Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

SOny takie dobre że znów ps network nie działał a chciałem sobie dziś w fife pograć a zamiast tego mario kart 8 w multi ograłem. Po kiego płacę za usługę ps plus jak to kurna nadal taka sama prowizorka jak kilka lat temu .

Podziękuj blacharzom. Na sprzęcie biurowym widocznie nie ma w co grać, nudzi im się, to PSN ddosują.

aae20a8568328d037d505d6d0d3e2495.png

0fa7bdcb5b870134557a02facf5ccb1c.png

Opublikowano

Tjaa,szkoda tylko,że ataki są też na serwery Blizzarda,Path of Exile i chyba LoLa. Tak więc ci nie wyszło.

Opublikowano

który xbot prowadzi spencera pl? no który? przyznać się.

Opublikowano

Tjaa,szkoda tylko,że ataki są też na serwery Blizzarda,Path of Exile i chyba LoLa. Tak więc ci nie wyszło.

Co mi nie wyszło? Kolesie sami się przedstawili na twitterze - dowód masz wyżej, a że srają również do własnego gniazda?

No cóż... Taka (pod)rasa.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Nom, te zwierzaki nie maja żadnych świętości. Chyba tylko sumitę Gabena który i tak ma ich głęboko.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

a mnie nie obchodzi co kto i czemu :) Liczy się że płacę Miesięcznie pieniądze aby usługa była tip top. Płacę to mam prawo wymagać ! W ciągu roku na playstation network miałem więcej awarii sieci niż grając przez prawie 7 lat na xbox live :D  To już nawet Nintendo ma lepszą infrastrukturę sieciową niż sony. 4theplayers my ass :P

Opublikowano

ty się śmiej ja mam na chleb i pokój z trzema kolegami za to.

Opublikowano

a mnie nie obchodzi co kto i czemu :) Liczy się że płacę Miesięcznie pieniądze aby usługa była tip top. Płacę to mam prawo wymagać ! W ciągu roku na playstation network miałem więcej awarii sieci niż grając przez prawie 7 lat na xbox live :D To już nawet Nintendo ma lepszą infrastrukturę sieciową niż sony. 4theplayers my ass :P

Oczywiście, że nasz prawo wymagać, ja bym chyba zaskarżył blizzard za World of warcraft, ale zdaje sobie sprawę, że to nie wina właściciela serwerów, a głównie tych pseudo hakerów właśnie.
Opublikowano

10646758_968972779786895_880791670316381

XD

Lepiej placa niz u mnie na zmywaku.

Opublikowano

Oczywiście, że nasz prawo wymagać, ja bym chyba zaskarżył blizzard za World of warcraft, ale zdaje sobie sprawę, że to nie wina właściciela serwerów, a głównie tych pseudo hakerów właśnie.

Nie wiem, jak to wygląda w WoW, ale grałem kiedyś w ToR'a, płaciłem za to ciężkie pieniądze, a co wtorek witała mnie 8-godzinna konserwacja serwerów.

Opublikowano

W WoWie tez byly/sa konserwacje serverow + nieziemskie lagi w dniu wypuszczenia nowego concentu. Rekompensata na to byly darmowe weekendy oraz patche ktore wprowadzaly nowe raidy/skille/pvp itp. Najgorszym dniem byla zawsze sroda bo wtedy resetowaly sie wszystkie raidy i ludzie walili na servery drzwiami i oknami ale ogolnie warto bylo placic kase za WoWa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale co oni (pipi)á? Jeszcze pół godziny temu grałem sobie spokojnie w BFa. Fakt, przerwy w działaniu usługi były, ale to takie dwie, kilkunastominutowe przerwy. Nic specjalnego, niech próbują dalej.

Opublikowano

AGQPLe7.png?1

Spencer juz czeka:

h3PSQgz.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nom, te zwierzaki nie maja żadnych świętości. Chyba tylko sumitę Gabena który i tak ma ich głęboko.

Serwery DOTA też wysadzili.

Ale forum i tak od kilku stron tylko o tym że to wina Sony, tak jakby tylko PSN siadło. PC, Xbox, Sony - wszyscy byli celem ataków, a zamiast się zjednoczyć w takiej chwili, forumowicze najeżdzają na PSN, zamiast na gimbo 'hakerów'. Smutne :confused:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ale forum i tak od kilku stron tylko o tym że to wina Sony, tak jakby tylko PSN siadło. PC, Xbox, Sony - wszyscy byli celem ataków, a zamiast się zjednoczyć w takiej chwili, forumowicze najeżdzają na PSN, zamiast na gimbo 'hakerów'. Smutne :confused:

Bo beka z Sony zawsze na propsie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no a serwery xbox live padły ?  Co do doty czy diablo to z tego co wiem ich usługi sieciowe są darmowe to i inne wymogi. W dodatku w te gry nie gram to co mam krytykować? Dziś chciałem pograć  na ps4 i nie mogłem , ta sytuacja miała miejsce już n'ty raz W TYM ROKU więc mam prawo wyrazić swoją opinie :) 

Opublikowano

no a serwery xbox live padły ?  

Żartujesz? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.