tak było z infamousem 1, 2 i SS.

#bombaprawdy

Opublikowano

Chłopakowi nie wytrzymała psycha po pociśnięciu blaszek i lata po forumku i administracji z dziwacznymi nowinami :P

Tutaj nikt solidnie blaszek nie pocisnął bo się nie da. Poza wymysłami i mitami konsolowców nie macie żadnych argumentów a najbliższe solidne pojawią się koło 2016 więc nie tryharduj już tutaj alterku i unzaj Gabena jako swojego jedynego boga.

Opublikowano

To prawda, ale ja też nigdzie nie pisałem że to jakiś mega szpil, gra mimo wszystko przyjemna, i myślę że SO będzie podobne.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prawilnie zwróciłem uwagę w jednym temacie jednym postem na pochodzenie twojego konta, nic więcej. Na razie więcej postów napisałeś o tym niż ja, ale cieszę się, że zwracasz na siebie uwagę. Pomoże to w tej sprawie. Szkoda tylko, że przez następne dni nie będę mógł obserwować rozwoju wydarzeń. Obyś tutaj wciąż był, byśmy jak wrócę mogli wyjaśnić temat do końca :).

@eX4cT

Zabawnie się czyta zarzuty o nieodpowiedniej ilości godzin od człowieka, który kilka stron temu coś pisał o dorosłości, posiadaniu rodziny i braku czasu na cośtam. Szatanek doskonale umie zdiagnozować takie zachowanie, zapytaj się go jak się na to mówi. Już pomijając to, zawsze mnie zastanawia, gdzie jest granica, kiedy nie byłbym "hipokrytą". Zamiast 386 godzin musiałbym przegrać 746? 892? Jakiś wzór, obliczenia na to są? W pewnej minucie doznaje się olśnienia, spływa na człowieka jakaś tajemna wiedza o której nie miał pojęcia od mniej więcej drugiej minuty obcowania z platformą?

Jak rozumiem według klapkowej logiki fakt, że dzielę swój wolny czas na wiele platform podważa moją wiarygodność w tym temacie. Idiota. Ogrywa Diablo 3 na konsoli (doliczcie proszę +70h do mojego czasu grania na PC, ponieważ Diablo nie ma na Steam, może to coś pomoże w mojej ocenie) oraz na konsoli, kiedy mógł obejrzeć 4-minutowy filmik na Digital Foundry i wszystko wiedzieć xDDD. Macie rację, powinienem grać tylko na jednej konsoli i obs,rywać wszystkie inne nie mają o nich pojęcia (hi Mendrek), albo jarać się seriami, w które poprzednie trzy części przegrałem łącznie może 2h (hi YETI), ewentualnie udowadniać wyższość jednego nad drugim nie widząc ani jednego, ani drugiego na oczy (hi Szatanek). Wtedy byłbym idealnym wojownikiem w Console Wars. Wybaczcie, że nie dorastam do waszych standardów.

Rozmawiania o rozdzielczościach w obliczu next-genów i dyskusji o nich nawet nie zamierzam komentować.

Opublikowano

Tutaj nikt solidnie blaszek nie pocisnął bo się nie da. Poza wymysłami i mitami konsolowców nie macie żadnych argumentów a najbliższe solidne pojawią się koło 2016 więc nie tryharduj już tutaj alterku i unzaj Gabena jako swojego jedynego boga.

W mniemaniu twoim i chyba jeszcze dwóch najbardziej zatwardziałych czyli nikogo  :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

SO premiera PAŹDZIERNIK

Horizo 2 PAŹDZIERNIK

Halo POCZĄTEK LISTOPADA

No spoko  :sorcerer:

Ale ja napisałem o ciekawszych NAJBLIŻSZYCH miesiącach dla XO, a Ty mi wyskakujesz prawie z premierową grą na PS4 i hdmasterem  :banana:

Sunset nie wywołuję u mnie podjary po filmikach. Chętnie w demko zagram. Na teraz nie dałbym za to 119zł. 

Opublikowano

Obecnie WiiU> PS4=XO >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> np. Virtual Boy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> blaszka

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Blacharstwo podpisało na mnie wyrok, tak kończą uczciwi ludzie. Nie zapomnijcie mnie piękni i inteligentni konsolowcy ( buzi dla Sony, MS i Nintendo ) gdy już ewentualnie mnie zniszczą blacharskie zakłamane konfitury ( takie przetwory żeby nie było )  :P Nie dajcie się tutaj wyprzeć temu hivowi branży.

Pozdrawiam, Szatanek Serduszko.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

WKŁADASZ I GRASZ

Ja jak wkladam to jęczy.

Czasy wkladania i grania sie skonczyly, teraz sa czasy update'owania gier co kilka dni.

Opublikowano

Blacharstwo podpisało na mnie wyrok

I po co było się w gangsterke bawić?

Opublikowano

Alter ma ból tyłka, że może dostać bana. Co ja czytam.

Opublikowano

Powiedział alter już raz zbanowany gdy jeszcze działał na neo plus xDDDDDDDDDD Takie info słyszałem.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

raven, jednak jesteś hipokryta.

Napierdaaalasz na to jak chuujowe jest Diablo na konsole a grasz w najgorsza ps3kowa edycję od 70 godzin.

Opublikowano

Znaj swojego wroga.

Ja też przeszedłem Deus Ex na PS2, mimo tego, że 100x wcześniej ukończyłem grę na PC. Ciekawe doświadczenie to było, pomijając koszmarny framerate.

Opublikowano

Powiedział alter już raz zbanowany gdy jeszcze działał na neo plus xDDDDDDDDDD Takie info słyszałem.

Mylisz mnie z innym użytkownikiem, który jest idiotą, dostał bana zarówno tam(+kilkadziesiąt multikont) jak i tutaj. To ten sam, z którego, jak pisałeś, była beka w statusach, ja też miałem z niego beke.

Nie pogrążaj się.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Znaj swojego wroga.

mam nadzieję, że nie zapomniałeś gry kupić używanej żeby sony odnotowało straty.

Opublikowano

SOny takie dobre że znów ps network nie działał a chciałem sobie dziś w fife pograć a zamiast tego mario kart 8 w multi ograłem. Po kiego płacę za usługę ps plus jak to kurna nadal taka sama prowizorka jak kilka lat temu .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.