Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co się tyczy tych DLC do MK8 to będzie parę paczek:

The DLC packs are scheduled to include the following:

Pack 1: The Legend of Zelda X Mario Kart 8 (Release Date: November 2014) - $7.99

•3 Characters: Tanooki Mario, Cat Peach, Link
• 4 Vehicles
• 8 Courses

Pack 2: Animal Crossing X Mario Kart 8 (Release Date: May 2015) - $7.99

• 3 Characters: Villager, Isabelle, Dry Bowser
• 4 Vehicles
• 8 Courses

Pack 1 + Pack 2 Bundle - $11.99

• 6 Characters: Tanooki Mario, Cat Peach, Link, Villager, Isabelle and Dry Bowser
• 8 Vehicles
• 16 Courses
• As a bonus for purchasing both packs bundled or individually, buyers receive eight new colors for Yoshi and Shy Guy. Those who advance purchase both packs can begin using the Yoshi and Shy Guy characters immediately.

Szczerze to całkiem sporo tam władowali stuffu, tylko ja i tak 12$bym nie dał za to wolę to na jakiś nowy tytuł wywalić. Ale jeśli chodzi o cenę, a to co dostajemy za nią to myślę,że nie ma tak źle.

Gorzej jak Ninny wpadnie w manię cięcia gier tak jak reszta wydawców:/

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze czytam? 16 nowych torów?

Opublikowano

Zgadza się. Po 2 cupy na każde DLC. 16 nowych tras + 6 postaci + 8 pojazdów. Za 12 dolców. TAK SIĘ ROBI DLC! 

Opublikowano

Biedni [*] Ale z drugiej strony, od poniedziałku zacznie tu wiać pustką, bo Xboty też do szkoły idą... tylko Szlachta czyli Sony i Nintendo

Również sluszna uwaga, same mądrości dziś w CW, świat byłby lepszy bez nich.

To forum byłoby lepsze bez ciebie

Opublikowano

daj spokój bluber to jest dobry zawodnik, fan samochodówek który twierdzi że forza 5 ma najlepszy model jazdy a pad od xbona jest wprost stworzony do ścigałek sprzedaje xbona tuż przed fh2 w oczekiwaniu na driveclub  :teehee:

Opublikowano

Pewnie kupi sobie za to kilka dzialek koki i bedzie bral podczas gry w drivecluba, zeby pisac na forum, ze "nigdy nie mial takiej jazdy".

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ja jak bylem w sklepie sprzedawca bez chwili namyslu podal lebkowi (na oko 12 lat) Sainsts Row 3, troche sie zdziwilem ale co tam, ja jak mialem ok. 13 lat to gralem w Dino Crisis czy Silent Hill i zyje.

ja podczas premiery GTAIV zauważyłem, że w kolejce przede mną stoi dwóch na oko 12latków i coś się ociągają z wyjmowaniem drobnych z kieszeni żeby za gierkę zapłacić, a że troszkę mi się spieszyło żeby mesjasza wrzucić do czytnika to prawilnie zwróciłem pani kasjerce uwagę, że ta gra to nie dla dzieci i ich pogoniła  :banana: .

Tak mi się przypomniało... Miałam kiedyś takiego ulubionego sprzedawcę w jednym wrocławskim sklepie z gierkami, który znał mój gust i zawsze mi odkładał horrory i dziwne gierki. Jak tylko przychodziłam do sklepu, przynosił z zaplecza odłożone Residenty, Forbidden Siren czy Manhunta, które zresztą sprzedawał mi po taniości. Miałam wtedy jakieś 13-14 lat.

Potem kupiłam u niego Kingdom Hearts i chyba przestał mnie lubić.

Opublikowano

daj spokój bluber to jest dobry zawodnik, fan samochodówek który twierdzi że forza 5 ma najlepszy model jazdy a pad od xbona jest wprost stworzony do ścigałek sprzedaje xbona tuż przed fh2 w oczekiwaniu na driveclub  :teehee:

Żartuje, ja go bardzo lubię dostarcza beki since 99.

Co do sprzedaży gierek +18 to ja jak pracowałem w empiczku to nie sprzedawałem gimbazji call of duty i takich innych to robili srogą dramę a potem z mamą lub tatą wracali no i oni kupowali im te gierki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Skin merca do MK8, faktycznie... niesamowite DLC XD

To tylko ciekawostka, na dodatek darmowa :P

Do Forzy 5 dodali w tym miesiącu dwa Infiniti, Astrę z Top Gear, nowego Mustanga i Rollsa (debiut marki w grach). Wszystkie auta do pobrania za darmo i do dodania za darmo do garażu w grze.

Opublikowano

10 latek z lat 90 vs 10 latek z 2010+

posprzątany pokój, dopilnowane i nakarmione rodzeństwo vs głowa zaklinowana w sedesie po kolejnym seansie Jersey Shore

:P

Opublikowano

Nie zapomnę jak chodziłem sobie 3 dni przed premierą Gears of War 3 i Forza Motorsport 4 do osiedlowego sklepu, kupowałem po 165 zł i w bonusie Redbulla dostawałem :P

#tylkoPolska :)

Na podobnej zasadzie kupiłem GoWa III, Wchodzę sobie do Media 2 dni przed premierą, a tam wkur.wione ryło Kratosa się na mnie gapi, a więc kupiłem, i cena była spoko, bo 189 zł. Ale to tylko jeden taki przypadek.

