Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kidnappa co cię tak piecze, może jakieś argumenty przeciwko masz hę?

Nic mnie nie piecze, po prostu jesteście śmieszni. Ranking zrobiony przez PSXE do dupy, rankingi robione przez ludzi z branży do dupy, rankingi w którym TLOU było grą roku czy generacji do dupy. Nic wam nie pasuje po prostu, wszystko musicie zanegować, a co jeszcze jest bardziej ciekawe to zazwyczaj wy a nie klapy wspominacie o tych wszelakich rankingach.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Każdy dobrze wie że eksy Sony ze śr. powyżej 85% to wynik przekupstwa. Ale już nie Big N i MS. Sony takie głupie tonie w długach właśnie dlatego.

Opublikowano

Jasne, sam skok jest mało intuicyjny, ale gra jako całość, dla większości sprawiła masę frajdy, a w szczególności podczas kanapowego co-op'a, czy online, podczas ogrywania leveli samych graczy (niektóre odstawiają nawet te stworzone przez Media Molecule). Stąd w większości pozytywy od samych graczy (także na tym forum). Poza tym Ranking 10 platformówek 7 generacji wg Ekstrima ma jednak zacne podium:

1. Super Mario Galaxy

2. Rayman Legends

3. Super Mario Galaxy 2

Więc i wysoka pozycja pierwszego LBP nie jest dla większości taka nieuzasadniona.

LBP w kategorii "czy jesteś dobrą platformówką?" mogę z pełnym przekonaniem postawić obok takich tuz jak Epic Mickey. Jako narzędzie do kreowania poziomów i wynikającej z tego zabawy, która często opiera się na maltretowaniu łaciatych jest genialna, ale na litość boską, gdyby LBP było wydane z trybem single opierającym się na grze w koszykówkę, to pewnie niektórzy stawialiby ją obok serii NBA 2k... Oczywiście obowiązkiem każdego jest kategoryzowanie i trzeba gdzieś wrzucić LBP, tym razem padło na platformówki.

Opublikowano

New 3DS... Ninny nie ma głowy do dobrych nazw. Czyli to taki 3DSi albo Gameboy Color. Nie wiem czemu tak się niektórzy unieśli z gniewem.

Opublikowano

powinien być 3DS U.

Opublikowano

A jednak, nawet bez edytora bawiłem się w nią w 2008 z dziewczyną, czy randomowymi dzieciakami, wrzeszczącymi przez mica, jak dzieciak. Tak na 8+. Tak też miało co najmniej 3/4 forumowiczów PPE* (nie słuchajcie Moldara, gierka bywa trudna i da się ją masterować). I co zrobisz Bożenko? Nic nie zrobisz.

*którzy pisali o niej w dedykowanym temacie <demage control>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

New 3DS... Ninny nie ma głowy do dobrych nazw. Czyli to taki 3DSi albo Gameboy Color. Nie wiem czemu tak się niektórzy unieśli z gniewem.

Unosili się przy DSi, unosili się przy tej przystawce do 3DSa, unosili się przy XL, unoszą się przy New (ale już pierwszy dym opadł) i będą unosić się przy rewizji nowego handhelda za 3 lata.

A tymczasem czekam na zdjęcia nowych 3dsow w zakupach konsolowych. Tak to działa.

Opublikowano

Biorę na premierę i tak miałem kupić 3DSa, ale ten jest ładniejszy i ma więcej 3D.

Opublikowano

110% 3D w 3D

Opublikowano

najgorzej maja ci co w chwili obecnej chcieli kupic 3ds - przez ten podkrecony procek i ex xenoblade sa obawy ze tych exow na new 3ds bedzie wiecej i juz zakup w chwili obecnej 3ds taki super nie jest bo za chwile moze sie okazac ze najwiekszych nowosci to po prostu nie uruchomi

pozostaje czekac na tgs - tam sie pewnie wyjasni mniej wiecej sprawa ilosci nowych produkcji dedykowanych tylko tej nowej rewizji, no i pozostaje teza sama premiera na innych kontynentach - znajac nintendo to pewnie predko ona nie nastapi

Opublikowano

Przecież nawet jeżeli na starego 3DSa już nie będą wychodziły nowe gierki, to momentalnie namnoży się aukcji po 200-300 zł za sprawną konsolę. Dla niezdecydowanego nabywcy, to raczej dobry deal, zwłaszcza, że za cenę gierki na PS4 dostaniemy sprzęt, który ma już dosyć dużą bibliotekę tytułów i nawet jeżeli nic nowego na niego nie wyjdzie, to stratni na tym nie będziemy.

Opublikowano

Szkoda że w sony same sztywniaki są i nie podjęli się próby knura specera

Opublikowano
  • Autor

Bo Suchy Yoshida i cale $ony sa w tym biznesie tylko dla hajsu. Microsoft i Nintendo to artysci ktorym zalezy na grach.

Opublikowano

ile drzewek można było tą wodą podlać... :(

Opublikowano

Bo Suchy Yoshida i cale $ony sa w tym biznesie tylko dla hajsu. Microsoft i Nintendo to artysci ktorym zalezy na grach.

I właśnie dlatego Microsoft nigdy nie wydał gry mającej z artyzmem cokolwiek wspólnego. Microsoft to taka awangarda, że nie tworząc sztuki, jednak ją tworzy poprzez negację. Geniusze.

Opublikowano

Heavy Rain i Rime nie chcieli na xboksie, bo brak wybuchów i laserkow.

A jak im zależy na grach pokazali dodając kinectka do każdej konsoli i wprowadzając absurdalne pomysły.

Opublikowano

Akurat HR ze sztuką ma tyle wspólnego co, x-box z gierkami dla wyższej klasy.

I nie, nie chodzi o karabiny i samochody.

Opublikowano

rime boli, na heavy rain wy.(pipi)ane.

Opublikowano

coś czuje że to będzie indycze 3-4 h :(

Opublikowano

ale spoko jest ori na otarcie łez :wub:.

Opublikowano

Zmiana tematu

Coraz bardziej doceniam tą grę i Ninja Theory. Im dalej tym lepiej, tym tytułem udowodnili, że potrafią zrobić dobry system walki (tak, wiem że Itsuno nadzorował). Hellblade here I come. Szkoda, że gierka nie zyskała takiego poklasku jak żałosny krap of łor, no ale graficzka zawsze wygra u januszy z gameplayem =/ Nie jest to wprawdzie systemowo cudowny DMC4 ale i tak spisali się na medal i (pipi) dali radę. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

dmc___noisia_cover_wallpaper_by_syan_jin

\m/

dmc4 był dla mnie mega-trudny momentami (a już robienie na S czy tam SSS to w ogóle kosmos). jak jest tutaj?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jest prostacko. Tutaj nie ma o czym gadać nawet. Ale system daje radę mimo wszystko i jest satysfakcjonujący. DmC trzeba rozpatrywać jako osobną grę i chwalić za to, ze jest naprawde dobre, a nie porównywac do tuzów gatunku.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.