Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam ps4 ale myślę nad zakupem xboxa wraz z premierą halo 5 więc ... na razie chyba klapkiem;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Śmiechłem nawet. A tak ogólnie to doznałem oślnienia grając w MP3 w ten level, którzy kojarzył mi się z teaserem Uncharted 4 i doszedłem do wniosku gdyby ND wzięło gunplay z Max'a to by zrobili dobrą grę, tak myślę ja.

Gdyby ND jeszcze fabułę, dialogi i muzykę wzięli z maxa to w ogóle byłoby świetnie. Uncharted 2 ma ładne widoki i to chyba tyle... Choć cały segment w

pociągu

bardzo lubię. Bardzo liczę na Uncharted 4 bo teaser pozwala przypuszczać, że czwórka będzie się raczej inspirował filmami przygodowymi jak Kongo, a nie Indianą Jonesem.

Opublikowano

Underground i długo długo nic aż do Forzy Horizon żaden soundtrack w grach wyścigowych mną tak nie zmiażdżył.

https://www.youtube.com/watch?v=R4S1KM198ds

pierwszy wyścig i już się zakochałem w tej grze mimo iż kawałek znałem długo przed zagraniem

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

<3

https://www.youtube.com/watch?v=BqiVhGyoSfI

Oprocz tych z NFS U/U2 to w Most Wanted z 2005 podobaly mi sie jeszcze niektore kawalki. Na ogol nie slucham takiej muzyki ale miejscami fajnie sie wtapialy w to co na ekranie sie wyprawialo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wymienić najlepszego Burnouta i kosy soundtracku. ;/

White Mountain, Central Route, Sunshine Keys... gdzie ten sequel?!
Opublikowano

Burnout Revenge :wub: zbyt dużo godzin siedziałem przy tej grze. Świetne trasy tam były.

Opublikowano

Soundtrack z gry wyścigowej?

Gimby nie znają.

Opublikowano

Gimby nie znają.

aż sobie odpalę.

Opublikowano

Underground i długo długo nic aż do Forzy Horizon żaden soundtrack w grach wyścigowych mną tak nie zmiażdżył.

https://www.youtube.com/watch?v=R4S1KM198ds

pierwszy wyścig i już się zakochałem w tej grze mimo iż kawałek znałem długo przed zagraniem

o jezu  :sick:

Opublikowano

najlepszym kawałkiem z nfs undeground chyba i tak pozostanie...

dla mnie nfsu, to zawsze będzie get low

Opublikowano

Ten kawałek ogółem najbardziej kojarzy się z pierwszym nfs undeground.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie, Outrun Coast to Coast ma najlepszy ost. Za nim Burnout Revenge-Dominator-Paradise. No i Destruction Derby 64 (pozdrawiam kumatych).

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Rapsy w polu nie pasują.

Na polu bawełny jak najbardziej.
Opublikowano

Cold Storage ma masę świetnych kawałków, współtworzył m.in. OST do pierwszego Wipeouta.

Opublikowano

soul pisał, że dobra szpila. soul > (PSXE + CDA).

Soul chce ludzi na ulicy bić bo nie lubi jak ktoś pisze na forum nie tak jak on chce więc Soul > reszta populacji?

Wiadomka internet sirius biznes.

Soul to napis na dropsach panie kolego, po za tym co ma piernik do wiatraka? ja widziałem i grałem a ty dalej żyjesz gifami true story.

Opublikowano

Mam ps4 ale myślę nad zakupem xboxa wraz z premierą halo 5 więc ... na razie chyba klapkiem;)

Mam ps4 ale myślę nad zakupem xboxa wraz z premierą Rise of Tomb Raider więc ... na razie chyba klapkiem  :dance2:

Opublikowano

Gimby nie znają.

aż sobie odpalę.

odpaliłem obie wersje, ta pecetowa oczywiście lepsza. tyle lat, a dominacja blachy nadal aktualna :(.

Opublikowano

wyciągam trupa z szafy:

<333333333333

https://www.youtube.com/watch?v=NADDGL1SVDY

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Motorhead Bajkowy soundtrack. Świetnie mi się przy nim na rowerze śmiga. 

Opublikowano

SO na gameplayach wyglada nudno, nieciekawie - redakcje pisza mniej wiecej to samo, wiec odmienne zdanie 1 uzytkownika jakos mnie nie przekonuje.

Strzelam, ze gra bedzie miala nawet problemy by pobic oceny "slabego" Infamousa.

Edytowane przez easye

Opublikowano

soul pisał, że dobra szpila. soul > (PSXE + CDA).

Soul chce ludzi na ulicy bić bo nie lubi jak ktoś pisze na forum nie tak jak on chce więc Soul > reszta populacji?

Wiadomka internet sirius biznes.

Soul to napis na dropsach panie kolego, po za tym co ma piernik do wiatraka? ja widziałem i grałem a ty dalej żyjesz gifami true story.
HHehe, ja też widziałem i grałem, sorry że Ci nie wyszło.

Zresztą jak easy słusznie mi przypomniał, kogo interesuje zdanie jednej persony w bluzie PROSTO który jeszcze do niedawna miał wszystkich posiadaczy next gena za deebbili. A teraz się słaba gierka jaka jest SO jara

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Akurat chyba wszystko ma lepszy system strzelania od uncharted.

Nigdy tego nie rozumiałem, strzelanie jak strzelanie, w jedynce trochę dziwne było celowanie, ale dwójka i trójka to tak samo jak każda inna gra.

Nie w każdej grze masz kapiszony.

A kapiszony w Analu ci nie przeszkadzają?

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.