Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam ps4 ale myślę nad zakupem xboxa wraz z premierą halo 5 więc ... na razie chyba klapkiem;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Śmiechłem nawet. A tak ogólnie to doznałem oślnienia grając w MP3 w ten level, którzy kojarzył mi się z teaserem Uncharted 4 i doszedłem do wniosku gdyby ND wzięło gunplay z Max'a to by zrobili dobrą grę, tak myślę ja.

Gdyby ND jeszcze fabułę, dialogi i muzykę wzięli z maxa to w ogóle byłoby świetnie. Uncharted 2 ma ładne widoki i to chyba tyle... Choć cały segment w

pociągu

bardzo lubię. Bardzo liczę na Uncharted 4 bo teaser pozwala przypuszczać, że czwórka będzie się raczej inspirował filmami przygodowymi jak Kongo, a nie Indianą Jonesem.

Opublikowano

Underground i długo długo nic aż do Forzy Horizon żaden soundtrack w grach wyścigowych mną tak nie zmiażdżył.

https://www.youtube.com/watch?v=R4S1KM198ds

pierwszy wyścig i już się zakochałem w tej grze mimo iż kawałek znałem długo przed zagraniem

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

<3

https://www.youtube.com/watch?v=BqiVhGyoSfI

Oprocz tych z NFS U/U2 to w Most Wanted z 2005 podobaly mi sie jeszcze niektore kawalki. Na ogol nie slucham takiej muzyki ale miejscami fajnie sie wtapialy w to co na ekranie sie wyprawialo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wymienić najlepszego Burnouta i kosy soundtracku. ;/

White Mountain, Central Route, Sunshine Keys... gdzie ten sequel?!
Opublikowano

Burnout Revenge :wub: zbyt dużo godzin siedziałem przy tej grze. Świetne trasy tam były.

Opublikowano

Soundtrack z gry wyścigowej?

Gimby nie znają.

Opublikowano

Gimby nie znają.

aż sobie odpalę.

Opublikowano

Underground i długo długo nic aż do Forzy Horizon żaden soundtrack w grach wyścigowych mną tak nie zmiażdżył.

https://www.youtube.com/watch?v=R4S1KM198ds

pierwszy wyścig i już się zakochałem w tej grze mimo iż kawałek znałem długo przed zagraniem

o jezu  :sick:

Opublikowano

najlepszym kawałkiem z nfs undeground chyba i tak pozostanie...

dla mnie nfsu, to zawsze będzie get low

Opublikowano

Ten kawałek ogółem najbardziej kojarzy się z pierwszym nfs undeground.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie, Outrun Coast to Coast ma najlepszy ost. Za nim Burnout Revenge-Dominator-Paradise. No i Destruction Derby 64 (pozdrawiam kumatych).

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Rapsy w polu nie pasują.

Na polu bawełny jak najbardziej.
Opublikowano

Cold Storage ma masę świetnych kawałków, współtworzył m.in. OST do pierwszego Wipeouta.

Opublikowano

soul pisał, że dobra szpila. soul > (PSXE + CDA).

Soul chce ludzi na ulicy bić bo nie lubi jak ktoś pisze na forum nie tak jak on chce więc Soul > reszta populacji?

Wiadomka internet sirius biznes.

Soul to napis na dropsach panie kolego, po za tym co ma piernik do wiatraka? ja widziałem i grałem a ty dalej żyjesz gifami true story.

Opublikowano

Mam ps4 ale myślę nad zakupem xboxa wraz z premierą halo 5 więc ... na razie chyba klapkiem;)

Mam ps4 ale myślę nad zakupem xboxa wraz z premierą Rise of Tomb Raider więc ... na razie chyba klapkiem  :dance2:

Opublikowano

Gimby nie znają.

aż sobie odpalę.

odpaliłem obie wersje, ta pecetowa oczywiście lepsza. tyle lat, a dominacja blachy nadal aktualna :(.

Opublikowano

wyciągam trupa z szafy:

<333333333333

https://www.youtube.com/watch?v=NADDGL1SVDY

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Motorhead Bajkowy soundtrack. Świetnie mi się przy nim na rowerze śmiga. 

Opublikowano

SO na gameplayach wyglada nudno, nieciekawie - redakcje pisza mniej wiecej to samo, wiec odmienne zdanie 1 uzytkownika jakos mnie nie przekonuje.

Strzelam, ze gra bedzie miala nawet problemy by pobic oceny "slabego" Infamousa.

Edytowane przez easye

Opublikowano

soul pisał, że dobra szpila. soul > (PSXE + CDA).

Soul chce ludzi na ulicy bić bo nie lubi jak ktoś pisze na forum nie tak jak on chce więc Soul > reszta populacji?

Wiadomka internet sirius biznes.

Soul to napis na dropsach panie kolego, po za tym co ma piernik do wiatraka? ja widziałem i grałem a ty dalej żyjesz gifami true story.
HHehe, ja też widziałem i grałem, sorry że Ci nie wyszło.

Zresztą jak easy słusznie mi przypomniał, kogo interesuje zdanie jednej persony w bluzie PROSTO który jeszcze do niedawna miał wszystkich posiadaczy next gena za deebbili. A teraz się słaba gierka jaka jest SO jara

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Akurat chyba wszystko ma lepszy system strzelania od uncharted.

Nigdy tego nie rozumiałem, strzelanie jak strzelanie, w jedynce trochę dziwne było celowanie, ale dwójka i trójka to tak samo jak każda inna gra.

Nie w każdej grze masz kapiszony.

A kapiszony w Analu ci nie przeszkadzają?

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.