Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140903%2FPRZEMYSL%2F140909884

Mężczyzna zabrał ze sklepowej półki konsole do gier i uciekł. W pościg za złodziejem ruszyli pracownicy sklepu. 24-latek w trakcie ucieczki porzucił swój łup - powiedział w rozmowie z portalem nowiny24.pl kom. Mirosław Dyjak z Komendy Miejskiej Policji w Przemyślu.

- 24-latek podczas dalszej ucieczki wpław przepłynął przez rzekę San na drugą stronę miasta, gdzie został zatrzymany przez powiadomionych o kradzieży policjantów - dodał kom. Dyjak.

:D

warta 2500, pewnie jakiś Xbot ehhh

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ktoś pisał, że mało ludzi na premierze w Japonii, a tu prosze

H1wprax.jpg

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Od razu przypomina się to zdjęcie.

2445736-5836810857-theyr.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Śmiechłem nawet. A tak ogólnie to doznałem oślnienia grając w MP3 w ten level, którzy kojarzył mi się z teaserem Uncharted 4 i doszedłem do wniosku gdyby ND wzięło gunplay z Max'a to by zrobili dobrą grę, tak myślę ja.

Miejsce-testowe-max-payne-3.jpg

Opublikowano

Śmiechłem nawet. A tak ogólnie to doznałem oślnienia grając w MP3 w ten level, którzy kojarzył mi się z teaserem Uncharted 4 i doszedłem do wniosku gdyby ND wzięło gunplay z Max'a to by zrobili dobrą grę, tak myślę ja.

Maxio tutaj fajny monolog strzelil zaraz na poczatku.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Gaf dostarcza, dobra szydera z tej podkonsoli, która NIKOGO.

N8dSuBL.jpg
Q0RafKS.jpg

S9eei.gif

7HoCz6d.png

xD

Dzięki ci microsoft za tego złoma.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

@bluber w anczartet nie ma Maxa tylko pedał więc nie dorówna nawet jak wezmą ten goty system strzelania.

Opublikowano

No strzelanie w MP3 klasa. I te ciągłe trzymanie obu różnych broni w łapach, bo przecież w du,pę sobie ich nie włoży.

Opublikowano

ktoś pisał, że mało ludzi na premierze w Japonii, a tu prosze

H1wprax.jpg

mistrz xD

Opublikowano

Akurat chyba wszystko ma lepszy system strzelania od uncharted.

Nigdy tego nie rozumiałem, strzelanie jak strzelanie, w jedynce trochę dziwne było celowanie, ale dwójka i trójka to tak samo jak każda inna gra.

Opublikowano

No strzelanie w MP3 klasa. I te ciągłe trzymanie obu różnych broni w łapach, bo przecież w du,pę sobie ich nie włoży.

Tak, plus zaje.bisty model fizyki jak typy padają np przez szybę wybijając ją oraz spoko opcja jak kule zostają i krew sika z rany hihi. A tak odarty z tej mechaniki to zwykły cinematic expiriens, ale własnie dzięki temu daje radę, Uncharted daje radę tylko dzięki grafice.

Akurat chyba wszystko ma lepszy system strzelania od uncharted.

Nigdy tego nie rozumiałem, strzelanie jak strzelanie, w jedynce trochę dziwne było celowanie, ale dwójka i trójka to tak samo jak każda inna gra.

Nie w każdej grze masz kapiszony.

Opublikowano

Acha, a ludzie organizowali turnieje i eventy i grali jeszcze 2 lata po premierze w multi by podziwiac grafikę. Kto da więcej?

Opublikowano

jak nie masz pudzianów na konsoli to się przemęczysz i w uncharted grasz wmawiając sobie, że to fajne.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

MP3 klasa, jedna z nielicznych gier tej generacji, ktora zaliczylem 3 razy

Opublikowano

Aż bym jeszcze raz ograł. Przechodzenie backlogu jest dla słabych, ściągam Maxa.

Opublikowano

Co za podludzie jadą z tą nawijką o kapiszonach, to ja nie wiem. Seria Uncharted to prawie idealnie wyważone przygody na miarę trzech klasycznych odsłon Indiana Jones od Żyda Stevena. Z dużą ilością strzelania, na pewno wypadającego słabiej niż w Max Payne 3, ale czy MP3 poza waleniem z gunów oferuje coś w więcej w zakresie rozgrywki? Nie. I co to w ogóle za porównania...

Opublikowano

nie grałeś, nie oceniaj.

no i w czołówce multi byli gości cisnący także w gearsy, mw4 i bf:bc2, więc to argument zdeczka inwalida

Opublikowano

widze ze mój maksiu dotarł.

Opublikowano

Ja tam nic do cinematic ekspirnejs nie mam, o ile mimo tego, gra sobą coś reprezentuje. Dlatego też lubię TLOU za kreacje bohaterów i dobrze przedstawione relacje między nimi, MP3 za mechanikę strzelania (perfekcja, w GTAV miał być niby system z MP3, ale to nie było to samo), czy The Walking Dead, bo i bohaterowie są ok, a i coś się dzieje.

Z drugiej strony, jak widzę Heavy Rain, Tomb Raidera czy kampanie w BF4, to mam chęć wydłubać sobie oczy. I do tego zmierzam - cinematic experience jest ok, ale niech coś sobą reprezentuje.

Opublikowano

Ej, ten koleś przez te wszystkie lata nic się nie postarzał!

1SLSK8M.jpg

Opublikowano

Ale Tomb Raider jest fajny, co Ci nie pasuje?

Fanek - miszcz

Opublikowano

Co za podludzie jadą z tą nawijką o kapiszonach, to ja nie wiem. Seria Uncharted to prawie idealnie wyważone przygody na miarę trzech klasycznych odsłon Indiana Jones od Żyda Stevena. Z dużą ilością strzelania, na pewno wypadającego słabiej niż w Max Payne 3, ale czy MP3 poza waleniem z gunów oferuje coś w więcej w zakresie rozgrywki? Nie. I co to w ogóle za porównania...

Eeee wszystko ? Max zjada kapiszony bez popitki

Gunplay, gameplay, storyline, klimat

No i najwieksza beka z nintendo i kolorowych gierek, gorzej niz w przedszkolu. Nigdy nie zapomnę jak znajomy ( chyba gej ) powiedział mi żebym zagrał w super metroid i metroid prime

To pierwsze to myślałem ze uduszę sie ze śmiechu, skacząc metroid robi kulkę i strzela z ręki xD to drugie nawet spoko tylko ze strzelało sie do kwiatków :/ i krwi nie było xD mam nadzieje ze spełni sie to co zgredy mowili ze jest szansa na mrocznego metroida, dodać krew, metroid mógłby mieć jakies kolce na pancerzu, porządną spluwę lub katane no i zeby sie strzelało do ludzi a nie roślin.

Ps

Brzuch mnie zawsze boli ze śmiechu jak ktos pisze ze hardcore to zebrać 120 słonecznek xD hardcore to granie bez radaru i widzenia przez ścianę synek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.