Żartuje, ja go bardzo lubię dostarcza beki since 99.

Zupełnie jak Mazzeo.

If you know what I mean :)

Opublikowano

Ja nie kupuje gier już w Media bo kiedyś poszedłem po Girsy 3 a tam na naklejce z ceną dopisane długopisem total major spoiler z tej gry z smutną buźką na końcu xD

dokładna treść:

to było 'dom ginie :('

Opublikowano

daj spokój bluber to jest dobry zawodnik, fan samochodówek który twierdzi że forza 5 ma najlepszy model jazdy a pad od xbona jest wprost stworzony do ścigałek sprzedaje xbona tuż przed fh2 w oczekiwaniu na driveclub :teehee:

Nie wiem co w tym takiego dziwnego?

Po co trzymać 400€ na stoliku do TV dla jednej gry przez którą zbiera mnie na wymioty gdy reklama gry sprowadza się do reklamowania gry jako jazda po burakach samochodami które zawisaja na progach zwalniajacych.

dalej twierdzę że Forza 5 to najlepszy model jazdy jaki jest obecnie dostępny, a pad od Xboxa jest padem stworzonym do wyścigowek, poczekam na Forze 6 i wtedy kupię Bundla f6 z Horizonem który za rok będzie wart 10€.

Dla mnie konsola to nie tylko exy ale i gry mulitplatformowe, proste wiec że PS4 to najlepszy wybór.

Opublikowano

Dla mnie konsola to nie tylko exy ale i gry mulitplatformowe, proste wiec że PS4 to najlepszy wybór.

no wlasnie dziwne ze fan scigalek kladzie wiekszy nacisk na 180p wiecej w multiplatformach niz owe najlepsze scigalki z najlepszym padem

Opublikowano

Może ważniejsze dla niego jest stanąć w szeregach elity forum, poprzez posiadanie jedynej właściwej konsoli do 60/1080p?

Opublikowano

Ja jak bylem w sklepie sprzedawca bez chwili namyslu podal lebkowi (na oko 12 lat) Sainsts Row 3, troche sie zdziwilem ale co tam, ja jak mialem ok. 13 lat to gralem w Dino Crisis czy Silent Hill i zyje.

ja podczas premiery GTAIV zauważyłem, że w kolejce przede mną stoi dwóch na oko 12latków i coś się ociągają z wyjmowaniem drobnych z kieszeni żeby za gierkę zapłacić, a że troszkę mi się spieszyło żeby mesjasza wrzucić do czytnika to prawilnie zwróciłem pani kasjerce uwagę, że ta gra to nie dla dzieci i ich pogoniła  :banana: .

Tych dwoje musiało nieźle beczeć tego dnia albo poszli do innego sklepu z doklejonymi wąsami. 

Opublikowano

no wlasnie dziwne ze fan scigalek kladzie wiekszy nacisk na 180p wiecej w multiplatformach niz owe najlepsze scigalki z najlepszym padem

Gdybyś nie miał klapek na oczach to w tym roku wychodzi jeszcze lepsze na ps4 project cars, i driveclub którego przekreslac nie można bo ma dna ludzi odpowiedzialnych za serię na myśl której botkom się mokro robi.

Wniosek jest prosty.

PCARS > buraki i demo Forzy

DriveClub - wisienka na torcie.

Opublikowano

project cars wychodzi też na xbona. a co ważniejsze na blachę.

Opublikowano

Ja nie kupuje gier już w Media bo kiedyś poszedłem po Girsy 3 a tam na naklejce z ceną dopisane długopisem total major spoiler z tej gry z smutną buźką na końcu xD

dokładna treść:

to było 'dom ginie :('

Troll level 10000000 :) Mógłby jeszcze gdzieś kamerkę zamontować i potem zrobić kompilację z minami ludzi, którzy to przeczytali.

Opublikowano

wybierasz pcars i driveclub

zamiast f5, fh2, pcars i najlepszego pada

grafa > gry jak u kazdego rycerza kuboty 

a konsolowe pcars to ciagle jedna wielka niewiadoma

Opublikowano

project cars wychodzi też na xbona. a co ważniejsze na blachę.

Na xbona będzie gorsze, a PC nikogo.
Opublikowano

ale na blachę będzie najlepsze :(. jako świadomy fan gier wyścigowych nie masz innego wyjścia jak znaleźć miejsce na komputer osobisty. no chyba, że pod pojęciem "komfort grania" rozumiesz coś takiego:

dual-shock-4-tour-2.jpg

no niby są wreszcie spusty, ale c'mon :confused:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no niby są wreszcie spusty, ale c'mon :confused:.

pamiętajcie żeby triggery nie skrzypiały - do lewego odpalić TLOU a do prawego NFS Rivals

u mnie po paru tygodniach zaczął skrzypieć lewy triger, ale po ograniu TLOU przestał

trzeba go było rozegrać, niedawno zaczął prawy, ale po NFS Rivals przestał  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.