Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jako uzupełnienie, jak najbardziej. Co tu dużo pisać, brakowało na konsolach gier pokroju Penumbry. Amnezji a teraz kolejne twory tych producentów będą i to niektóre jako ex : ) ( np. od The Chinese Room ) A to dopiero czubek góry lodowej.

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak, Chinese Room, które zje.bało Amensie i zrobiło artsy shit pokroju Dear Esther. Nope, thanks.

Opublikowano

Dear Esther jest chyba 5deep3me. Pochodziłem 30 minut po jakichś jaskiniach i wyłączyłem.

Opublikowano

Tak, Chinese Room, które zje.bało Amensie i zrobiło artsy shit pokroju Dear Esther. Nope, thanks.

Patrząc na to jako Amnezja to faktycznie przeciętniak ( zresztą widać, że opieranie się na tej marce było wymuszone). Pod inną nazwą świetny tytuł. Dear Esther to kupong ale to blaszki wszędzie piały jaki to ósmy cud świata i konsolowe barachło nie rozumie przekazu.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano
  • Autor

Taka sztuka niedlugo tylko na Sonystation. Korporacja oplaca i chce miec "sztuke" - tym lepiej ze nie trzeba opracowywac gameplayu wiec mozna je trzaskac co roku. Bedzie do Plusa.

Opublikowano
Nie, lubię patrzeć jak Cię duupka piecze i chcesz ludzi przez monitor bić, ale rozumiem Cię +5 do wyższości bo bluzę PROSTO mama pewnie wyprala. 

A co ma mnie niby piec ?  PS4 które póki co ma dla mnie jeden argument, którym jest Uncharted 4?

Po wizycie na GC wiem, że na dzień dzisiejszy dokonałem dobrego wyboru, bo SO, HALO i FH2 zapowiadają się wy(pipi)iście, do tego masa multiplatform, wybacz, że kładę lachę na LBP3 i DC. To co chce to jedno a to co komuś  się należy to drugie, nie moja wina, że co nie którym należało by przetrzepać skórę, może by im to pomogło w normalnej egzystencji na tym forum ;) Jestem tu bardzo długo ale to co się dzieje przez ostatnie 2-3 lata jest lekko mówiąc nie poważne, rozumiesz mnie ? ha dobre sobie, jak marzysz to zamykaj oczy, a ciuchu piorę sobie sam już od paru lat, to, że ty jesteś kaleką nie znaczy, że inni też :thanks:

Pełen luz.

Opublikowano

Na wyspach nie musi prać ubrań. Stać go na kupno nowych, gdy obecne się zabrudzą.

Opublikowano

Nie, lubię patrzeć jak Cię duupka piecze i chcesz ludzi przez monitor bić, ale rozumiem Cię +5 do wyższości bo bluzę PROSTO mama pewnie wyprala.

A co ma mnie niby piec ?  PS4 które póki co ma dla mnie jeden argument, którym jest Uncharted 4?

Bloodborne Absolution CHŁOPCZE.

Oraz Rime i Wild.

Może.

Opublikowano

Na wyspach nie musi prać ubrań. Stać go na kupno nowych, gdy obecne się zabrudzą.

I jeszcze zostanie pieniędzy.
Opublikowano

Bloodborne, czyli demon's souls 4. Chlopaki swietnie zakryli robienie z serii tasiemca - zmienimy co jakis czas tytul i nikt sie nie kapnie.

Uncharted 4.

LBP 3.

Wszyscy czekaja na god of war 5.

Nie ma to jak inwestowanie w silne, sprawdzone marki. Chcecie januszki to kupujcie sobie sequelstation, ja stawiam na nowe (sunset, quantum break, project spark)

Opublikowano

No i w project spark będzie sobie można zrobić Bloodborne, U4, LBP3 i GoW5, także szach mat makao i po makale.

Opublikowano

Bloodborne, czyli demon's souls 4. Chlopaki swietnie zakryli robienie z serii tasiemca - zmienimy co jakis czas tytul i nikt sie nie kapnie.

Uncharted 4.

LBP 3.

Nie ma to jak inwestowanie w silne, sprawdzone marki. Chcecie januszki to kupujcie sobie sequelstation, ja stawiam na nowe (sunset, quantum break, project spark)

no, ale Halo 5, Forza 6, Gearsy 4 to już okej, taknie? co? ok?

Opublikowano

Uncharted 4.

LBP 3.

Halo 5

FM 6

Fable Legends

Gearsy 4

Nie ma to jak inwestowanie w silne, sprawdzone marki.

Opublikowano

No i w project spark będzie sobie można zrobić Bloodborne, U4, LBP3 i GoW5, także szach mat makao i po makale.

i concera. szanuję

Opublikowano

Każdy widzi to co chce widzieć =)

Po raz kolejny jesteś błędzie, który to już raz ? od 100 przestałem liczyć( gezz, że ja tyle wytrzymałem) 

Opublikowano

A napisalem o nich? PS4 z nowych gier daje mozliwosc zagrania w drivecluba. Lal. Cos jeszcze wyjdzie? Przez najblizszy rok?

Opublikowano

No masz The Order jeszcze.

Opublikowano

No i może The Last Guardian wyjdzie na PS5.

Opublikowano

Tu się niema co licytować bo obie konsole jadą na starych sprawdzonych markach, więc tu mamy remis. 

Opublikowano

te gry nikogo. jedynym tytułem z project spark na jaki warto czekać jest metal gear yano.

Opublikowano

Tu się niema co licytować bo obie konsole jadą na starych sprawdzonych markach, więc tu mamy remis.

Żaden remis. Pod tym względem są daleko w tyle za Nikogo. Wydawać by się mogło, że Sony delikatnie wysuwa się na drugie miejsce za sprawą obecności na rynku o jedną generację dłużej. Choć z drugiej strony sporo serii, które od zawsze były kojarzone z Sony są już od jakiegoś czasu obecne na konsolach MS. Jednym słowem Sony nie ogarnia.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

sony nie ogarnia od premiery ps3, potem przez vite i dalej przy ps4, obecny boom i popyt na ps4 to tylko i wylacznie zasluga microsoftu, ktory sam siebie zaszachowal swoimi durnymi decyzjami jeszcze przed startem swojej konsoli

brak gadania o tych durnych drm, always online, potedze chmury i innych szmerach bajerach + spancer na stanowisku i zalatwiajacy deale i lineup exow juz od dwoch lat przed premiera i wszystko dzis by wygladalo inaczej

Opublikowano

No był tu już taki pogląd aż ujawniło się wyniki sprzedaży Epic Games vs Naughty Dog, GT vs Forza, GoW/ LBP/ Ratchety i wyszło co innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.