Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

SOny takie dobre że znów ps network nie działał a chciałem sobie dziś w fife pograć a zamiast tego mario kart 8 w multi ograłem. Po kiego płacę za usługę ps plus jak to kurna nadal taka sama prowizorka jak kilka lat temu .

Podziękuj blacharzom. Na sprzęcie biurowym widocznie nie ma w co grać, nudzi im się, to PSN ddosują.

aae20a8568328d037d505d6d0d3e2495.png

0fa7bdcb5b870134557a02facf5ccb1c.png

Opublikowano

Tjaa,szkoda tylko,że ataki są też na serwery Blizzarda,Path of Exile i chyba LoLa. Tak więc ci nie wyszło.

Opublikowano

który xbot prowadzi spencera pl? no który? przyznać się.

Opublikowano

Tjaa,szkoda tylko,że ataki są też na serwery Blizzarda,Path of Exile i chyba LoLa. Tak więc ci nie wyszło.

Co mi nie wyszło? Kolesie sami się przedstawili na twitterze - dowód masz wyżej, a że srają również do własnego gniazda?

No cóż... Taka (pod)rasa.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Nom, te zwierzaki nie maja żadnych świętości. Chyba tylko sumitę Gabena który i tak ma ich głęboko.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

a mnie nie obchodzi co kto i czemu :) Liczy się że płacę Miesięcznie pieniądze aby usługa była tip top. Płacę to mam prawo wymagać ! W ciągu roku na playstation network miałem więcej awarii sieci niż grając przez prawie 7 lat na xbox live :D  To już nawet Nintendo ma lepszą infrastrukturę sieciową niż sony. 4theplayers my ass :P

Opublikowano

ty się śmiej ja mam na chleb i pokój z trzema kolegami za to.

Opublikowano

a mnie nie obchodzi co kto i czemu :) Liczy się że płacę Miesięcznie pieniądze aby usługa była tip top. Płacę to mam prawo wymagać ! W ciągu roku na playstation network miałem więcej awarii sieci niż grając przez prawie 7 lat na xbox live :D To już nawet Nintendo ma lepszą infrastrukturę sieciową niż sony. 4theplayers my ass :P

Oczywiście, że nasz prawo wymagać, ja bym chyba zaskarżył blizzard za World of warcraft, ale zdaje sobie sprawę, że to nie wina właściciela serwerów, a głównie tych pseudo hakerów właśnie.
Opublikowano

10646758_968972779786895_880791670316381

XD

Lepiej placa niz u mnie na zmywaku.

Opublikowano

Oczywiście, że nasz prawo wymagać, ja bym chyba zaskarżył blizzard za World of warcraft, ale zdaje sobie sprawę, że to nie wina właściciela serwerów, a głównie tych pseudo hakerów właśnie.

Nie wiem, jak to wygląda w WoW, ale grałem kiedyś w ToR'a, płaciłem za to ciężkie pieniądze, a co wtorek witała mnie 8-godzinna konserwacja serwerów.

Opublikowano

W WoWie tez byly/sa konserwacje serverow + nieziemskie lagi w dniu wypuszczenia nowego concentu. Rekompensata na to byly darmowe weekendy oraz patche ktore wprowadzaly nowe raidy/skille/pvp itp. Najgorszym dniem byla zawsze sroda bo wtedy resetowaly sie wszystkie raidy i ludzie walili na servery drzwiami i oknami ale ogolnie warto bylo placic kase za WoWa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale co oni (pipi)á? Jeszcze pół godziny temu grałem sobie spokojnie w BFa. Fakt, przerwy w działaniu usługi były, ale to takie dwie, kilkunastominutowe przerwy. Nic specjalnego, niech próbują dalej.

Opublikowano

AGQPLe7.png?1

Spencer juz czeka:

h3PSQgz.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nom, te zwierzaki nie maja żadnych świętości. Chyba tylko sumitę Gabena który i tak ma ich głęboko.

Serwery DOTA też wysadzili.

Ale forum i tak od kilku stron tylko o tym że to wina Sony, tak jakby tylko PSN siadło. PC, Xbox, Sony - wszyscy byli celem ataków, a zamiast się zjednoczyć w takiej chwili, forumowicze najeżdzają na PSN, zamiast na gimbo 'hakerów'. Smutne :confused:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ale forum i tak od kilku stron tylko o tym że to wina Sony, tak jakby tylko PSN siadło. PC, Xbox, Sony - wszyscy byli celem ataków, a zamiast się zjednoczyć w takiej chwili, forumowicze najeżdzają na PSN, zamiast na gimbo 'hakerów'. Smutne :confused:

Bo beka z Sony zawsze na propsie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no a serwery xbox live padły ?  Co do doty czy diablo to z tego co wiem ich usługi sieciowe są darmowe to i inne wymogi. W dodatku w te gry nie gram to co mam krytykować? Dziś chciałem pograć  na ps4 i nie mogłem , ta sytuacja miała miejsce już n'ty raz W TYM ROKU więc mam prawo wyrazić swoją opinie :) 

Opublikowano

no a serwery xbox live padły ?  

Żartujesz? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.